En fråga jag gärna vill ha besvarad

Vad är vänskap för er? Hur vet ni att ens "vänner" är era vänner osv. Jag känner mej just nu rätt blåst på den konfekten, Hur gör man Lixom "slut" med ens så kallade vän?

Kommentarer
Postat av: Bettan

Riktig vänskap för mig är att min vän finns där när jag behöver, man ska kunna säga som det är till en riktig vän som inte blir sur om man råka säga något negativt....en riktig vän vet va hon/han har mig och även om man inte pratar varje dag så blir hon/han inte sur...Att göra "slut" med en vän som man känner sig sviken av är att säga det rakt ut!! Har den s k vännen gjort/sagt nåt som gjort en ledsen, arg, besviken så säg det rakt ut!! Du vinner på det i längden....bättre att ha 1 riktig vän än 100 som sviker.. stå på dig gumman för du är bäst!!! Kraaaaaam <3

2011-10-15 @ 19:07:27
Postat av: Diana -2barns mamma från Finland

Vänskap för mej..

Lite svårt direkt att sätta de exakta orden, men ska försöka



Ärlighet, pålitlighet, vetskapen att personen skulle gå igenom eld o vatten för mej, jag kan skratta o gråta med min äkta vän, jag kan prata om ALLT med den personen, vetskapen att ALDRIG (inte med flit iaf) bli sviken/sårad av den personen, mina hemligheter/problem skulle stanna hos den personen...



Där kom det jag snabbast kom på..

Har blivit sviken av sk vänner fleeera gånger, att jag har svårt att öppna mej o lita på andra

2011-10-15 @ 19:12:11
URL: http://livetitrollywood.blogspot.com
Postat av: Sofie barbro karlsson

Vänskap för mig!!



Jag säger så här det är som ett förhållande!!!

man ska kunna lita på en person som man tar in i sitt liv!!



Och blir det fel i vänskapen så säger ja upp kontakten eller ringer o pratar med denna person som gjort mig ledsen om det är stora grejer det handlar om..



Har hänt mig många gånger att vänner skiter i sin vänskap o vill bara komma in i sitt liv bara för dom tror dom kan hjälpa en fast dom bara vill få massa snaski heter från andras liv o leva på o skvalra om! men jag har blivit starkare o starkare för varje dag efter jag kastat ut vänner från mitt liv.



men en person jag ej kan släppa är en ung mamma som slutade prata med mig den dagen hon vart gravid! men vet ej vad ja gjort men kan ej göra något mer en vad ja gjort.. det är jobbigt



så gör rätt när du gör EX/ slut med denna vänskap!!



LOVE TOO YOU// Din Sofie <3

2011-10-15 @ 19:34:57
Postat av: Fröken M

jag har försökt "rensa lite" på sistone faktiskt. de som konstant tar mer energi än vad de ger har ja brutit med. Riktiga vänner behöver man inte underhålla dagligen, men de finns ändå kvar där när man behöver dem och jag har några få - men mycket kära "bästisar" :)

2011-10-15 @ 20:09:56
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Sarah

jaadu...jag vet inte längre....folk jag trodde var mina vänner gick bakom min rygg och vågade inte stå för vår vänskap utan tyckte att vi skulle smyga med den...



Jag vet aldrig vilka som är mina vänner, jag har blivit sviken så jäkla många gånger så jag litar inte på människor alls länge...Patrik är den enda person jag litar på och knappt det...svårt att se skillnad på sanningar och lögner efter allt!



Hoppas att det löser sig för dig i alla fall<3

Var ärlig annars, och säg som det är.

Alla människor går inte ihop, och sanningen kan göra ont men såren läker, men lögnerna läker aldrig!

2011-10-15 @ 20:31:47
URL: http://ungamorsan.bloggplatsen.se
Postat av: Martina

Vänner är de där som finns kvar trots allt. Som man kan prata med precis som förr trots att man inte träffats och knappt sms:at med på ett par år.



De som man känner att man kan prata med om ALLT utan att dömas eller så.



Jag kände mig också rätt ensam rätt länge men har nu en "bästis" sedan 10 år och en vän som jag lärde känna för 2 år sedan som jag har turen att bo nära och en vän som jag känt sedan jag var 7 år och som verkligen är en sådan som det kan gå 2 år innan man plötsligt tar upp kontakten igen och det är som förr.



Den vännen var nu nere och hälsade på i Stockholm efter 2,5 år och vi är precis som förut. (Hon bor i Sundsvall)



Jag känner mig så lyckligt lottad.



Sen har jag gjort slut med vänner eller för alldel blivit dumpad under åren och det är ju alltid så tungt men tar det mer än det ger (så att säga) så måste man ta tjuren vid hornen och bryta kontakten helt enkelt.

Lycka till!

2011-10-15 @ 20:59:57
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: evelina

riktig och äkta vänskap för mig är när en person finns där i alla lägen, i vått och torrt. oavsett om det är bra eller dåliga saker, även om man mår bra eller dåligt. som alltid finns där och lyssnar, stöttar en så gott man kan och är ärlig framförallt. men sina vänner kan göra allt det här, men hur vet man att det är äkta och att dom menar det? att dom är ärliga och håller sånt dom lovar? är tyst om det man berättat för dom i förtroende? det är nånting jag har undrat länge.. jag har väldigt svårt att lita på mina vänner, för jag känner mig så osäker.. men det finns en vän, henne litar jag på till 9000% om inte mer, hennes har jag växt upp med sen barnsben. men hur vet man egentligen? om någon vet, så får ni gärna berätta för mig också :)

2011-10-15 @ 22:09:08
URL: http://eevelinamattssonlundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0