Vinn namnlappar

Nu har ja en tävling i sammarbete med Filurens namnlappar, där hela 5 st vinner namnlappar! Hur bra är inte de?!
Alla kan tävla med eller utan blogg!Jag är med och tävlar om namnlappar inne hos Sara ~ Mamma till Yrla och Noel


För 1 chans: (obligatorisk) Gå in på filur namnlappar´s hemsida och välj vilka namnlappar du vill ha och vilket motiv du vill ha på dom. skriv sedan de här i en kommentar, skriv ÄVEN en motivering till varför just du ska va en av dom 5 vinnarna som kammar hem de här jättebra priset!

2 chanser: Kopiera bilder + den kursiva texten under (va noga med att länkarna funkar annars gills inte din chans) och tipsa på din blogg alt facebook och twitter skicka sen en länk till mej vart ja kan finna ditt tips

3 chanser: Gilla filuren namnlappar på facebook det gör du HÄR

4 chanser: Lägg till mej på bloglovin och skriv vilket följar nummer du fick bloglovin

ett exempel på hur dom kan se ut :) Fina eller hur :)


Kommentarer
Postat av: bala

Skulle jätte gärna vilja vara med på detta! om det är gratis? och jag har 3 små syskon som går på dagis och det blir alltid kaos! dom tappar alltid bort hälften av doms egna kläder för dom förstår inte var ordet ansvar är :D, har gillat sidan i fb länkar detta i fb också :) håller tummarna på att jag är en av dom lyckliga vinnare! :=

2011-10-07 @ 22:04:06
URL: http://harr ejj bloggg
Postat av: Linda

Om jag vinner vill jag ha nyckelpigan och klisterlappar. Jag vill vinna för med 3 barn på olika avdelningar på förskolan minns varken jag, barnen eller fröknarna vems kläder som tillhör vem.

Jag gillar namnlappen på FB, här länkat till min blogg http://mittlivsomemetofob.blogspot.com/2011/10/jag-ar-med-och-tavlar-om-namnlappar.html

och följer dig på bloglovin :)

2011-10-08 @ 12:39:40
URL: http://mittlivsomemetofob.blogspot.com
Postat av: Pappan Anders

Jag e med :-) Till min filur Lukas vill jag gärna vinna 75 påstrykbara och 75 klistermärken med symbolen bil.Jag vill vinna för att Lukas ska få behålla sina kläder och saker.Tanterna på förskolan har vart envisa med och ge Lukas kläder till andra barn.Vi håller tummarna, stora som små.Ha De!

2011-10-08 @ 12:52:14
Postat av: Cilla

1. Jag skulle vilja ha påstrykbara namnlappar med...oj, det fanns så många söta motiv att välja mellan..men med ängeln tror jag! :) Det hade varit perfekt med fina lappar att märka lilltjejens kläder med innan hon börjar på dagis!2. Jag har tipsat på min blogg: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/october/filur-namnlappar.html3. Och jag gillar Filur Namnlappar på Facebook!

2011-10-08 @ 13:13:18
URL: http://juniflickorna.blogg.se/
Postat av: Mari

Vår lapp skulle ha en robot och så skulle det stå mitt sons namn, och då 120 påstrykbara lappar.Motiveringen är den att de skulle vara betydligt lättare med lappar på kläderna när han går på dagis. Inte alltid det går att märka på ett bra sätt då det finns lappar som är svarta. och strumpor är omöjligt att märka. det är även omöjligt att märka de farmor stickar, såsom vantar, tjock sockar, och alla fina koftor. koftorna törs jag inte använda på dagis för den anledningen att jag är rädd för att de försvinner då de är omärkta. men med denna vinst skulle jag kunna märka de med lapparna och börja använda de. perfekt att ha under overallen i vinter.

2011-10-08 @ 18:08:29
URL: http://mixan.blogg.se/
Postat av: JoHannah

1.Jag är gärna med.

Om vi vann skulle vi vilja ha 120 påstrykningsbara lappar med med dotterna namn, vårat telefonnummer samt YinYang på.

Jag skulle vilja vinna detta för att märka alla kläder som ska med till dagis när hon börjar om ett par månader, jag vill inte tänka en extra gång på vad jag skickar med av "rädsla" för vad som hamnar på någon annans krok. Att bara märka med hennes namn skulle inte riktigt funka då jag redan träffat tre stycken med samma namn på förskolan...Jösses vad unika vi var ;)

2.Jag har tipsat;

http://rockbarnet.blogspot.com/2011/10/jag-ar-med-och-tavlar-om-namnlappar.html

3.Jag gillar på fb (hannah jansson)

4.Jag följer dig redan på bloglovin.

2011-10-12 @ 22:38:25
URL: http://rockbarnet.blogspot.com/
Postat av: care69

1. Jag är gärna med och vill helst ha klisterlapparna, perfekta att märka leksaker, böcker och filmer med.

2. Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/10/21-okt-vinn-namnlappar.html

3. FB: C Care Regn

4. Är redan följare.

2011-10-13 @ 18:25:22
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: liselotte

Är gärna med och tävlar, vill vinna 75 påstrykbara och 75 klisterlappar med bilen på. Vill ha dessa för att märka mitt barnbarns kläder på dagis med, för det behövs verkligen. Två namnnappar försvann under en dag på inskolningen, så måste verkligen ha koll på kläderna.

För två lotter har jag länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/10/namnlappar-2110.html

2011-10-14 @ 21:34:34
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag skulle vilja vinna 120 påstrykbara med en sol på!Det finns två anledningar till att just jag ska vara en av de lyckliga! För det första vill jag att kläderna på dagis hittar hem till oss igen. Dessutom lånar vi ut kläder till vänner när de inte passar den största dottern, för att sen få tillbaka dom när de passar vår minsta dotter. Så för att underlätta för dom som lånar är det perfekt att det tydligt står vårt namn på.Håller mina tummar.

Tack!

2011-10-15 @ 20:05:28
Postat av: Rebecca

Jag är med! Om det inte är försent? men antar att tävlingen håler på till 00:00 då bara datum är satt. :)Jag skulle vilja vinna 75 påstrykbara och 75 klisterlappar med ett tåg på.Varför just jag ska vinna? Det försvinner MYCKET på lillgrabbens dagis och man blir lika ledsen varje gång då kläder inte är gratis, med snart 5 ungar så kostar det en heldel i klädväg. Detta kanske kan hjälpa en bit på vägen att få behålla lillgrabbens kläder på dagis. :)

2011-10-21 @ 09:51:23
URL: http://geshiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0