kvällen

blir kvällen nu för mej i bloggen, då ja å får besök strax :9 men ja kan bjuda på några bilder som e tagna under dagen :)

Yrla försöker dra sej upp med hjälp av babysitternå dom här är tagna aldeles nyss :)


Yrla vaknar enbart för att rapa

hahaha yrla sov ja filmade hon vakna rapade å somnade om i 1 timme :P

Underbar


dra sej upp

yrla holler på å ålar sej å rullar å försöker dra sej UPP med hjälp av babysitter, å va arg hon blir när de inte går som hon vill hehe

söndag

den här helgen har gått riktigt fort. för tror ja de är posetivt, de märks ikväll.
just nu e ja massa förvirrad, å letar efter svar överallt. ja överanalyserar allt JÄMT!

kaffet står i bryggaren å puttrar. Yrla har ätit en hel portion gröt. nu ligger hon å leker med sin älskade prasselbok, den är favoriten just nu. sen kollar hon upp på tv lite då å då min söthöna!

nej nu - Morgon Kaffe

nya saker

så har ja hämtat ut dom nya sakerna till mitt å Yrlas hem. vi har bestält från Jotex!
vart ett väggord som de står kärlek på som ska upp över min säng. sen en mörkbrun taklampa till vardagsrummet, sen massa värmeljus i olika färger å en elefantfotölj till Yrla :D är skit nöjd. Farfar ska komma å hjälpa mej att s'tta upp allt på måndag om vädret tillåter!
Nu ska ja lägga min griniga tjej

svinkallt

jahop, då blev de inte att åka ner på stan iallafall då de va - 29 i grannstaden! vet inte hur kallt de är här men går inte ut med Yrla om de är mer än -15 å de lär de ju va om de är -29 på vickbo lixom O.o
ja är rastlös. behöver städa men va ska orken komma från? får göra ett ryck när Yrla sover middag om hon nu kommer göra de!

mammas el ligisto

Yrla åker omkring i sin gåstol nu å är en ligist älskade busunge♥
hon förstör allt hon får tag på :P
vart är vi på väg?

Kul ja som trodde ja bodde i ett lugnt område :S så här står de i tidningen idag! de handlar om de området ja bor i

Norrköping En 24-årig man blev utsatt för grov misshandel vid Vilbergens centrum i Norrköping under natten mot lördagen. Han fick föras till sjukhus med ambulans. På lördagsmorgonen hade ännu ingen misstänkt gripits.

godmorgon lördag

så va de lördag, å våran dag började kl 6.15 är dyng trött redan.
Yrla har ätit lite välling å nu ligger hon nöjd i babygymet :)
idag hoppas ja att alla planer går i lås :)

ska ner på stan idag kanske om ja pallar, vet inte riktigt hur kallt de är heller. men just nu e j as trött så kanske ska sova middag med älsklingenstjejen först.nu ska ja bada


vaken

Yrla e vaken hon vill inte sova. men de gör inget :) då kanske ja får sovmorgon imorgon?
Idag har msn gått varm :) å antar att telefonen kommer gå varm ikväll *S* roligt när de är så :) imorgon får vi kanske besök av en kär vän :) hoppas de! vi längtar båda :)
ska strax lägga mej i ett varmt skumbad med tända ljus å bara va, lr strax å strax, när Yrla valt att somna :) sen ska ja krypa ner i sängen å hoppas på att få sova å drömma underbara drömmar!
Idag är de en sån där dag då livet är underbart!

tack mina fina vänner som förgyller mina dagar med era fina ord, å eran stöttning och för att ni puchar mej :) TACK ni är dom bästa vännerna man kan ha!

Ja kan inte sluta le :) då är livet så där perfekt som man alltid velat ha de! den kännslan ska ja ta vara på! ja skulel vilja kunna lägga den i en burk å spara å ta fram den å känn aden känslan den dagen då livet känns ruttet. men har ja tur kanske inte livet kommer kännas så nå mer, lr ialfall inte på väldigt länge!

nu ska ja ta å försöka få mitt lilla gryn att somna! ha en underbar helg mina kära vänner!

fjärilar

ja har fjärilar i magen! det känns helt underbart! kanske finns de där ett ljus i slutet av tunneln ändå :)

Mellis

så har Yrla fått i sej lite mellis. hon har ätit bra idag :)
Frukost nästan en hel portion gröt
lunch en liten burk slotspure
mellis en yogurt och en halv tekaka med mjukost. inte för hon åt så mycket av tekakan men mjukosten slickade hon fort upp.

nu ligger hon å leker på golvet å gnäller faktiskt inte.
vi gick å la oss å sov ca 1 timme förut kanske de som gjorde de. Fast hon värkar hängig idag, ine lika glad som hon brukar, så kanske är de en tand på g ?!

Är de nån som vet va man kan göra på en fredag? är de nått på tvn? film förslag? kom gärna med nått!
till middag ska ja iallafall laga lövbiff gryta :)

Yrla just nugnäll

idag är inte Yrla på bra humör, suck. idag är de gnällmaraton här.  sen hon vaknade har hon enbart gnällt. inget duger, hon har fått mat så hungrig är hon inte. sova vill hon inte, bli buren duger inte heller. inget duger. sånna här dagar önskar ja att ja vore döv

Godmorgon världen

Idag är de fredag :) wuhu!
Ja vill att de ska toksnöa idag av olika anledningar *S*
om de inte gör de vill ja att fredagen ska gå väldans fort!

Yrla vaknade kl 8.30 Irene ringde kl 9 å sa att hon kommer kl 10 så efter ja pratat med henne så gick vi upp! Yrla åt nästan en hel portion gröt :D duktig hon har blivit!

ska nog gå å handla med Irene så ja har nått att äta hemma. å blir de som ja vill så vill ja ha nå smaskigt att äta på lördag :D

Ja har inget kaffe hemma så min frukost blir vatten :S får hälla i mej massa koppar sen :)

så va ska ni göra idag då?

<3

kommer sova helt fantastiskt underbart ikväll har ja en känsla av :)

svävar

ja är så glad idag! ni som känner mej vet varför! men de är så himla många saker som gör mej glad! är så stolt över mej själv att ja går ner i vikt å de syns, sen är ja glad för ja har Yrla sen är de sparven osv.

ja tänker säga godnatt tidigt idag då ja är helt utpumpad på all ork som finns så kommer försöka sova tidigt idag!
ha de jätte bäst alla dom ja tycker om!

vid frukost

Yrla ville hällre leka stålkvinnan än att äta frukost :) älskade busunge ♥


Yrla försöker krypa ur babygymmet
JAAA jag är så glad!

den här dagen kan nog inte bli bättre! Ja har sovit bra inatt, fick sovmorgon, ja svävar å NU ja fick på mej mina GAMLA ÄLSKLINGS JEANS som ja hade innan ja blev gravid, å de är fortfarande häng på dom :D pluss att ja hade gått ner 0.9 till :D

idag kan INGET få mej att må dåligt!

sovmorgon

Wuhu ja fick sovmorgon idag :D Yrla vaknade kl 10 :D å så välbehövligt. hon vaknade en gång inatt å va helt hysteriskt lessen :( men de lugnade ner sej efter ett tag.
Idag är ja så sjukt glad! ja svävar som på moln ;)

ja säger syns imorgon

för nu ska ja leka med sparven!
hörs imorgon som sagt pussen

innan nattning


mina kläder

här har ni bild på hur jävla mycket kläder ja har. men alltså för att göra en sak klar så ja slipper få påhopp om de sen, det såg INTE ut så här i lägenheten, ja har dragit ut allt precis INNAN ja tog kortet för vi skulle rensa alla kläder!
helt sanslöst

asså seriöst är ja shopoman? ja å malin gick igenom min garderob nu å kastade de som va aldeles förstor för mej osv, å när vi då hade kastat MASSOR hade ja ändå 12 PAR leggins och 15 par tunna långärmade dom andra orkade ja inte räkna, har nog säkert en 20 olika linnen, de läre ju va ett substitut för att ja slutat röka å snusa. för när ja slutade med de (dagen då ja plussade) så började ja handla hmmm. Yrlas byro är oxå rensad. ungen har ju hur mycket kläder som hälst, bara de att ja inte sätt de för de har vart utspritt över allt. vi la ALLA kläder ja hade å lite av Yrlas i min säng förut, de begravde Yrla hmmm. tog faktiskt kort så ska visa sen. nu är de inga kläder i sängen då vi rensat å vikt fint å lagt de i min byrå. men ni får inte se kortet förens ikväll för ja har inget batteri i kameran så den laddas. lr så dyker de upp bilder imorgon. Yrla sover så ja ska passa på å vila mej lite!

