Underbara Torsdag

är så soligt ute de är ju underbart att vakna till sånt väder :)så idag kommer de bli promenad för nu börjar ja å Yrla bli friskare :)
Nu e verkligen våren här så jäkla underbart de är :)

Idag vaknade Yrla kl 8 vet inte om hon va vaken nått tidigare å M gav henne välling lr drinki ( de ända Yrla har gått med på att äta/dricka sen tandsingarna kom) ja fick i Yrla nästan en hel burk med gröt, sån man kan köpa färdig. va havregröt med blåbär och hallon. hon vägrar sin vanliga gröt nu när tänderna spökar.
sen några skedar yougurt. men de är ju mer än va ja fått i henne dom andra dagarna så de går ju framåt :)
Min frukost vart 2 smörgåsar å 2 skivor vattenmelon samt ett glas mjölk. gott gott. Vart inte mycket LCHF den här månaden heller när ja va sönderstressad för att ja skulle få åka till Linköping och göra Biopsin. men men vi får se hur de blir.

Det är snart helg igen de är ju helt sjukt. fast den här helgen kommer inte hända så mycket, Martin ska kanske på fest på fredag å på lördag ska han jobba hela dagen. sen ska ja träffa Marre kanske på lördagen å Yrla e hemma med Martin. men allt kan ändras radikalt så vi vet inte än. nej nu blir de att mysa med älskade lilla Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0