wuhu

fick sms av M just :D han å D har fixat bilen :D nu ska dom bara skruva ihop skiten som tar ca 5-6 timmar så skönt så kanske får ja besök inatt *hoppas* men tror ine de blir nog försent, men vi kommer ju garanterat att ses på måndag! är så förbannat glad nu ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Cecca

Jo, man får försöka tänka så att alla bristningar har man fått nånting bra för. :) Jag fick lite bristningar runt naveln, på höfterna och brösten. Men det kan jag helt klart leva med när jag fick mina småflickor. :)



Ajdå, det var inge roligt att höra. :/ Mina lärare sa att jag hade dysleksi med. Jag är jätte dålig på att läsa, för jag hoppar lätt över ord och missar vissa meningar (det gäller när jag läser högt). Men när jag läser för mig själv och skriver går det jätte bra. Men brukar man inte kunna träna bort dysleksi? Kram!

2010-02-25 @ 20:34:37
URL: http://blackened.blogg.se/
Postat av: Sunniva

Härligt, man blir så glad av kärlek, och att vara nykär är ju bara underbart!

Såklart är "gammal" kärlek också underbar, bara på ett helt annat sätt :)



Jo Emil är rätt tidig, fast inte vad gäller att krypa och sitta och sånt. Han kan, det vet jag, men han tycker det är bra mycket bättre att bli buren och uppassad av mamma och pappa och alla omkring sig ;) Haha fast inte mig emot, stor har han hela livet på sig att bli!



Trevlig helg/S

2010-02-25 @ 22:23:24
URL: http://nuochhar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0