trött som dåre

är så sjukt trött så blir sista inlägget nu! har sovit lite på dagen då yrla sov men är ändå jätte jätte trött så blir tidigt i säng för mej! godnatt

hemma från BM

vart lite strul med allt så de drog ju ut på tiden tyvärr :S först kom vi dit å dom säger att min BM är sjuk så ja fick vänta i väntrum 4a där vi ska göra UL, dom va 15 min sena så vi väntade å väntade å ja va så kissnödig. när vi fick komma in så såg allt jätte bra ut :) bebis är nu 1,3 cm :P vi såg hjärtat ticka på å vi såg de lilla huvudet :)
vart tillbaka flyttad 4 dagar så istället för 7+0 som ja trodde så vart de 7+4 så nya bf är 14 april :)

sen fick vi vänta i 45 min på att den bm som skulle ersätta hon som va sjuk skulle komma, hon kom direkt från ett planerat tjejsarsnitt. Hon va iallafall jätte trevlig å hon tog mina prover å alla va jätte bra :) så nu kan ja va lugn ett tag framöver :)

ja har nämligen drömt så mycket mardrömmar om att ja förlorar bebis så va jätte nervös, men nu kan ja pusta ut

värsta natten på länge

fy fan säger ja bara, nu ligger ja totalt död på soffan med värsta illamåendet å halsbrännan, försöker samla krafter då vi ska iväg å handla till smörgåstårtan ja ska göra i helgen. ja fyller nämligen år på måndag :)

men återkommer efter ja har varit hos bm å på UL

Mat

ja nu har ja bestämt mej föpr va de blir för middag :) blir hemma gjorda hamburgare sen på köttfärsen som blir över ska ja göra en köttfärssoppa som vi ska äta imorgon :) smarrigt värre :D

vad ska ni äta idag?

Måndag

ja har då inte sovit särskilt bra inatt, Yrla vaknar å skriker hon drömmer mardrömmar, å ja springer å pinkar stup i kvarten!

idag regnar de tyvärr ute, skit trist, så ja har ingen aning om vad vi ska göra idag, blir väl å tvätta lite, sen hade ja tänkt gå igenom Yrlas kläder, alla sommar kläder ska plockas ut samt kolla va som ska inhandlas till hösen /vintern.

sen va de här med mat! vad ska vi laga för mat idag`? blir iallafall ägg å korv macka till lunch men ingen aning om va de blir till middag.. kanske fläskytterfilé lr kanske Kyckling. aja återstår att se, nu ska ja mysa med min fina dotter

Lite nytta har ja iallafall gjort

skrubbat utsidan på köksskåpen va ju lite fina handavtryck på dom från en viss liten dam. sen har ja hängt en tvätt, och plockat u ndan på alla dessa jäkla leksaker som finns överallt!

men de är inte så kul att plocka å sånt när man har sån jäkla Yrsel som ja har, känner mej helt frånvarande ibland å d ekänns som om ja ska svimma de är mindre kul.

så är d eju söndag idag, ja tyckr att de ska bli TISDAG nu, å vill ni veta varför???

förstod väl de ;)
jo vi ska till BM första ggn :) inskrivning samt ett UL, längtar som en tok :) Martin längtar oxå :)

Fick just sms han skulle hämta lilla teroriseten nu sen skulle dom raka vägen hem hit :) sen blir de mys :D

fick precis

frukost på sängen av min älskade Martin :) du e för underbar mitt finaste hjärta! är så otroligt glad å lycklig att ja har dej, utan dej är ja inte hel! du gör så att ja vill bli en bättre människa ♥ med dej vid min sida kan ja klara allt! och tänk vi ska ha barn ihop min älskade finaste älskling ♥

Zilla och totte

28082010452 (MMS)

Zilla och totte


Zillah totte

28082010457 (MMS)

Zillah totte


Fäääääädiiiiiiii

sminkad å klar för slörpat! ska ju va där tills ikväll för vi sk aju på¨minnesskväll för Matias så lika bra att fixa sej direkt :)

Vad tycks?



mina mysisar


Rosor




sorry

att ja inte skrev mer igår å la upp bilder men min förkylning nocka mej totalt! fick värsta prossan å mådde illa så bara å krypa ner under dubbla vinter täcken!

Idag ska vi till Slörpat då de är nån form av barnens dag då Zillah å Totte kommer å nån trollkarl :) kan ju va skoj för mej å Martin ;) haha nä men för Yrla, fast både han å ja e ju som barn så vi har säkert roligast ;)

ska ta å slänga upp lite kort innan vi åker oxå, så ni får se dom fina blommorna :) sen tog ja lite söta kvällsmys bilder på mina två små hjärtan :)

Min finaste

kom hem med mina älskade revbenspjäll förut samt hemköps egna potatissallad så jävla gott!
men inte nog med de utan han komme rin med 4 st STORA långa vinröda rosor till mej å ett jätte fint kort! han e för go, gud vad ja älskar den mannen! kort kommer senare!

