godmorgon lr nått

hela familjen är sjuk :( febriga är vi, men M är bättre än igår då hade han as hög feber å mådde illa osv men efter att sjuksyster sara hade gett han några panodil å en kall handuk på pannan så somnade han å va bättre imorse men han e hemma från jobbet. ja har ingen röst kvar ont i hela kroppen samt feber. med andra ord ja mår skit. å har ont i halsen å öronen oxå. Yrlas högra framtand, den övre alltså har brytit igenom helt nu :) men man får inte va i munnen på henne om man inte borstat tändern apå henne.
kände lite å den vänstra är oxå på väg :) så vilken dag som hälst spricker den igenom oxå :) alltså kommer hon matvägra i minst en vecka till. men sen får vi hoppas hon får tillbaka aptiten. nu ska ja försöka få i mej frukost! ha en bra dag katjing

Kommentarer
Postat av: micaela-mamma till Måns

Älskade hjärtegrun...



google på det så kommer du fram till hennes hemsida =)

2010-04-13 @ 13:25:47
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Isabell - Mamma till Lille A

Försökte skriva en kommentar precis men det kom nog inte fram :P



Tråkigt att ni är sjuka. Vi var det för ett par veckor sedan & det var jobbigt för oss alla. Hoppas att ni blir friska snart!



Arvid har matvägrat här hemma också, vilket måste bero på att han börjar få sin andra tand nu.



Tänkte även tipsa om en tävling i min blogg också :)

2010-04-13 @ 15:18:03
URL: http://ettplusettblevtre.blogg.se/
Postat av: Isabell - Mamma till Lille A

Jo, han äter ju mjölkersättning som tur är :) Men när det gäller annan mat så har han inte varit intresserad, bara om vi har varit på fik eller hemma hos någon så har han ätit annan mat :P



Aha, jag har aldrig hört talas om sådana. Men det kanske är något att testa :) Frukt är alltid bra & kan de få i sig det genom att dricka så är det positivt ju!

2010-04-13 @ 16:55:03
URL: http://ettplusettblevtre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0