VC

idag kl 9 ska vi till VC. de är inte Yrla som ska dit utan jag. ja berättar mer ikväll om varför om de inte är nå allvarligt för då orkar ja nog inte.

Idag skulle ju M försöka väcka mej kl 6 igen men ja kommer inte upp så tidigt, de va så kämpigt så ja låg kvar till 7.15 då va de bara å kliva upp å fixa fruckosttill mej å lilla Y. hon åt nästan en hel portion gröt. å ja åt yougurt. å nu dricker ja mitt första glas kaffe.
Yrla ligger på golvet å biter på en av hennes böcker.
nästa vecka är de tänkt att ja ska beställa den nya bilbarnstolen till Yrla, de blir den ja skrev om häromdagen. den va billig å godkänd, men ska ringa till dom ialfall en extra gång å höra så allt va rätt. den kan man ha tills dom blir 4 år :)

nej nu ska ja dricka mitt kaffe sen blir de på med kläder å ge sej ut i de tråkiga kalla mulna vädret för att bege oss till VC. vi sk ava där kl 9 så ha de gött folket

Kommentarer
Postat av: micaela-mamma till Måns

måns har såvrt att komma till ro på kvällarna men att läsa saga va ing vidare heller...



så nu får vi föröska med något nytt..



ha en bra dag

2010-03-11 @ 08:13:44
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till William

Tack så mycket säger William :) Jaha på så vis :) Vart är det du bor nu?

2010-03-11 @ 08:59:54
URL: http://elinkratz.blogg.se/
Postat av: frida

Tror tyvärr inte du kommer kunna ha den stolen tills hon är fyra år, dom som endast räcker till 18 kg e ofta rätt små... jag hade en acta till 25 kilo åt Alex men när han närmade sig fyra fick vi byta till en bälteskudde med ryggstöd för han hade vuxit ur den..... Tydligen e bälteskudde med rygstöd säkrast när man ska ha dom framåt... tänkte bara så du e beredd på det, ha henne bakåt så länge som möjligt men köp en ny stol när du vänder henne framåt.... Lycka till på VC Kram

2010-03-11 @ 09:24:28
URL: http://weinerhallarna.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0