Galet sugen

på Revbenspjäll så självklart ringde ja min stora kärlek å beställde de :D så han skulle köpa med sej de till mej :D va mycket man kommer undan med då man e gravid :D hihi

ja va torsk på revbenspjäll å banan milkschake å feferoni samt vofflor då ja väntade yrla :P

va hade ni för saker ni inte kunde va utan då ni vänta barn?

STORT GRATTIS

Till min älskade vän Angelina och hennes fästman Joel som igår fick en dotter Majken :)
Finaste Agust (Yrlas pojkvän) har blivit storebror :)

dunderförkyld e mitt förnamn

japps precis som rubriken lyder, jag är förkyld! ja gillart INTE.
vaknade imorse med ont i halsen snorig skallebank och hosta, suck!
måste bli frisk tills imorgon då ja ska på minnesstund för vbåran vän Matias som gick bort 2002
Yrla får va hemma hos Martin då ja far iväg för ja årkar inte hålla koll på henne oxå.

men idag blir de väl så mycket sängläge som tösen godkänner, hoppas de blir mycket för hennes arma gamla sjuka mamma orkar inte så mycket ;)

aja vi hörs sen

svar på tal

MiLo om Ta reda på könet?:
Tog aldrig reda på könet när jag väntade barn, håller med dej att det könet har ingen betydelse. Men jag gillar inte din mening med "friskt o välskapt", vad gör du om barnet nu inte skulle va "friskt o välskapt". Jag hoppas verkligen att det är lika välkommet då


Ja självklart e de lika välkommet om de har 4 tår å 3 fingrar om du förstår vad ja menar! ja menar att könet inte spelar nån roll för de kommer va älskade vare sej de är en flicka lr pojke lr om den har båda könen, de är ju mitt barn!

Ta reda på könet?

Jag å martin har diskuterat lite om vi ska ta reda på könet lr inte... mej spelar de ingen roll, huvudsaken för mej är att de blir ett välskapt och friskt barn, men Martin e lite sugen på att ta reda på va de blir.
när ja väntade yrla va ja sugen på att ta reda på könet men ångrade mej sen för ja kände att de inte spelade nån roll å ville ha överraskningen :)

så nu har ja en fråga till er läsare!
Tog ni reda på könet på era barn?
Lr ska ni ta reda på könet på era kommande barn?

Dagens middag : korvstråganoff med ris med...

26082010441 (MMS)

Dagens middag : korvstråganoff med ris med avocado och fetaost sallad


Postafen

fick ju som tipa av Linda att köpa postafen så har skickat Martin efter jobbet att köpa de till mej för nu står ja inte ut med illamåendet längre, urk säger ja bara men de får man ta när man ska ha liten igen :)


vart inget vilande då yrla kom hem igen för hon sov bara i 45 min så ja han inte slappna av.
men nu e hon mysig hon vill gosa å pussas å säger mamma å gosar in sej i halsen på mej, men hon tycker TYVÄRR de är jätte kul när ja säger AJ så hon slår mej på mina ömma bröst å nyper tag i dom å ja skriker AJ å hon skrattar, tokunge ja älskar dej <3

Torsdag

ja natten har varit jobbig, Yrla har inte sovit som hon ska, hon har ju 4a kindtänder på gång samtidigt, stackars hjärtat mitt.
sen har ja sprungit å kissat stup i kvarten hela natten. haha de rimmade.

Irene kom i morse å tog Yrla på en promenad så ja skulle kunna vila men de har j ainte lyckats gjort då illamåendet tär på mej, Martin skulle komma hem tidigt idag iallafall skönt de, ska se om Yrla vill sova lite sen när hon kommer hem så ska ja försöka med de med. tror de blir att be om att få åksjuketableter utskrivna när ja ska till bm på inskrivning den 31, då ska vi även göra ett UL

man ska aldrig säga aldrig

ja man ska nog inte säga att man mår bättre med detta barnet för fy fan så dåligt ja har mått idag, har haft mina ljusa stunder å då har vi passat på att handlat lr ätit men sen har ja varit sängliggande med frossa kraftigt illamående å bubblig mage. idag har ja mått så illa så ja önskade att jakunde få spy, med yrla spydde ja iallafall och kunde må bra mellan spyatackerna som inte varade så länge men ändå, att ständigt må så illa som ja gjort idag nä fy fan hoppas de är bättre imorgon, nu ska ja äta rostat bröd å dricka the som Martin fixar årdning åt mej, mår lite bättre nu när ja sovit i 2 timmar så hoppas ja kan äta.

