Gryta på skinksnitzel och grönsaker
idag vart min LCHF middag Gryta på skinksnitzel och grönsaker
4 port.
4 stora skinksnitzel filéer
1 stor chili (om man tycker om stark mat)
1 vitlöksklyfta
1 grönsaksbuljongs tärning
5 dl vispgrädde
blandade grönsaker
färska champinjoner
maizena om man vill för att få krämigare konsistens
strimla skinksnitzel filéerna i fina strimmlor

stek köttet i pannan (ja använde wockpanna)
strimla chilin och pressa vitlöken å häll i köttet


skiva champinjonerna å låt dom fräsa i pannan med köttet å chilin

i med dom blandade grönsakerna (jag tog fryst brocoli, blomkål och ärtor)

häll i grädden och buljongtärningen och låt puttra i 20-30 min
häll i lite maizena efter ca 20 min om du vill ha tjockare konsistens

sen är de bara å äta :) hoppas de smakar!


4 port.
4 stora skinksnitzel filéer
1 stor chili (om man tycker om stark mat)
1 vitlöksklyfta
1 grönsaksbuljongs tärning
5 dl vispgrädde
blandade grönsaker
färska champinjoner
maizena om man vill för att få krämigare konsistens
strimla skinksnitzel filéerna i fina strimmlor

stek köttet i pannan (ja använde wockpanna)
strimla chilin och pressa vitlöken å häll i köttet


skiva champinjonerna å låt dom fräsa i pannan med köttet å chilin

i med dom blandade grönsakerna (jag tog fryst brocoli, blomkål och ärtor)

häll i grädden och buljongtärningen och låt puttra i 20-30 min
häll i lite maizena efter ca 20 min om du vill ha tjockare konsistens

sen är de bara å äta :) hoppas de smakar!


Kommentarer
Postat av: Anneli
Hej sarah ett tips ist för maizena i maten som är carbs. philadelphiaost dryga matskeden.:)
God jul på er!!!!
Trackback