mat

idag har Yrla ätit bra :)
kl 8 150 ml havre välling
kl 10 nästan en hel portion gröt
kl 12.15 en halv stor burk lasagne

snart kommer malin :) kul kul sen ska vi röja lite, sen blir de hemlis hehe

snöstorm

jahop ja som hade hoppats på vår kan ju gå å lägga mej nån stans i ide igen då.
här är de snöstorm, de suger verkligen, suuuuuck. fast om de skulle va nån dag de skulle va de så är de ju idag, för idag ska de bara städas å plockas osv, för idag får ja sparvbesök! å mer än de säger ja inte!

Yrla vaknade kl 7, varför är mina sovmorgonar borta?? hon fick 150 ml havre välling kl 7.30 sen somna ja om i ca 30 min men vakna av att yrla böka runt så dant i hennes säng å hittar henne med armar å ben utanför spjälorna hmmm.
sen har hon nyss klämt i sej nästan en hel portion gröt :D hon e duktig hon min älskling!
Nu ligger hon å biter på sin snuttefilt kaninen.

Igår natt så kom ju ja på den lysande ideen att beställa saker till hemmet. så ja bestälde ett väggord där de står kärlek som ska upp över min och yrlas säng. sen en elefant fotälj till Yrla, sen ÄNTLIGEN en taklampa till vardagsrumet :D nu kanske de slipper bli så mörkt :) sen värmeljus :) mer orkade jqa inte kolla igenom igår. men Yrlas fotälj va ju svin söt! perfekt för henne att ha på kvällarna eftersom hon inte vill sitta i babysittern :)
sen ska hon ju även få en zaccosäck den dagen jahar råd med de :P

jahaja vart inte lite babbel här inte.

nu står mitt älskade morgon kaffe å puttrar i bryggaren å de doftar gudomligt! till frukost blir de hallon å yougurt som vanligt orkar inte göra smoootie. måste duscha oxå, hmmm rätt mycket att göra idag. bäst ja sätter igång! vi hörs

en blogg

har en polare som länkade mej i sin blogg, å skrev så fina ord om mej och Yrla :D så självklart ja länka hennes :)
här hittar du den :) hon skriver om de mästa :) kändisar, sitt liv, och videobloggar ibland :) föresten sandra GRATTIS till körkortet

Dom stora blå


min duktiga tjej


den absolut vackraste för mej


Yrla kan inte få nog av gröten!

sötungen min va hungrig å kunde inte få nog av gröten hon bara svalde å öppna munnen :)Hemma

då va vi hemma från Timjan, va en jobbig dag för mej idag, mycket som kom upp, men så är de vissa dagar. man kan inte dölja de förflutna hur mycket man än vill.

Yrla har precis ätit sin gröt, även lite plommonpuré och sen lite fruktpuré fick dricka pärondricka till.
Nu sitter hon på golvet och leker. (aldeles nedanför mina fötter så ja kan ta emot henne om hon tippar)
Men själv sitter hon :) hon e så duktig mammas stora tjej. hon har suttit mycket idag på Timjan oxå å inte tippat nån gång. hin har däremot lagt sej ner på mage då hon inte velat sitta mer.

så va ska man göra idag? ja ska ta å slänga i mej nått å äta blir nog hallon å yougurt orkar inte laga mat idag. sen ska ja hänga tvätt å slänga in en tvätt till tror ja. sen ska ja försöka att somna i tid. men svårt då man leker med telen ;)

nej nu ska ja ladda upp ett videoklipp :)

Psst

är så GRYMT GLAD ja har tappat i vikt igen :D
-11,8 kg sen oktober å minus 26,8 kg sen 3/7-09
å va motiverad ja blir :)

iväg

så ska ja å Yrla iväg som vanligt! e vi hemma nån gång? känns inte som så. vi ska till Timjan som vi ska till varje Tisdag :) Älskar Tisdagar, Yrla blir så glad då hon får leka med dom andra små barnen :) kul kul :)
Nu har ja käkat frukost, vart hallon och turkiskyougurt!
sen 2 STOORA koppar kaffe + 2 ipren nu börjar skallebanken lägga sej :)

ha de gött folket!

tjingeling

så va även våran lilla familj vakna! Yrla har nog ALDRIG vaknat så här tidigt som hon gjorde idag! kl & slog hon upp dom stora Blå å tykte de va dax att kliva upp... ja gjorde välling till henne å hon slurpa i sej 240 ml på en gång, sen la ja henne i hennes säng igen så somnade vi om, lr ja gjorde de ialfall fast kl 8 låg hon tvärs över sängen å bet sej själv ifoten så hon fick ont å började gråta....
så va ju bara å kliva upp! ja har sprängande huvudvärk. ska knapra Ipren sen. ska ta mej en kopp kaffe strax å se om de är där problemet ligger. Yrla åt även 1 portion gröt kl 10. duktig tjej har man :)

nej nu kaffebryggaren

TACK

tack snälla rara Christina för hjälpen om hur ja ändrate kategori till föräldrarskap!

En fråga

ja har en fråga till er läsare, ja är inte så haj på de här med bloggar men hur fixar ja så att min blogg hamnar under föräldrarskap på bloglovin å sånt där?
tacksam för svar å hjälp :)

Mat dax

Yrla åt även 220 ml nattvälling kl 19.45 sen somnade hon i sin säng ♥

Våran dag

som sagt va vi på BVC idag, å de gick ju jätte bra :) ni kan läsa två inlägg lämgre ner hur stor hon va å vad hon vägde :)
sen va vi på stan å träffade Charlotte, min sysling de, som ja inte "umgåtts" med på ca 10 år. de va riktigt roligt :) de bjöds på många skratt å Yrla tykte hon va rolig :) Hon ska bli moster snart igen så vi väntar på spänning med att se va de är för litet mirakel där inne i magen på Caroline :)

vi fikade på fräcka fröken med en kaffe latte för bådas del!
sen gick vi en runda på stan å självklart kan ja INTE gå in på GinaTricot utan att handla. så vart ett par ASsnygga svarta leggins sen en blå/vit randig tröja! toknöjd!
sen åkte vi hem runt kl 17 å nu e de snart kväller :) både ja å Yrla e jätte trötta då Yrla knappt sovit idag =/
men så är de vissa dagar. kanske somnar hon relativt tidigt ikväll då ?

Yrla äter bra

gud så skönt de känns att damen äter bra. så här har hon ätit idag
kl 8 110 ml havre välling
kl 9.30 ½ portion gröt
kl 12.30 ½ stor burk köttfärsås å spagetti
kl 15 140 ml havre välling
kl 18 en portion gröt

och till de har hon druckit en massa vatten idag :) äntligen känns de som de rullar på nu igen :)

BVC

hon va i topp form min lilla Yrla sa läkaren :) UA på allt (utan anmärkning) skönt de
hon vägde 7580 g å va 69 lång :)
så hon ligger jätte fint i sin kurva sa dom :) skönt de att höra för ja va orolig att hon hade gått ner så mycket.

bjur på några

mor och dotter kort innan vi ska dra

Ändrade planer

Blir inte att åka hem efter BVC utan att träffa min syssling Charlotte på stan för en fika :) va roligt, vi ses så sällan va nog en 10 år sen vi "umgicks" med varandra, men snackar med varandra på facebook gör vi ju å pratar om vi stöter på varandra på stan :) så de ska bli himla roligt :D

så nu blir de att göra sej i årdning å försöka få mitt lilla gull att kanske sova 1 timme

Måndag

så va de måndag å ny vecka, härligt! vi ska idag till BVC spännande :D Å idag är ja så otroligt glad :D fast ja sovit aslite inatt men de är självförvållat.
Yrla åt 110 ml sempers havrevälling i morse kl 8
sen åt hon lite mer än en halv portion gröt kl 9.30 :D
duktig hon är, ja blir SÅÅ stolt!

sen ska de inhandlas tvättmedel å mjukmedel idag med för ja har ett bärg av tvätt. sen ska de även vikas kläder å läggas på rätt platts, sen kanske lite småplock om man orkar ;)
läre ju röja upp lite kommer ju få besök i veckan av goda vänner :)
men nu ska ja kolla min mail å lite annat grejs vi hörs sen!

