Godmorgon

godmorgon folket :) idag fick ja sovmorgon :D snäll dotter man har :D kl 9 slog hon upp sina stora blå :D fast vet inte om hon vavaken när M drog till jobbet kl 5 märkte inte när han gick i morse.

Yrla har mumsat i sej en hel portion äpple och päron gröt, hade visste en karton kvar av den gamla gröten så vi får mumsa upp den först :) sen lite päron pure till de å självklart lite vatten :)

nu kryptränar hon i babygymet :D hon står bättre där när hon försöker ta sej upp på alla fyra. hon kommer ju inte framåt utan bara bakåt när hon "kryper" å så blir hon arg då de inte går som hon vill :P sötnos

så är de söndag å helgens sista dag. så imorgon är de ny vecka å nya tag :) Idag står de städa på schemat, har slängt in första tvätten massa lakan och sånt tråkigt. blir nog en 3-4 maskiner till då ja inte tvättat på hela veckan :S men har haft roligare saker för mej då ;)

Min rygg gör så sjukt ont! men fick massa härlig masage igår men den smäller ju till så fort ja bär Yrla igen. drygt med ont i ryggen. får ringa till en kotknäckare tror ja!

nej nu ~ morgonens första kopp kaffe

Kommentarer
Postat av: Grynet mamma till lille Vidar

Det var roligt att höra :)

Ja men precis, hade någon frågat och jag sagt ja så är det ju inte samma sak. Det blir ju inte lika kul när det är på det sättet.

2010-02-14 @ 11:49:27
URL: http://grynis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0