wiiiii

Fredag så jäkla nice! i helgen händer de :) I helgen blir vi tre som bor här :) just de, de är dax för Martin att flytta in :) helt sjukt härlig kännsla :) Är så himla glad att vi har träffat honom. han är otroligt bra med Yrla den bästa! han älskar henne som om hon vore hans egna dotter ♥ en bra förebild för henne som tar väl hand om henne :) kan man önska sej någon bättre som är med ens barn?
Så idag åker lillskrutt till Mormor å stannar där tills på söndag, gud så tomt de kommer k'nnas å va ja kommer att längta! men blir inte så bra med flytten om hon e hemma å ska "hjälpa" till.
sen kommer man kunna gå här hemma när allt skit är slängt oxå :D så jäkla skönt! bilder kommer sen ja lovar!


Nu e de bara 4 dagar kvar med pc så skönt, ja mår as av pcn å får ont i magen å mår illa. men ja har inga kramper de är skönt så ja börjar nog bli frisk i min livmoder SKÖNT!


det är underbart väder ute så ja tror att ja å Yrla tar en avstickare ner till stan å mumsar en glass :) ska även köpa en ram som ja ska sätta i kort som ska va i Yrlas rum :)
Nu ligger hon å busar på en filt på golvet å är så jäkla söt min lilla tjej :) hon pratar även med sin elefantfotölj haha söt ungen min :) nej nu blir de att klä på sej :) hörs

Kommentarer
Postat av: Marielle

Vad roligt det är att höra dig prata så positivt Sara :). Du verkar mycket gladare nu i livet sen lilla Yrla kom till dig.

2010-04-23 @ 14:21:08
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Diana

är så glad för din skull! märks verkligen att du hittat Mannen i ditt (o Yrlas) liv!!!



kraaaam <3 <3 <3

2010-04-23 @ 15:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0