BVC

glömde ju säga de att vi ska till Bvc imorgon ska bli kul! ska träffa läkaren för 6 månaders kontrol, fast hon nästan e 7 månader :S men men så gåre, sist vi va på BVC va den 3 oktober så är ett tag sen.
vet ju va hon vägde när vi va hos läkaren å de va 7590 hoppas hon gått upp nu då eftersom hon hade tappat i vikt om man kollade kurvan, å då va hon även 66 lång. så de blir kul. ska va där kl 13.30


välling

Gud ja e så glad idag alltså :) Yrla min lilla ängel tog sin nattvälling oxå :) 140 ml fick hon i sej efter lite bråk med mej å flaskan haha, nu sover hon :) Blir så glad när de går framåt med maten :) vällingen är viktig tycker ja för de går snabbt om man ska iväg osv man behöver inte planera lika mycket. lr som när ja va magsjuk så pallade ja inte ge henne mat för ja spydde ju så fort ja såg käk lixom så hon ju bara välling då.

sen är de bra om man åker bil långt lr så, som vi brukar ju åka till värmland :) inte alltid lika kul å ge gröt på tåget lr så :)

va ja babblar på :)

idag har Yrla ätit :
kl 9 en portion Gröt
kl 12 en fruktbägare
kl 14 200 ml havre välling
kl 17 gröt
kl 19.30 natt välling.

Yrla åt ingen mat idag då hon vägrade kl 12 så då fick de bli fruktbägare. sen sov hon rätt mycket idag, men hon värkade inte må dåligt för de :) ja e så glad att hon äter de hon gör nu :)

ja har gjort egen spagetti å köttfärsås till henne idag, vart 5 stora burkar å 3 små, så ska kolla imorgon om hon tycker om de :)
annars får ja väl vänta ett slag innan ja ger henne för de är ju lite bitar i de!

Nej nu ska ja nog leka lite PS om ja pallar ha de gött!

Lite kort från idagJAAAAAAAAAAAAAAAA

ja är så himla glad!!!!! har just fått i Yrla 200 ml sempers havre välling! guud så skönt! Hoppas Hoppas Hoppas nu att de fortsätter så här! nu märks de att hon börjar bli frisk! hon e gladare och mer aktiv å ätit kanon bra idag! hon fick en fruktbägare förut som hon musa i sej oxå! blir så sjukt stolt över henne! hon är verkligen de finaste ja har å hon e min! ♥

ett litet klipp

På Yrla när hon leker på golvet ♥

mammas kanin


Godmorgon

så va den här helgen slut, satan i gatan va fort de går.
Yrla har ätit en hel portion gröt ♥
Men hon dissar fortfarande vällingen och nu även ersätningen. så hon va väl inget vällingsbarn :) hon tyker helt änkelt inte om de längre, de måst eju va så nu när hon faktiskt äter de andra.
Men har kommit på att hon inte kan äta när de är massa annat som händer runt. då tappar hon all koncentration.
Nu sitter gofisan å kollar lite på tv, medans ja tog å vek tvätt, har även startat en maskin tvätt med Yrlas babygym i för den hade hon spytt ner. Å då såg ja även att tvättmedlet är slut så är ju bara att gå å handla de sen!
ha de gött!

Yrla innan läggdax!


Kärlek


Tjejkväll


tjenixen

så där då va ja å Yrla hemma :)
Idag mår man som man förtjänar men gud så kul ja hade!
Först gick ja å Yrla hem till Marie som bor i Sörpat just nu för hennes föräldrar är i London så hon e kattvakt. väl där så gosade Marie å Yrla jätte mycket!
Yrla tycker om marie :) va lite orolig att Yrla skulle va lite rädd för Marie då hon e mörk men de va ingen fara :) vi satt å snacka gamla minnen å käka vidruvor hehe. Jag å marie har känt varandra i 22 år :) de är en del så blev lite minnen :)
Sen kom Nirro å Yrla tykte om även henne :) Henne har ja känt sen ja va 8 år så 18 år nånting, så va värsta nostalgi kvällen :P
Sen kl 21 så skulle ja å Marie gå å lämna Yrla till mamma, de började ju bra, vi körde fast med vagnen å i Oplogade Sörpat! där kan dom verkligen inte ploga, blir vansinig. när vi hade stått där å trykt ett tag kom vi äntligen fram till mamma, så pussade ja snuttan hejdå sen drog vi hem till marie igen!

väl där så partade vi lite, sen drog vi oss till Åcafeét de va stendött hahaha
bara ja å Marie å Nirro där :P men sen kl 00 så kom de ett gäng grabbar!
Nirro va toffel å drog hem! ja å marie slog oss självklart ner bland grabbarna! marie vart lite fuller så hon drog hem å ja stanna med grabbarna! sen vart de efter röj hos Martin, en trevlig prick, som ja har smsat med typ hela dagen! sen drog ja väl hem runt kl 4 så idag e man mer död än levande! men bara å bita ihop.

ja å Yrla har just badat de va så skönt, å nu ska vi mysa! ska lägga in kort sen från igår!

Va bara tvungen när Yrla låg och sov


hemma igen

så då har vi vart å handlat! stor handlade hem kött till mej å så. sen lite till att ja ska göra egen barnmat! vart en skinkstek på 3 kilo :D sen kotlett låda på ca 3 kilo med lövbif å olika kotletter i sen 3 kg nötfärs. så här ska göras barnmat :D å massa mums mat till mej själv :D

sticker till Sörpa sen å träffar Marie å Nirro, Marie skicka sms å fråga om ja ville ut till å Cafeét med dom idag om ja kunde fixa barnvaktis så ja ringde morsan å hon kunde ställa upp efter kl 21. så dit bär de av sen kul kul,

Ja köpte även sempers välling idag för atts eom hon skulle tycka om den, men nej nej hon va vrålhungrig men vägrade den ändå. skumt, hon äter ju de andra nu så varför inte vällingen? så ja gav henne en portion gröt som hon slukade direkt, å en fruktbägare. nu sover hon i sin säng.

komme rju ikke att blogga mer idag så vi får höras imorgon hade gött!!

Här kommer lite bilder från när vi va utebjur på lite bilder

bjur på lite bilder som nyss e tagna innan vi ska dra iväg :)

spagetti och köttfärsås

fick yrla till lunch! en halv stor burk gick ner :) hoppas de fortsätter så här nu!
nu ska ja göra mej iårdning sen blir de city gross! lr ica maxi inte bestämt mej än!

sittvagn

så nu har vi bytt till sittvagnen :) Yrla e aldeles för lång för att få platts i liggdelen + att hon alltid vill sitta å kolla på allt folknär vi e ute å går :)

Hon har sovit lite mer än 1 timme vilket är jätte skönt för nu e hon inte så grinig :) ska se om hon kanske skulle vilja ha lite lunch å sen tänkte ja åka å handla till mej själv å till den egna barnmaten ja tänkte laga :) på citygross
dom har så himla fint kött där! men måste göra mej iårdning först, ser ju ut som hej kom å hjälp mej.

