mat mat mat
gårdagens middag torsk i gräddsky och blomkålsmos
lägg i torskfilérna i en ungsfast form, krydda med citronpeppar, lägg några skivor tomat på torsken och häll i grädde i formen. In i ugnen på 200 grader tills torsken är genomstekt
Lägg den färska lr frysta blomkålen i kastrullen å i med grädde, inte för mycket för då blir moset löst, salta och låt de puttra i ca 10 min lr till blomkålen är mjuk. Mixa den sen med staxmixer lr med elvisp tills de blir slätt, ha gärna i lite svartpeppar!
Slänger in en bild på min frukost ja mumsade i mej i morse oxå!
lägg i torskfilérna i en ungsfast form, krydda med citronpeppar, lägg några skivor tomat på torsken och häll i grädde i formen. In i ugnen på 200 grader tills torsken är genomstekt
Lägg den färska lr frysta blomkålen i kastrullen å i med grädde, inte för mycket för då blir moset löst, salta och låt de puttra i ca 10 min lr till blomkålen är mjuk. Mixa den sen med staxmixer lr med elvisp tills de blir slätt, ha gärna i lite svartpeppar!
Slänger in en bild på min frukost ja mumsade i mej i morse oxå!
Kommentarer
Postat av: Maya
Åhh blomkål ..vad smarrigt!
Postat av: Fröken M
Gud va gott det såg ut ! Jag har precis köpt torskrygg så det kanske får bli något liknande hemma hos oss idag :)
Trackback