Kräftor

24082010439 (MMS)

Kräftor


kräftälskare

jag är en kräftälskare utan dess like! å ikväll ska jag mumsa kräftor så de står härliga till!! när Yrla sover kommer godheterna fram :D å de är de ja ser fram emot mäst på hela året då de är kräft sesång!! finns de nått godare än kräftor?? tror banne mej inte de! fast dom e som godast då Natalinas mamma har kokakt om dom i folköl å dill! gud vad ja åt när vi hade kräft skiva där ute på landet i värmland :p mins du kära syster? MUMS ska tänka på er ikväll då ja svullar!

detta illamående

ursk för att må illa, men ska inte klaga är absolut inte lika som med Yrla som tur e, men ja mår illa som fan då ja åker bil och har ätit, får hela tiden dricka kolsyrat vatten för att inte kräkas i bilen. men som sagt ska inte klaga, än så länge har ja inte spytt!

ja har ju fått pippi på blåa plommon oxå, så gott!! måste ha minst 4 st per dag om inte mer! hehe ja undrar vad som kommer her näst :)

Idag går ja in i V 7 föresten :)

älskade barn

nu ska vi strax ge oss iväg för att hämta min älskade dotter, som ja har saknat henne!! men hon har nog haft de kanon hos farfar och farmor :) ska pussa så mycket på henne då hon kommer :) min finaste tjej <3

SMS-inlägg

23082010438 (MMS)


kvällsmat

nu när bara ja Å martin e hemma så blir de hemmagjord pizza till kvällsmat :) på min e de färska champinjonern, gröna oliver, gul paprika, tomater och räkor :) super gott, till de ska ja dricka iskall blå mjölk!

ska strax

ge mej iväg på promenad runt vilbergen tar ca 1 timme. ska bara få lite batteri i min mp3a först. har hängt första tvätten å andra ligger i maskinen, så skönt, men man ser då ingen skilnad på vårat tvätt berg tyvärr. aja återkommer ikväll

Måndag

jag e seg som sirap, men vilken sovmorgon ja fick! kl 12 väckte min käremor mej för att fråga dom värse onödiga frågorna. Yrla e hos farfar och farmor, martin lämnade henne där imorse kl 8 så ja skulle få vila mej lite å så eftersom ja svimmade pga att ja e för stressad, läkaren sa ju att de va dax att stressa ner, han vet vem ja är för han va min läkare då ja hade Yrla i magen, så Yrla kommer inte hem förens imorgon.

så idag har ja hunnit med att äta frukost samt slängt in en maskin tvätt, vi har världens största berg med tvätt så bara att sätta igång!

mår faktiskt bättre i denna graviditet än med Yrla då kräktes ja konstant till v 19 bodde typ på toan, men nu mår ja faktiskt bra, inte kräkts nån gång än, men har en väldigt molnande värk i magen och har mycket Yrsel å trötthet, men de hör ju till. men ja ser fram emot att få en liten till, Martin e så himla glad å de känns kanon, den här gången e ja inte själv med allt som ja va med Yrla, nu gör vi detta tillsammans å sen att hela Martins släkt ställer upp så dant! är en fantastisk man ja hittat å hela hans familj å släkt älskar ja, detta känns så underbart bra! dom ser ju lilla Y som sitt egna biologiska barnbarn :)

ja detta kommer nog bli underbart, fast att ja vet att martin sällan kommer va hemma i början när lilla **** kommer eftersom de är vårgödslingen som e igång då, men vet att han kommer göra så myckdet han kan :)



å så en sak till Sara som komenterade igår: Nu vet ja ju vem du är å gud va roligt GRATTIS!!! när har ni BF? trivs ni i nya huset? kram vännen

svar på tal

sara om ♥ bäbis nummer 2 ♥:
åååå vad roligt!!!! Grattis! själv har jag också en liten som ligger i magen :)

SV: tack ja de är jätte roligt å de känns jätte bra :) Grattis själv till den lille/lilla i magen, hittade ingen bloggadress lr mailadress till dej så svårt att svara då. läser du min blogg ofta?

