Vi lever

men de känns som knappt. ja har fått så jävla dåliga nyheter nu dom sista veckorna så de känns som man går i nån jävla bubbla. man "lever" inte med alla andra för de är så jävla mycket skit å oroligheter som gnager uppe i skallen på en.
Just nu e ja fan livrädd. trodde ju att allt va bra efter att ja vart på röntken, doktorn sa ju de... men så ringer dom från Linköpings sjukhus å säger att dom granskat bilderna igen å att dom hittat nått... så nu måste ja åka dit å göra biopsi! FAN

Livet känns jävligt oretvist nu, ja trodde att de skulle bli en uppåt period efter allt skit nu, men tydligen inte. :( just nu vet ja fan inte va ja känner. skulle ja känna efter är ja rädd att ja rasar genom jorden lr nått. så stressad ja är.



Äntligen har Yrlas ena framtand brutit igenom. så som ja har väntat på de. men tyvärr så fick hon feber pga de å är lite snorig. suck. hon har vaknat ca 4 ggr inatt å hon matvägrar. hoppas att de onda går över snart.
Yrla har börjat ställa sej upp. hon vill stå hela tiden å hålla i nått men ibland glömmer hon att hålla i sej å då står hon själv men tappar snabbt balansen.  Hon e så duktig min lilla tjej :) är så sjukt stolt över henne. tänk att ja har fått de privilegiet att få henne å va med i hennes utväckligt och se henne växa. ja älskar den tjejen nått enormt ♥



Igår röjde ja här hemma. vi bytte alla tätningslister å ja passade även på att tvätta alla fönster utvändigt, invändigt å emelena så nu är dom fina :) skönt de!
har migrän idag så blir inte mycket röj, men har hunnit städa köket ialfall vilket 'r skönt. ska vika ihop lite tvätt sen å slänga in en maskin men de får vänta tills efter kaffet. behöver mitt kaffe om ja ska orka denna tråkiga ruskiga gråa dag. blä för vädret!

Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till William

Skickar över en massa styrkekramar och håller tummarna för att allt ordnar sig till det bästa! Kram

2010-04-09 @ 11:19:18
URL: http://elinkratz.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag förstår att du är orolig, det skulle jag med vara. Men bara för att de har hittat något behöver inte betyda det värsta. De kanske har sett fel det har ju hänt förrut. Det kommer gå bra det känner jag på mig. Kramar Charlotte

2010-04-09 @ 11:57:36
Postat av: micaela-mamma till Måns

vad tråkigt att don sett något konstigt på bilderna, men skönt att dom upptäcktde det..

men vi håller tummarna för att det inte är något allvarligt..



vad roligt att Yrla har börjat ställa sig upp=)

det gör Måns ockås, går runt möblerna hör hemma och undan går det..



tur att du har din solstråle så livet blir lite lättare =)



kram

2010-04-09 @ 14:05:09
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Anonym

fixar sej nog!!!! många kramar

2010-04-09 @ 21:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0