Fredag

redam Fredag, vart tog veckan vägen?
Yrla Åt nästan en hel portion gröt till frukost kl 9, å lite tropisk frukt puré :) Duktig tjej :)
sen drack hon ca 10 ml vatten :)

hoppas att de med vällingen vänder snart igen bara :) igår kväll åt hon kl 17 sen somnade hon kl 20.30 å ratade både välling å ersätning men hon sov hela natten ändå. så hon kanske inte va hungrig?! lr wså kanske hon va för trött för att äta?! konstigt de där.

nu kommer snart Irene så ska vi fika å snacka skit! ha de gött

lite billder från idag
det finaste


träna på att sitta
mammas matvrak

ja herre gud vilket matvrak man fått nu då :) fick i henne nästyan en liten burk mat sen några skedar tropisk fruktmos å sen en majskrok :D å 10 ml morotsjouice :D
hon e banne mej på bättringsvägen! så skönt de känns! fast hon ratar fortfarande vällingen. den tycker hon inte om, hoppas hon kommer göra de snart igen, för ersätningen mättar ju knappt nått jämfört med vällingen! nu ska ja slänga mej på soffan en stund med mitt lilla mirakel sen laga mat till mej själv om ja orkar!

hörs sen!

mammas duktiga tjej

Yrla åt en sån där fruktyougurt nyss :) å sen 1 helt smörgåsrån med leverpastej på :) hon e så duktig :) vill ta de lite lugnt i början å bara ge lite utifall de fortfarande gör jätte ont i halsen på henne :) ska testa å ge henne lite burk mat ikväll sen :) men nu ville hon inte h anån ersätning lr nått mer. men de är ju jätte bra att hon försökt äta nått annat :) de visar ju att hon e på bättringsvägen :D

nu ska ja göra äppelkaka å städa i mitt kök som ser ut som fan!

bra frukost :D

Yrla åt nästan en hel portion gröt till frukost kl 9 :D är så glad för de, hon värkar vara på bättringsvägen :)

men igår natt så spydde hon värsta kaskad spyan över hela mej å sej å min säng. så de va ju bara å ställa sej å byta alla lakan sent :( de va drygt ja va grymt trött. hon vaknade ju å ville ha lite ersätning fick i henne ca 50 sen kom ju typ allt hon ätit upp igen :( men sen fick ja i henne ca 100 efter de å sen somnade hon när ja hade bytt lakan.

Idag ska vi inte göra nånting, ja måste få bli frisk innan vi ger oss ut på äventyr. halsen min är grymt tjock å ja e så tept i näsan att inte ens nässpray hjälper :( men ja är feberfri ialfall :)

men ja ska göra en äppelkaka ala LCHF sen ieftermiddag som ja ska mumsa i mej, ska bara komma på ett recept först *S*

på återseende

ellos

bestält lite från ellos nu då :) kul kul.
vart 1 Tankini till mej och 1 Tankini till morsan då hon åker till thailand nästa månad :D
3 pyamaser till Yrla i st 80
sen en betty boop pyamas till mej
ett par bikini trosor
1 strandklänning
å sen 2 fodrade badtrosor till Yrla i st 86 då dom badtrosorna ja köpte på lindex bara va i storlek 74/80 :)

ska bli kul å se om dom e fina :D

stor kickan

fast hon inte ätit alls som hon ska på 6 dagar så vägde hon ändå rätt mycket :) 7590 vägde hon idag när vi vägde hos doktorn :) fast enligt hennes kurva skulle hon ha vägt runt en 8 kilo så hon har tappat ca ½ kilo. men inte så mycket ändå. så de är mammas stor tjej de :)

Ja å yrla har precis badat de va skönt! skölja bort lite sjukvirus :)

nu ligger yrla å kollar på lockyhjulet hahaha de är fan de sämsta program ja vart med om! å så Graf som bara går där å är blåst lixom. tror juinte de kommer bli en stor suckse lixom. sen lagar ja mat oxå. köttet står å kokar i grädden nu :) åt typ kl 11 idag så är lite hungrig nu :)

här kommer lite bilder på när Yrla kollar på lyckohjulet!

nu har vi sovit

massor ja å Yrla gud så skönt men ack va dålig tid att sova. så nu är vi väl båda vakna länge inatt igen, men så här får de bli tycker ja när man e sjuk. ja mår pyton och Yrla är pigg nu hon va jätte gnällig å grät massa innan vi somnade. mennu har ja fått i henne 150 ml ersätning å fick i henne 100 på morgonen å en halv fruktdryck under dagen :)

ska testa strax å ge henne lite turkisk yougurt å se om hon vill ha :)

Virus

då har vi fått svar på vad Yrla är för sjuk :)

Yrla har en Virus infektion i kroppen som har satt sej i svaljet som gör att hon inte kan svälja maten. hon vart ordinerad panodil vart 6e timme och blir hon sämre ska vi åka in med henne så hon får drop å sondmatning, men vi va inte där än, Proteinen i urinen berodde på viruset å sen att hon tydligen har haft feber, för hon har låg normaltemp! btw läkaren va ASSNYGG så ja fick ju ögongodis oxå ;)Godmorgon

ja mår piss sovit kanske 3 timmar inatt, vaknat hela tiden av att ja inte kan andas ordentligt för ja är sjukt jävla förkyld! Yrla somnade runt kl 1 inatt å ja väkte henne kl 8.
ja e helt svullen i mina köttlar i halsen så kul! nej inte ett dugg!

nu ska vi strax till doktorn, hoppas dom hittar felet nu!

återkommer senare hej då!

så här trött är min dotter nu! Int

0-6e9ed5b6e2221be6ae020aa266efe5ac.png

så här trött är min dotter nu! Inte alls med andra ord!


barnmat

då har ja gjort egen barnmat idag, fråga mejinte hur ja orkar med 39 graders feber å en konstant rinnande näsa. men man måste ju göra nånting om dagarna! de fick mej ialfall att sluta tänka på allt skit med Yrla för en stund. Gjorde kyckling och ris med morötter och brocoli :) hoppas de kommer gå ner. Gjorde alal Yrlas smakportioner själv å de gillades å ja tycker att ja e en rätt duktig kock själv så ;) ja älskar ju att laga mat!

Yrla somnade kl 18.45 efter 150 ml ersätning så hon har ju fått i sej en del idag vilket är jätteskönt.
Tittade i hennes mun förut å man ser nu att tandköttet buktar ut längst ner vid vänstra huggtanden så tror nog den kommer snart :) hon har gnagt som en galnin gidag på en bitring ja la i frysen, de har aldrig gått bra med en frusen förut men antar hon har så ont i munnen nu så de kler bra.

så imorgon blir de att gå upp tidigt då vi ska till läkaren! hoppas på att somna i skaplig tid idag vilket ja antagligen inte kommer göra, för de gör ja aldrig när ja är sjuk, ska vänta på att diskmaskinen är klar så ska ja plocka ur den å sen i med massa igen å köra igång den igen, då ja trodde de va rent i den när ja skulle plocka i den men där hade ja fel så blir att köra den 2 ggr idag :) skönt man har diskmaskin så man slipper diska så mycket :P
nu ska ja ta å slänga mej på soffan å knapra strepsil mot halsen, i jordgubbssmak, rätt goa faktiskt, dom hjälper vid halsont iallafall!

ha de gött alla å återkomme rimorgon efter läkaren!

Mammas sjukling
Yrla äter vattenmelon


läkartid imorgon igen

dom hittar inte va som är fel på henne, men dom vet att protein i urinenn INTE e bra... de va typ det svaret ja fick hos den läkaren ja va hos nu med Yrla.
men han ringde till barnkliniken och vi har en tid där imorgon kl 9.30 då dom ska ta enmassa prover å sånt igen, känns som om Yrla är en nåldyna nu :( precis som när hon föddes :(
Men hoppas att dom hittar nå svar imorgon ialfall!

men idaghar hon ätit riktigt bra :) 300 ml ersätning har ja fått i henne samt 5 skedar rödspätta och potatis samt 5 skedar yougurt/frukt och en halv fruktdryck :)
så kanske är hon ändå på bättringsvägen?! ja hoppas inneligt de, vill ha min tjej tillbaka. hon fick även testa lite vattenmelon förut idag de va mumma de, fast mina fingrar va goare att bita i.
Ska lägga upp ett filmklipp på henne när hon mumsar vatten melon sen, men bry er INTE om min röst ja låter som en hel karl för ja är tok förkyld!

men nu så vet ni ju hur de står till ialfall med oss :)

jobbigt

så va vi på labb å lämnade urinprovet på Yrla, dom gjorde en sticka! de visade sej att Yrla faktiskt ÄR sjuk, som ja trott hela tiden. hon har proteiner i urinen som barn så här små absolut INTE ska ha! sen va de nå mer som inte såg bra ut på stickan, så de kanske blir penicilin?! så vi fick en ny akut tid hos läkaren kl 15.30 så bli med andra ord ingen Timjan idag!