♥ bäbis nummer 2 ♥

♥ bäbis nummr 2 är beräknad att komma 18 april om allt går som de ska :) vi va å gjorde UL idag då ja har haft sån Yrsel å svimmat. så håll tummarna att allt går som de ska å att Yrla blir storasyster :) ♥

vi nu och för alltid


så här vart maken när ja vart på FACE


älskade sötnos


EGO


dagen som varit

inatt sov yrla inget bra alls ja vaknade från å till, hon fick för sej att vi skulle gå upp kl 4 vilket vi vägrade, försökte med allt vällinbg mellanmål osv men efter en stund då hon fick lek amed oss i sängen så somna hon till slut, sen va de upp kl 9 försöka få sej dricks yougurt vilket inte alls gick, yrla vägrade äta frukost de va bara lek å kasta saker i backen lr kasta ut blomjord på golvet *suck*
sen gick vi ner på stan för att möta upp malin så gick vi till gymmet där ja ska börj aför att få lite mer info å ja vart kär. ska börja där så fort som möjligt! e enbart för tjejer å man får en personlig cotch å dom mäter BMI å fett procent var 3dje månad för man sk abli peppad :D

sen gick ja å Yrla lite på stan och ja köpte lite smink å lite penslar å ett nytt nagelack, ja e torsk på nagelack har hur många som hälst men inte den här färgen xD
sen hem så sov yrla lite middag ja vilade lite i soffan, sen kom martin hem, han duscha han åt å han gick igen, han ska jobba dygn så han kommer hem imorgon förmiddag då ska han sova fram till kvällen då vi ska åka å hämta bästaste malin som oxå e Yrlas gudmpr. hon kommer från Arvika så vi hämtar henne i kholm.
sen ska martin jobba natt så de blir bara malin å ja första natten skönt då får vi prata å ta igen all tid vi missat ;)


sen på fredag ska yrla till farmor å farfar å de blir partaj för hela slanten med folk :D å så ska vi kolla på vårat älskade reagy band kalle Baah på kvällen :D å ja ska ju även gå å bli sminkad av ett proffs på fredag samt få smink för 300 kr de hade ja glömt haha får ju massor av smink nu xD

Kärlek

ja är så oerhört glad och tacksam för de ja har! ja är så jäkla Lycklig ♥

mitt nya jag




SMS-inlägg

16082010437 (MMS)


strax

Ringer Martins klocka å han ska åka iväg å jobba natt, så jävla tråkigt då han jobbar natt för ja får sova själv vilket ja inte tycker är kul. men å andra sidan e han hemma imorgon då ja kommer hem å är nyrenoverad :D hoppas på att han städat litet då oxå ;) haha ska bli grymt skönt att klippa mej och färga håret va nästan 7 månader sen ja gjorde nått med mitt hår. å eftersom ja får sånna äckliga svättningar av min medicin (sen hjälper de ju inte att man e rätt tjock) å svättas för de för jämnan så de ska bli skönt att bli av med håret i nacken! aja nu ska ja lägga mej bredvid min man å snooza lite på han innan han åker iväg å kom,mer stinka gris skit eftersom dom gödslar åkrar nu BLÄ :/ de STINKER om det.

Imorgon

blir jag mitt nya ja :P jajjamensan ja sk aklippa mej å färga håret :D en hel renovering i like it a lott!
bilder kommer

Dagens middag

14082010434 (MMS)

Dagens middag


Min stora kärlek


älskade ängel


Semesterbilder























jag vet...

ja är pissdålig på att blogga nu, men de är så jäkla mycket som händer, Yrla sover inte på nätterna efter att vi på sjukhus, hennes andra kindtand e på väg upp, de betyder att hon gnäller å skriker mäst hela dagarna å nätterna, å då får inte vi föräldrar nån sömn heller så ja går som ett vandrande lik hela dagarna...

revbenet börjar kännas bättre men ryggen har ja fortfarande SJUKT ont i. Martin skulle komm ahem tidigt idag ialfall så skulle vi vila lite sen åka å stor handla skönt, de är tomt i kylen och nästan tomt i hela frysen :(

länge sen ja bloggade

men vi lever, ja har bara så mycket annat att göra nu, Martin jobbar mycket så de betyder att ja får fixa allt här hemma, de tar sin tid sen att min rygg är ordentligt förstörd gör ju inte saken bättre, sen har ja fått en spricka i mitt revben AJ!

:O

kollade mailen sen sneglade ja på Yrla jo va gör hon? ställer sej upp utan stöd sen sätter sej sen ställer sej upp igen utan stöd :O kanske börjar hon gå snart?

SMS-inlägg

08082010418 (MMS)


Kollar animal planet

07082010416 (MMS)

Kollar animal planet


kissa pottan

Yrla har idag premiär kissat på pottan mammas DUCKTIGA tjej :) 2 ggr till å med :) imorgon gör vi om samma grej :)

kläder

har suttit på kvällskvisten och beställt lite kläder på en hemsida som har underkläder för dom med lite större byst som ja då :) hittade riktigt fina må ja säga å även en å annan lite styggare ;)

FB

hahahah hitta den här på fb så jävla bra!

