suck

sitter och nördar på de mobila internetet igen då de fasta har pajjat. kunde ha de i en hel vecka wuhu innan de blev drivtstörningar som dom kära comhem fixar nu, men dom kan inte svara på hur länge de ska va paj! suck kan de negativa sluta hända mej nu??
minime vaknade tidigt för att va hon. kl 8 så nu e vi båda uppe å myser. ja dricker mitt morgon kaffe å Yrla ska strax få morgon gröt. måste vänta ett tag att ge henne de när hon vaknat annars äter hon inte.

Idag ska vi inte va hemma, (ovanligt va??!!) vi sk aiväg till sjukhuset först för att hämta min medicin sen ska vi träffa Marie som vi ska fika med :) ja å marie har kännt varandra i drygt.. håll i er nu... i 22 år :)
men de va ett tag sen vi umgicks blir ju lite så när den ena skaffar barn. sen va de ju inte så länge sen ja flytta tillbaka hit till norrköping från att ha bott i karlstad och söderhamn :)
men de ser vi fram emot att fika med henne :)

får se om drivtstörningarna fixas idag så ja slipper sitta på en halvkass laptop som yrla har lyckats hälla läsk på för inte alls länge sen. så den funkar lite när den själv känner för de. hoppas ja kan ladda upp bilder sen. ha de gött folket puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0