Heldag hos min andra familj

Ja pratar ju självklar om Lynn å hennes fina ungar. Vi kom dit efter kl 11 och då lektes de lite. Albin och Yrla har lite svårt att att hålla sams men de går bättre å bättre. Ella å Noel därimot älskar att va med varandra.
Sen vankades de pannkakor, smeten drog Yrla och Lynn ihop, sen stekte ja. Yrla älskar ju att va med och hjälpa till i köket, å de va nog bra för Lynn att få sitt konstrollbehov lite prövat haha.
Sen åt vi dom gudomligt goda pannkisarna, Noel åt som bara den, 3 plättar å sylt och grädde tröck han i sej. För övrigt så gjorde Lynn sylten själv, den stod å puttra på spisen när vi kom.
Medans ja stekte pannkisar och plättar så satt Yrla och plocka med Lynns hemma gjorda knappar som e såååå fina, så behöver ni knappar beställ av henne. HÄÄÄÄÄR är hennes blogg. Den är bra läsvärd tyker ja.

När vi hade käkat så va de lek, lek å ännu mera lek. Tyvärr så vart de även bråk, bråk å ännu mera bråk mellan Albin och Yrla. Albin hade lite svårt att låna ut sina leksaker till Yrla men de löste sej.

Sen vart de bullbak för Yrla och Lynn. Ja mös med småttingarna medans dom bakade! Vart as goda bullar, ja tröck i mej 3 st! fläskmärta som jag är.

Sen for vi hem, trötta å utslagna hjältar! Här kommer bilder från dagen

Kommentarer
Postat av: Lynn

haha vad söt du är mitt hjärta<3 tack för en underbar dag!!!

2012-01-07 @ 21:52:02
URL: http://lillafagel.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Härliga bilder :) Roligt ni ser ut att ha tillsammans :)

2012-01-08 @ 10:40:57
URL: http://emmashjartan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0