AACCHOO!!!........٩(-̮̮̃•̃)۶..Om du är allergisk mot skitsnack,
dramadrottningar, lögnare, och falskamänniskor...
för denna nysning vidare då.

Premiär kissat

03082010405 (MMS)

Premiär kissat


13 månader

blir min lilla prinsessa idag :) tiden går så oerhört fort :) mins knappt när hon va nykläckt!
Idag är hon piggare ätit skapligt bra men är fortfarande väldigt trött.
Imorgon å på Fredag blir de bara ja å Yrla hemma för Martin ska jobba över så vi får lite extra kosin :) bra de nu när ja snart fyller år ;)
ja vet ju redan va ja ska få av mamma i dödelsedags present å de är en klippning + färgning hos Evelina min frisör :) fundilerar på att göra Victoria Backham frisyr :) men får se

idag har ja knappt suttit vid datorn ja har busat med Yrla då hon va vaken kollat på dom kläderna ja ska beställa å snackat lite skit med min mamma som kom hit imorse å fikade :)

Yrla har även lärt sej ett nytt ord idag haha GOTT GOTT säger hon :)



sen en sak bara sen ska ja lämna det här tråkiga ämnen för ja bryr mej inte ett dygg om du är sur på mej lr all skit du snackar ja har nämligen riktiga vänner som är ärliga som ja håller hårt i!

men snyggt att slriva så här "kom till mej å fråga istället så får ni reda på sanningen istället för att snacka med andra"

det va ju just det JAG gjorde men ja fick ju inget svar!!!!!

Tro de lr ej

men igår så kom ju Martin på att ja hade pratat om nån sida på nätet som hade BH storlekar som passade med :D så vi kollade i katalogen ja hade beställt å mycket riktigt de fanns MASSOR av BHar i min storlek så idag ska de beställas :) här i Norrköping måste ja gå till en speciel affär å köpa mina Bhar annars å dom e inte billiga.. tex den ja har på mej nu fick ja ge 1390 för :S å dom pengarna kan man ju göra nått roligare för :)
sen hitta ja en del höst/vinter kläder ja ska handla :) ska bli roligt.

snart kommer Mormor hit å busar lite med lilla Y, hon e mycket piggare idag så hennes medicin börjar nog hjälpa :)
sen skaja baka bröd idag med för de har gått åt redan. men måste köpa mjölk till de.

igår kom ju Martin på den lysande ideén att han ville att vi skulle baka kärleksmums kl 21 haha så de fick vi göra :) men de va ju tur för då kan ja ju bjuda på nybakat när mormor kommer :)

Folk som ljuger

ogillar ja så starkt alltså, de komme rju fram mer å mer som e så jävla mycket osanning, å när man då ställer personen i fråga mot väggen så tflyr den, är väl inte så jävla underligt att man frågar å ställer mot väggen när man vet att de är lögn? om personen i fråga själv har målat in sej i ett hörn får den fan skylla sej själv!
ja vill inte /behöver inte ha folk runt mej som LJUGER! lögnare är de värsta ja vet, kan man inte prata sanning ska man fan stänga igen käften!!!!!!

aja men då vet ja ju nu att de den personen sagt är typ 99 % falsk och ljug så då behöver man ju inte tycka synd om den personen nå mer!

tur ja har massa ärligt folk runt mej!

De här har ja sysslat med ikväll, vad tyck...

31072010404 (MMS)

De här har ja sysslat med ikväll, vad tycks? Ja är riktigt nöjd för att ha gjort de själv


Hemma igen

Äntligen hemma efter par omtumlande dagar på barnkliniken, Yrla har piggnat på sej efter droppet och det starka penicilinet, hon har fått behålla allt hon ätit idag å feber är inte längre 42 grader så nu börjar de gå åt rätt håll. nu blir de lugna dagar framöver med penicilin var 8de timme. stackars mammas tjej inte kul med lunginflammation :( ♥

så de blir lugnt med bloggandet ett par dagar framöver som ja hoppas ni kan förstå, även en mamma blir utmattad när man ser sitt barn sjukt, men som tur va hade ja min älskade Martin vid min sida hela tiden, som tog strid med läkaren på Jouren som inte tog detta på allvar, hade de inte vart för han så hade vi nog inte kommit till barnkliniken, han sov även över på kliniken med mej å Yrla å va vid våran sida 24/7
tack älskade du för allt du gör för oss :) vi älskar dej♥

RSS 2.0