återkommer när ja vet mer!

tur

vifick med oss två urinpåsar då yrla självklart sket ner den första! nu håller vi tummarna att de ska funka denna gången! nu blir de the med honung å några alvedon!

godmorgon

vi sov till nyss å yrla vaknade inget inatt, nu fick ja i henne 100 ml ersätning... kanske e på bättringsvägen?! *hoppas*

ja själv mår väl inge vidare huvudvärk, halsont, snorig som fan. de är så typiskt. men idag ska vi lämna urinprov. sen till timjan å ja ska storhandla på apoteket åt mej själv!

hörs ikväll


spya

så hade ja då ÄNTLIGEN lyckats att få i Yrla lite ersätning å skulle ge alvedon, hon sväljer alvedonen å sen säger de bara splatch, så är hela ja ner spyad, världens kaskad spya kom de. suuuuck.
Inte nog med de ja har as ont i halsen å har feber å är snorig, ja har en aning om att de handlar om all stress. hoppas de snart blir bättre! ska strax krypa ner i min säng å hoppas på att få somna.
Fick i yrla ca 50 ml ersätning precis innan nattning. nu ligger hon å socer! har förberät doseringsburken å ska hälla vatten i flaskan innan ja lägger mejom hon vaknar inatt å vill ha mat men de tror ja inte

tack föresten för alla uppmuntrande komentarer till oss :) snälla ni e ♥

nu ska ja ta å försöka svälja ner lite grönt the med honung!

vi hörs imorgon

Mammas haka = bitring

Mammas monsterbebis hehe, hon använder min haka som bitleksak å ja kan lova att de känns!! har massa fina bitmärken där nu, å sen är de ju alltid rolig att ryckas i håret :D så ja blir väl flintis snart hehe. har kollat i munnen på henne aldeles nyss å de är vitt på tandköttet dr man ser tänderna under tandköttet precis som de va när dom 2 första kom, å sen är hon knallröd runt om. stackars lilla prinsessa!! nu ska ja slänga oss båda två i ett bad å leka i skummet :D för de vet ja att hon älskar :D

nästan en hel frukt dryck

har Yrla druckigt nu DUCKTIG tjej! fick i henne ca 40 ml ersättning oxå, så mycket bättre än igår iallafall :) vi har vilta lite middag i ca 1 timme skönt. hon va lite ledsen å gnällig när hon vaknade så ja gnuggade tandköttet lite på henne då blev de bättre! nu sitter hon i mitt knä med hennes söta huvud på min axel. gud vad ja älskar denna lilla underbara varelse ♥♥♥

Yrla hos mormor

lek med prasselboken


mormor

sen vart yrla trött när hon mös med morfar

sen några kort på katten Grynet


:)

Fick nyss i Yrla 10 skedar med banan,apelsin och päron pure samt 10 ml fruktdryck! duktig tjeja :D

hemma

så där då va vi hemma från dagens alla äventyr!
Vi hem nya urinpåsar som vi ska försöka få urinprov av tills imorgon så får vi se då va dom säger.
Yrla har fått i sen 10 ml ersätning å 10 ml dryck samt 2 skedar gröt sen kl 06.45 imorse. bättre än inget.

Men vi va ju å träffade Birgitta på Timjan idag å de va skönt, hon kände i munnen på Yrla å hon e ju sån där utbildad med barn å vet de mästa å hon sa att de känns som dom övre tänderna e på väg, alla 4a st så de kommer nog som en explotion snart. då är de ju iNTE undra på att hon vägrar äta om 4 st tänker ploppa ut samtidigt!?
men hon har vart glad idag å hon tykte att ja skulle ha kontakt med jouren om hon blev semre.
Men hon lekte å hade kul på Timjan å hon gnagde som fan på en sån där boll med massa taggar som sticker ut som de är luft i. en gammal hederlig leksak. gick till varenda leksaksafär här i norrköping i city för att kolla å INGEN hade en sån! suuuck.
Mamma skulle kolla i Sörpa imorgon å se om de fanns nån där.

Men vi hittade ialfall ett par URSÖTA rosa badtrosor sånna fodrade på Lindex för 89.50 st 74/80
sen ett par mockasiner med liten nalle phu på från hm å sen lila varma tofflor då de är kallt på golvet här på kvällarna å Yrla gärna sliter av sej strumporna :)

så får vi hålla tummarna för att Yrla blir hungrig å vill ha lite mat snart, ska fortsätta att smörja hennes tandkött med alvedon å hoppas de hjälper.
Jag är ialfall lugnare idag än va ja va igår, å Tack söta snälla Madde för ja fick använda dej som bollplank igår! tveka inte att använd mej som de om de skulle behövas!

på återseendetitta den söta volangen som e på baken

vi lever :)

vi lever Yrla sov hela natten, kl 06.40 vaknade hon ja fick i henne 60 ml ersätning sen somna hon om. v vaknade för ca 30 min sen å nu vill hon äta, ska göra ersätning som hon ska få i vagnen nu när vi går till labb! sen ska vi träffa birgitta så vi hörs ikväll igen

hemma

då va vi hemma, vart inte riktigt som vi hade tänkt oss hos mormor å morfar. Yrla vägrade äta där med å inte drack hon något. ja började känna en viss frustation för mitt barn varken äter lr dricker. ringer då sjukupplysningen för att se va dom säger. dom bokar tid direkt på barnjouren så dit far på en gång. väl där behövde vi bara vänta 5 min. Doktorn va tysk ja fatta int eva han sa å han prata tyst som en liten mus. så ja fick ju fråga sköterskan va han sa till sist.
men iallafall. dom tog sänka på henne de visade inget. han kände igenom henne å kolla öron å hals klämde på köttlarna osv.
men inget hittar dom. han säger vi kan inget göra för än är hon inte uttorkad! fortsätt du å ge alvedon om de hjälper.

seriöst!!! är de den hjälpen man får. sen fick ja en urinpåse ja skulle tagit med mej hem så hon fick kissa i så vi skulle lämna urinprov imorgon. man fäster de i blöjan lixom. självklart så skiter hon ju värsta lasset då så den va ju värdelös. så får väl stå å pricka med röret imorgon innan vi går till labb lr sitta där å vänta på att hon kissar i en påse. hoppas på att få bättre hjälp imorgon.

