Söderhamn

sitter ute på verandan i kylen å skriver på Åsas laptop, Yrla sitter i vagnen å kolar när min mormor alltså henes G mormor rensar ogräs.

vi har bara 16 grader idag så de är ju askallt ute :S brrr vart e min stekheta sommar?
Igår va vi ute på stan en sväng, träffade min farfars bror å snacka lite, han vart ju självklart förälskad i lilla Y, kan man bli annat?
sen handla vi lite blöjor å mat till Y sen käka ja kvällsmat hos mormor å gick sen upp där vi ska bo när vi är här. Yrla somnade väl runt en kl 20-21 på en madrass på golvet. själv va ja uppe as sent å prata med Martin på msn, saknar han så de gör ont i mej. Gud vad ja älskar den grabben! Yrla saknar han grymt mycket oxå hon kryper omkring  säger "babba" å kollar efter han. sen när hon iner att han inte är här börjar hon gråta.
men hon fick prata med han i telefon i förgår å då vart hon glad :) älskade unge mamma älskar dej så♥

Nu väntar ja på att få träffa Ingela och Peter, dom skulle komma efter kl 17 nån gång. ska bli förbannat kul att träffa dom, har inte sätt dom på 5 år minst, Ingela har en speciel platts i mitt hjärta av olika anledningar!

Martin kanske kommer upp imorgon om dom inte har så förbannat mycket att göra. han trodde han skulle få jobba till midnatt idag, då kanske han inte är så pigg på att köra imorgon, ja vet inte, men ja hoppas på att han kommer imorgon. för hela ja skriker efter hans närhet. har as svårt att sova utan honom. på den tiden vi vart ett par har ja sammanlagt sovit själv ca 10 dagar utan honom, och längst har vi vart ifrån varandra i 3 dagar då bilen gick sönder innan vi flyttade ihop. tänk att en annan människa kan göra å få en att känna sej så trygg å sen så otrygg när den inte är där.

Imorgon som sagt så kanske martin kommer, hoppas även på att få träffa Anneli lr Sophie då, får se, skickat sms till dom å hoppas på att få svar.
på söndag kanske Emma och lilla Viggo kommer till söderhamn och hälsar på oss :D hoppas på de gud så kul att äntligen få ses :)
Emma å ja har pratat med varandra och spelat BG mot varndra sen våra knoddar låg i magen, så nästan 2 år nu.
måndag vet ja inte än va som händer kanske bergsjö, tisdag är de den 27 då är de massa mys med älsk för de är en speciell dag :) månadsdag för oss :) sen onsdag kväll far vi hem igen

men ja hoppas på att få träffa Em oxå innan vi åker hem, har gått aldeles för lång tid sen vi sågs.

kansk ekommer en uppdatering till innan vi far hemåt om inte så kommer de bjudas på massa fina bilder från våran semester när vi kommit hem!

puss å kram

Kommentarer
Postat av: Ingela D

Du me... Kul att ses, Måste bli fler gg.. Å söta yrla är ju helt otrolig..

2010-07-26 @ 18:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0