Att sätta ens barn i första rum

Jag skulle ALDRIG sätta mina barns BEHOV efter mitt egna, det mina barn MÅR BRA av de går först. Jag blir så jävla ledsen och förbannad å besviken då jag VET att "alla" inte sätter sina barn först utan SITT EGNA JÄVLA BEHOV FÖRST!

Jag fattar inte hur man kan göra så, om man nu bryr sej om sitt barn sluta va så jävla ego å förstå att mår de dåligt då är de dax att backa och vänta tills de är gamalt nog att förstå hur de ligger till!

Kommentarer
Postat av: Melissa - Mamma Till Vincent&Linus

oj va har hänt?

har sagt de förr å säger de igen "alla ska inte ha barn" om man tror att man kan leva party livet som innan så ska man inte ha barn..skaffar man barn för man tycker de är sött/gulligt men sen skiter it då ska man inte ha barn ja jag kan fortsätta!

2011-10-26 @ 14:43:11
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Cissi

Hemskt när föräldrar imte sätter de små i första rummet när det handlar om deras väl och ve. Såg en tjej röka med magen i vädret idag.. Man undrar ju..

2011-10-26 @ 14:53:10
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Lynn

Jag måste faktiskt få säga emot i den punkten JAG anser att det inte alltid är rätt att sätta barnen först det är viktigt att faktiskt sätta sig själv först i bland. Jag har satsat på att sätta mig själv först ett tag nu för att bli av med mina långdragna depressioner och min panikångest. Är jag då en dålig mamma för att jag gör detta? Nej jag skulle inte vilja påstå det. Men vist självklart att sätta barnen i första hand är viktigt men man kan inte göra det jämt! GLÖM INTE BORT DIG SJÄLV!

2011-10-26 @ 16:06:58
URL: http://lillafagel.blogg.se/
Postat av: Lynn

ok då förstår jag. Fattade det som om du hade fått skit för att du satte dig själv för mycket i centrum.

2011-10-26 @ 16:29:08
URL: http://lillafagel.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Ja de är hon :)

2011-10-26 @ 17:19:32
URL: http://klaraochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0