Man börjar ju som sagt bli jävligt orolig å jakänner mej som en jävligt kass mamma som inte kan förstå varför hon inte äter :(

mamma körde oss ju till jouren, så hon stannade här ett tag så ja fick ta ett bad efter allt. han precis lägga mej innan ja bara brast i gråt. man känner sej så jävla maktlös! vet inte ens varför ja säger de här de kommer säkerligen användas emot mej sen! men nu har mamma åkt å yrla vägrar äta å vägrar dricka! sist hon åt va kl 11

mormor å morfar

nu sticker ja å Yrla till mormor å morfar! kommer hem ikväll tror ja! ha de gött

Lek i babygymmet


Mamma bloggar

skulle jätte gärna vilj aha tips om bra mamma bloggar! älskar att läsa bloggar! å blogga själv så klart :) så kom jätte gärna med bra tipps :)

söndag

så va de söndag, vi kanske ska till mamma/mormor sen om dom kan komma å hämta oss, känner att ja måste få lite hjälp nu. Yrla åt 150 ml ersätning nu på morgonen och efter de ½ portion gröt å några skedar päron puré!
Hon drack även ca 10 ml vatten! hon sov ända till kl 10.15 idag så ja fick lite sovmorgon som ja behövde för ja har inte kunnat sova. legat å vridigt mej å vart orolig för henne hela natten. tror ja somnade runt kl 5 imorse av utmattning.
Idag blir de att erbjuda ersättnung först å när hon ätit de erbjuda vanlig mat! hon måste få i sej vättskan. den är viktigastdom torkar ju ut så fort.

kollade i hennes mun förut men inga nya gaddar har kommit än, stackars henne. men när ja kände i munnen sken hon upp som en sol precis som om de va skönt när ja gned lite på dom :) så börja hon prata med viskande röst hehe söt unge. hon gör så när hon e busig.
nu ligger hon i babygymet å myser å biter i en av hennes favorit leksaker som hon fått av extra mormor Åsa.

så med andra ord är ja liiite lugnare idag med tanke på att hon fått i sej ersätning. men ja ska hålla ett öga på henne å skriva upp allt hon får i sej för börjar hon vägra så åker ja upp med henne på direkten. lr går upp med henne, sjukhuset är 5 min härifrån :P

nu ska ja halsa kaffe!

kvällen

så har Yrla somnat kl 20.15 men fick nyss springa in å trösta en hysterisk unge å ge nappen, sen somnade hon om.
Hon åt ingen gröt sen å hon vägrade vällingen, ja försökte med allt TILLS ja smörde hela hennes mun med alvedon å gav henne lite flytande att svälja. efter ca 30 min då s åt hon 160 ml nattvälling. kan ju bara betyda en sak lr?! att hon har jävligt ont i munnen?! tycker så jäkla synd om henne. hoppas hoppas hoppas på att vi får sova inatt! både hon å ja behöver de.

vi tog oss ett bad förut som sagt. alla 4a ... ja dom två lila badvalarna oxå så klart ;)
sen mös vi framför tvn innan hon somnade.
Ja har smällt i mej 2 glas banan/blåbär smooties, den va helt ok!
nu ska jainta soffläge lr sängläge.. har inte bestämt mej än, har ju tv i sovrummet oxå men inget box. aja jag säger godnatt för denna gången ialfall vi hörs imorgon på återsennde <3

Yrlas två nya husdjur Albert och Albertina

dagens LCHF

Ungsbakad lax med blomkålsmos!

lägg laxen i formen, kryssa med citronpeppar klicka smör på

koka blomkålen i vipsgrädde tills den e mjuk

sen mixa den med stavmixern tills de blir ett mos av de :)
servera å njut!

nybadade

då va vi nybadade
titta så söt man kan va då :)

äntligen

har ja fått i Yrla mat, när vi kom hem fick ja i henne en halv stor burk med köttfärsås å spagetti. innan de hade hon INTE ätit NÅTT förutom 3 skedar päronpure å 20 ml välling :S
Men nu vahon nog så hungrig så hon bara åt för de.
Tur hon åt lite nu  ialfall så ja slipper bli så himla orolig, ger de sej inte så får ja ringa bvc på måndag å höra hur ja ska göra.

Nu ligger min lilla tjej i babygymmet iallafall, de har blivit populärt nu igen vilket ja tycker är roligt, för de va fan snordyrt, 800kr så de tycker ja ska användas väl hahaha.

Har handlat en del barnmat idag, å nattvälling 30 L sen en doseringsdosa som man häller vällingspulver i så är de bara å tömma den i flaskan sen om man e ute :) smidigt tycker ja. lr om hon ska till mamma så slipper man släpa med sej hela kartongen. sen vart de nappar, en haklapp som man kan dra över armarna, å sen 2 lila badvalar att leka med i badkaret. men tror inte Yrla kommer leka med dom utan mäst jag ;)

Yrla vart ust jätte trött så la henne i hennes säng å hon somnade på direkten :) skönt de, hoppas hon kan äta lite gröt sen när hon vaknar igen :) lr sån där ny yougurt ja köpte! ser ut som sånna där fruktbägare fast står att de är frukt och ypugurt i. ahh ni ser va ja menar på bilden nedan

nu har vi handlat massa barnmat oc

3ab351515aab92d329d637dd00559a59.png

nu har vi handlat massa barnmat och välling Yrla fick även 2 lika badvalar att bita på


jahop

vi får skjuta upp handlandet nån timme lr 2 för Yrla somnade å sover förhoppningsvis ett tag, hon e så gnällig å matvägrar totalt. fått i henne 20 ml välling :( hon e typ ddubbelt så stor på överkäken som underkäken så hoppas tänderna kommer snart så hon slipper ha så ont!

färdiga

för att ge oss av med bussen till citygross å handla barnmat å blöjor allt sånt där! ja ska bara hälla i mej 1 kopp kaffe först. glömde dricka de förut å dricker ja d einte kommer ja bara få ont i skallen sen.
Yrlas Outfite e dress från lindex
Min e tröja från ginatrico och leggins från indiska, fast dom syns ju inte bilden ;)

lek

0-768df9155998ecd082b0fa8468e2eb73.png

Kolla varifrån!

lek


jobbigaste natten på länge

idag är man inte direkt pigg. Yrla vaknade förs runt kl 22 igår hade sovit ca 2 timmar av ett illvrål å gallskrek i säkert 20 min, inget hjälpte bara babygymmet =/ så hon fick ligga där. runt kl 00 la ja henne igen å hon somnade, kl 01.30 vakna hon å gallskrek igen fast de va som om hon inte va ricktigt vaken, inte förens ja tände qalla lampor så vart hon tyst. då försökte ja ge henne lite välling men de ville hon inte ha. kl 3 somnade vi om båda två. kl 4 samma visa igen. å så höll de på till kl 6 imorse då vi somnade å vaknade kl 9.30

hon matvägrar, fick i henne 3 skedar päronpure inget annat. vällingen ratar hon direkt, gröten öppna hon inte ens munnen för.
ja är svin trött men måste ta bussen till citygross å handla barnmat då ja knappt har nått hemma. så bara å hälla i sej kaffe å försöka se glad ut hahaha

Just nu

så vill min lilla tjej inte sova! utan herja i babygymet :P


dagens LCHF

vart ryggbiff men brocoli, stekta champinjoner, tomat, feferonie å massa massa tzatziki!

sen till kvällsmat vart de hallon/blåbärs smootie massa mums!kort från idag <3
2 små klipp


just nu
ojojoj

va vi somnade båda två, men gud så skönt. 2 timmar sov vi ja å min prinsessa. de va välbehövligt för oss båda :)

Tack så jätte mycket Madde för tippset om badtrosorna ska genast beställa dom va jätte söta :)

Nu blir de att fixa mat blir biff å sallad ja orkar inte göra avancerat idag men de är ändå svin gott!

fikat

med Lotta idag å de va så roligt :) tänk att vi inte träffats på 7-8 år. mycket att ta igen :)
Yrla gillade henne oxå :) så de ska vi allt ta å fixa fler träffar. vi bor ju nästan grannar, så de passar ju bra :)
Yrla har precis fått välling och 2 majskrokar som hon mäst kladda med å ett smörgåsrån som hon oxå mäst kladda med.
nu ligger hon i sitt babygym å leker :) hon e gladare idag än hon vart på länge, så skönt!
nu ska ja slänga in en maksin tvätt å sen mysa med mitt älskade hjärta!

godmorgon

Kl 9 ringde telen va Leona, de va visst hon som skulle kom maidag, så kl 10 kommer hon hit. sen blire att träffa Lotta kl 12, här i vårat lilla centrum :P

Yrla åt en HEL portion Gröt idag min duktiga tjej :) å hon somnade kl 20.15 igår å sov hela natten :) fick ge henne nappen en gång bara :)

nu ligger hon nöjd å belåten i babygymet :) kansk ehar min monsterbebis försvunnit å min Yrla e tillbaka? hoppas på de :)

nytt utseende

min Vän Sandra har hjälpt mej att fixa min blogg :) är jätte nöjd med den :)

