så jävla upprörd

så ja vet inte vart ja ska ta vägen. asså ibland undrar ja hur detta jävla land e uppbyggt! de är ju sinnessjukt, så förbannad ledsen å upprörd ja har varit nu på morgonen är ju inte sant alltså, ja har tjutit å spytt å skrikigt å gråtit igen å försökt att förklara men de går tydligen inte in hos dessa så kallade människor. ja undrar om dom själva skulle vilja bli bemött av sej själv om dom satt i samma sitts som mej, fy fan säger ja bara

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är kapabel till att jobba och är mer eller mindre rätt lat, ut och jobba som f-kassan säger istället för att lata dig hemma med dina barn!

2010-11-22 @ 12:27:20
Postat av: sandra

vem fan e du som kommenterar anynumt.. så jäkla feg är du som inte ens vågar stå för vem du är å stå för dina åsikter.. du sitter säkert själv där hemma på arslet å inte gör ett skiiit om dagarna.. du har inget annat liv än att trycka ner andra.. hur står dte till i dit huvud eg? mår su själv så jäkla dåligt så att du måste få andra att må dåligt? sluta kommentera i saras blogg.. sara har ju dit IP numer så lägger du inte av så kan de gå till en anmälan det ska jag se till..

2010-11-22 @ 12:36:37
Postat av: Sandra P

Du som är anonym. Du ska nog inte yttra dig om något. DU vet inte något skit om hur Saras situation är. Du går efter vad hon skrivit här. Hon är inte ett dugg lat. Vågar inte ens stå för dina åsikter och vad du tycker genom att vara anonym. Det är rätt lågt tycker jag..

2010-11-22 @ 12:53:02
URL: http://sandra-omsandrasliv.blogspot.com/
Postat av: Diana

argh vad arg jag blir på folk som inte kan stå bakom sina ord!!!



Det finns olika sjukdomar/fel som inte syns utanpå, betyder ju inte att man är mindre sjuk för det!



Själv har jag ryggfel, kan inte göra mycket.. får ej mera sjukdagpeng så sitter snällt hemma. skulle gärna vara på jobb, men då kroppen inte lyder!



O du anonym!! Vad vet du allt vad Sara gör/inte gör? Eller hur hon känner? Eller?

Ja, var så pass vuxen o sätt ut ditt namn eller dra dit pepparn växer! Nu är din IP spårad, så vänta dig en stämning på förtal!



2010-11-22 @ 13:08:28
URL: http://livetitrollywood.blogspot.com/
Postat av: Myzan

Gud så lågt, och absolut okunnig du måste vara och extremt nyfiken och vilja sänka andra.. DU (anonyma fegis) känner inte den person du skriver om, du vet inte vad hon gått igenom eller hur hon mår och inte mår.



Det man inte vet nåt om kan man låta bli att skriva om! sedan måste man ha lite kunskap till att se andra människor och sätta sej in i deras situation före man kastar skit som de inte är värda. skit tillbaka till dej anonyma fegis som tydligen inte har nått bättre för dej än att tracka ner på en helt underbar person som gör sitt bästa!



Hade du kännt Sara så väl som jag gör hade du aldrig sagt det och skulle du lära känna henne skulle du bittert ångra dina ord..



skäms! att kasta skit utan att våga stå för det hör hemma i sandlådan! gå tillbaka dit och väx upp och lär dej att vi alla fungerar olika!



Stå på dej Sara! jag vet att du är underbar och jag känner dej, till skillnad från anonym fegis. Låt inte detta ta ner dej!



// Myzan

2010-11-22 @ 14:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0