Ikväll så badade ja å Yrla å efter de vart hon kanon trött så hon somnade kl 20.15 skönt!
Imorgon är de fredag, då ska Irene komma hit, sen ska ja träffa Lotta kl 12 :) henne har j ainte sätt på ca 7 år så de ska bli så himla roligt! de är en kompis mamma, ja har känt dom sen ja va 12 år :)

nu ska ja ta å krypa ner i min säng å försöka sova! ha de gött alla

smootie

Ikväll gjorde ja banan och hallon smootie, svin gott!
för 2 stora glas behöver du:

1 banan
1 dl hallon
1dl turkisk yougurt
1dl osötad vanlig mild yougurt (ja använder den från arla)
1 skvätt mjölk

släng allt i mixen å kör! sen är de klart :)2 filmklipp

från ikväll då Yrla faktiskt mumsar i sej ½ portion gröt :) å sen försöker hon äta ett smörgåsrån med leverpastej, men går inte så bra


Fick en fråga

för ett tag sen om ja inte kunde visa hur vi bor. Ja har ju visat köket å sovrummet å badrummet förut så ja får väl visa vårat vardagsrum oxå då :) så här ser de ut :)Promenad, mellis och nu lek

1 timmes promenad vart de, svin skönt, å då känns de genast som jak anske gick ner 2 gram haha. nädå, Yrla vägrar ju ligga ner i vagnen nu förtiden om hon e vaken när vi går ut. ser lite roligt ut när hon sitter i liggdelen :)
sen vart de mellis, hon fick lite turkiskyougurt med mosade hallon, de gillade hon fast vart lite konstiga miner till en början. sen fick hon välling men de dög inte tror hon åt ca 20 ml.

Nu ligger hon på golvet och leker i sitt babygym, men snart blir de väl sura miner!

Våran promenad i de härliga vintervädret -3
sen vart de lek i babygymmet


sova lite?

Nu la ja Yrla isin säng, så hoppas hon somnar en stund för hon vart så där super gnällig, å gnugga ögonen, hoppas på att hon kan sova en stund. sen ska vi på promenad, fast de ser ut att va svinkallt ute. så kanske ska kolla hur kallt de är innan ja säger att vi ska gå ut! är de mer än -15 får vi allt ta å stanna inne!

nu ska ja slänga in en maskin tvätt!


uppdatering!
är bara -2,9 så de blir promenad!!!!! :D

Torsdag

va fort de går alltså, är ju redan helg imorgon igen :O
Inatt sov Yrla hela natten igen så skönt. så idag är ja utvilad!
Hon va glad när hon vaknade imorse å babblade på som vanligt.
hon matvägrade imorse med. men fick i henne ca 5 skedar gröt :(
ska försöka å ge henne lite välling igen sen, gick inte när ja försökte efter gröten!

ja sitter å dricker mitt kaffe. Yrla ligger i babygymmet å "leker" hon sliter i djuren å skäller på dom.
Idag ska vi ut på lång promenad :D först ska vi till sjukhuset å hämta min medicin, den veckan att hämta nu. sen ska vi trava runt hela vilbergen :) sen ska vi handla lite LCHF grejjer i afären som börjar ta slut. som grädde å keso å ägg.
Sen ska ja nog tvätta lite å mysa med min fina dotter. Ihelgen blir de nog att åka till Sörping å träffa polare, å hälsa på mamma å Jögga å lillebror. men vi får se :)

Yrla har ju äntligen börjat att ta napparna ja bestälde från namnnappen förra gången, hon tykte dom va förstora för ett tag sen men nu går dom bra så då va ja bara tvungen att beställa igen :D Undrar om ja ska ta mej ner på stan, kanske ringa en vän å fika? aja mycket nu i mitt lilla huvud, nu först blir de att slurpa kaffet, sen försöka få lillskrutt att sova en timma sen mellis sen ut på rpomenaden! ha de gött så länge


beställt

hem 6 st nappar från Namnnappen pluss en napphållare! får hem dom om ett par dagar :D

kvällen

så då har även onsdagen gått å morgon är de torsdag sen fredag å helg igen, gud så fort de går!
Idag har Malin vart hos mej som varje Onsdag, vi städade mitt vardagsrum så nu e de sprillans!
Yrla har inte vart allt för gnällig idag men kan bero på att hon fakrtiskt sovit lite idag.

först somnade hon 10.45 å vaknade kl 11.30
sen som,nade både hon å jakl 16 å vaknade av att mamma kom å väckte oss kl 17

Så min mamma/mormor har vart här idag för att busa med Yrla. hon älskar sin mormor! dom busade å hade de jätte mysigt. men lite gnäll vart de ju, för hennes mun gjorde så ont :(
men fick gnussa med lite alvedon de hjälpte lite ialfall. fick i henne 200 ml välling kl 16 å sen en halv portion gröt kl 18 å ett halv smörgåsrån med mjukost på.
sen kl 20 220 ml nattvälling.

Yrla fick även bada idag skumbad mormor satt bredvid badkaret å lekte med henne medans ja lagade middag. gjorde Lax i ugn med svamp å grädde å blomkåls mos de va gott!

sen la ja Yrla i sin säng runt en kl 20.30 å nu sover hon å mamma har precis åkt hem :)
Nu ska ja göra mej en kvälls smootie för ja börjar bli lite hungrig sen ska ja lägga mej å glo på Tv. ha de gött folket krams

min älskade mamma

såg till min förtjusning

nyss i spegeln att ja kanppt har nån mage kvar :D

Yrla sover faktiskt, hon somnade kl 10.45 så ja passa på att duscha å slänga på diskmaskinen å nu väntas de kaffe för hela slanten! hoppas på att hon sover i ca 1 timme ialfall. fick i henne hela 60ml välling innan hon somnade. bättre än inget!

tog ett kort på min "mage" alltså ja kan inte fatta att de är min, ja kan inte förstår att ja tappat så mycket i vikt å att kroppen äntligen håller på att förändras! (ja drar inte in magen)


godmorgon

så va vi vakna. Yrla tykte återigen att vi kunde gå upp inatt å ha de roligt så ja går som en zoombi idag. skönt att mamma kommer ikväll.
Ska försöka få henne att somna mer på dagen för hon sover ju i stort sätt ingenting om dagarna. kanske därför hon är en monster bebis nu?!

hon matvägrar fortfarande, fick i henne knappt en halv portion gröt, 2 tsk katrinplommon, lite vatten å 1 rån med mjukost.
ja har fått i mej en kopp the. ska sätta på kaffebryggaren strax. sen ska ja se om de är möjligt att ja kanske kan få ta en dusch :P men nu ska ja underhålla mitt monster hade gött pöss

borsta borsta tänderna

man måste ju borsta gaddarna man har :) å de tycker yrla är dö kul :D de kliar ju så dant antar ja så de är skönt när ja borstar :) så här har ni en film på hennes tänder å dom som är på väg :) sen säger ja godnatt för ikväll ha en underbar kväll/natt puss

en dag på Timjan

så här kan en dag på timjan se ut när de är 4a barn å 4a mammor å 2 personal :D

kort sen igår

Alex med Devin

Emelie med en av twinsen Sigge

gap å skrik å gnäll

kan man beskriva mitt älskade barn med. INGENTING duger, hon matvägrar fått i sej 5 skedar gröt idag ½ smörgåsrån med mjukost och en halv liten burk med mat.... hon vägrar äta. hon gnäller hon skriker. å som sagt hon har vart vaken största delen av natten inatt så ja e helt slut. hon har inte sovit nån ting idag på dagen. Ringde min mamma förut å sa att ja behövde hjälp. hon har gnällt så mycket nu så ja måste få andas så hon sk akomma hit imorgon kväll så ja kan få andas. ska ta mej ett långt bad då har ja planerat. ja gnuggade in hennes tandkött med alvedon för att se om de skulle va dä som gjorde så hon matvägrade. å de trro ja faktiskt att de beror på. för hon e jätte då menar ja JÄTTE svullen på överkäken. kände lite å visst känner man dom två små huggtänderna där :) dom bredvid framtänderna alltså :)

Ebba hade fått sina huggtänder före framtänderna såg vi idag å de är vanligare än man tror att dom kommer före så de kanske e därför hon inte äter. hoppas hon tar sin välling sen ialfall, annars blir ja riktigt orolig att hon inte äter. ska se om ja kan ta kort sen på hennes svullna överkäke.

ja har sån jäkla huvudvärk så ja spyr snart. ja hoppas ja får sova inatt. ska lägg amej tidigt å hoppas på att ja kommer till ro. men är så mycket tankar som snurrar i huvet om massa olika saker så svårt att sluta tönka å slappna av lixom.
men en god nyhet är ju att ja har mina jeans på mej nu som ja köpte förra månaden å då satt dom bra nu har ja häng på dom å dom åker ner å sätter sej på höften hehe. de ger mej motivation om nått.
nej nu ska ja roa grinigt barn å lägga ut lite film på youtube!

Just nu

hihi hittade Yrla under vardagsrums bordet igen hon har snurrat över hela golvet :P

God morgon

ja är aldeles toktrött då yrla tykte de va dax att gå upp kl 1 inatt. hon va pigg som en lärka å lekte å prata i sin säng fram till kl 03.30 ungefär, så idag ser man väl ut som ett lik.
Nu avnjuter ja min frukost smootie på frusna hallon, osötad yougurt, turkiskyogurt å en skvätt mjölk! en höjdare att kicka igång dagen med. Å efter de MINST 3 koppar kaffe för att palla dagen. vi ska va på timjan kl 13.30 å innan de ska ja iväg å byta mina leggins som va trasiga. så blir att åka härifrån runt kl 12.30
vi hörs ikväll pöss

Min frukost

trött som en gnu

lägger upp korten imorgon tar natten nu å hoppas på att ja somnar i skaplig tid! är helt pajj efter promenixen å de! imorgon sk aja till timjan oxå så är inte hemma förens på kvällen! ha de gött kram på er!
btw ja har gått ner en storlek i mina jeans leggins oxå ;)


precis hemkommna

vi gick bra långt å sen så gick ja på ica nere på stan å köpte mina älskade feferoni å sen turkisk yougurt hade tänkt å testa å ge Yrla de samt att ja behöver de till mina smootis :D Yrla va vrålhungrig när vi kom hem så hon åt upp en HEL STOR burk lasagne. kansk eäntligen att hon vill börja äta igen? lr så va de som sagt bara att hon va hungrig.
vi tog ju även en fixa på mc donalds för vi va stelfrusna efter promenaden. dom andra åt hamburgare ja drack en kaffe! inge fusk för min del! har ju slagit vad med självaste mr hetaste karn som har gått i ett par skor! ja kallar han de! men snart ska ja laga mat till mej själv! blir bara nå ängelt. kotlet med svampstuvning!

ska lägg aut några kport sen från mcdonalds! kund eju inte ta kort ute då hade fingrarna frusit sönder!

promenix javisst

så ska strax iväg på VÄRSTA långpromenixen :D vi har bara -9 idag så ja ska träffa Emelie å twinsen vid bibban vid 13.30 sen ska vi ta en spånka (spårvagn) till eneby å där träffa alex å så ska vi gå där å sen gå ner till stan så blir väl en 3-4 timmar? ska bli skit skönt! så nu ska ja dra mej, ha de gött folket syns i eftermiddag/kväll.

här är min outfit allt från gina typ :P titta int epå dubbelhakan för ja har inte sån dubbelhaka igentligen vet inte hur ja fick till den

Å JA ÄR SÅ STOLT ÖVER MEJ SJÄLV!!!

jaaaaaaaaaa de är ja!!! vägde mej nyss å ja är UNDER inskrivningsvikten!!! (alltså va ja vägde när ja skrev in mej hos bm i vecka 10)
ja är så jävla (ursäkta språket) stolt över mej själv!! nu har ja fått riktigt motivation igen efter jul å nyår! nu ska här gås ner i vikt! hejja Sara :D tyvärr hittar j ainte mitt måttband men ska försöka leta lite mer noga idag :)
vill inte skriva ut va ja väger för de är på tok för mycket, men är gryyyymt glad nu alltså!

vandrande reklampelare

känner ja mej som, för GinaTrico hehe
typ alla kläder ja har på mej idag är därifrån förutom underkläderna å strumporna :P
men så äre nu när ja kan få på mej kläder i mindre storlek så är ja tokig i deras kläder! ja älskar dom
har ju i stort sätt fått bytt ut garderoben, hade ju INGENTING som passade! allt va ju förstort lr förlitet. edftersom ja inte har kommit ner i den storleken ja va i innan ja va gravid.
hadde ju leggins som satt som mysbrallor på mej. kanske tar ett kort sen på min outfit idag om inte Yrla hinner kräkas ner den lr nått liknande,

Nu ligger hon på filten å leker, med ett gnäll var 5de minut, ja måste gå dit flytta på en leksak å då är hhon nöjd i 5 min igen. rätt långtråkigt. men så äre. nu ska ja slänga in en maskin tvätt hade gött!

lite bilder <3

hitta yrla så här när hon sov en kort middags lur på ca 20 min

sen bada vi ju efter de :)


bad bad bad

bjuder på två filmer då Yrla badar :) man kan riktigt se hur hon älskar de :)


Även dom små kan göra hyss.....

Ja så tyst de vart bakom ryggen på mej när ja snacka lite på msn.... Yrla va i gåstolen men hörde lixom inget pipande från den vänder mej å va glr hon då? jo hon har SÖNDER rislampan i vardagsrummet hmm...
ja så de är ju bara å köpa ny suck. måste ta mej iväg till IKEA nån dag! men har varken bil lr körkort! hoppas hoppas hoppas att Angelin ahar tid snart att åka lr att Irene har de!

här är mina inte längre så fina rislampa

hellu

vi vaknade sent idag. vi gick upp så yrla fick sin gröt vid 10.30 så skönt att få sova, hade hoppats på att min huvudvärk skulle ha försvunnit vilket den inte hade gjort :( Yrla åt bara en halv portion gröt, inte ens katrinplommonen lockade idag. hon har REDAN bajsat 5 blöjor så kanske att dom övre tänderna är på väg nu?
Nu ligger hon faktiskt å sover "ta i trä ta i trä" hon sover ju lixom middag så sällan. hon slurpa i sej 220 ml välling innan kanske därför?!

igår va ju ja självklart uppe sent eftersom VÄRLDENS bästa film gick på tv :D PULP FICTION. ja bara är så förälskad i den filmen!!!!!!!
så är lite trött nu med men har hällt i mej x antal koppar med kofein :P

ska passa på att börja röj alite i köket nu medans damen sover en stund! ha de gött

är så sjukt nöjd

med min frisyr alltså! de är mycket bättre än ja kunnat hoppats på!!!
så nice kä'nner mej så fräch!
Yrla sover hon va svin trött, ändå somnade hon faktiskt en timme mitt på dan! jäkligt ovanligt för att va hon.
Ja har ätit gurk och morotstavar med vitlöksdip.
nu ska ja slänga mej på soffan och muppa framför tvn å förhopningsvis ta å somna tidigt! v hörs imorgon puss å kram

bjur på lite bilder på mej ;) men bli inte van nu för ja hatar att va med på bild :P


En fråga!

Jag har en fr4åga som kanske nån av er läsare kan svara på?
Jag undrar om de är nån mer än jag som e så otroligt känslig? alltså ja kan grina för vad som hällst! då menar ja verkligen VAD som hälst!
Kollade på dance your as off på tv å så lyckades den ena gå ner så mycket i vikt å hon vart ju självklart jätte glad å så va hon ducktig på att dansa. ja vart då rörd å typ kändes som ja skulle börja gråta...
alltså de är SÅÅÅ olikt mej. innan ja vart gravid grina ja inte för nån ting. knappt när nån hade dött. Men nu så är de för ingenting. kollade på små mirakel på tv 4 fakta å de va en 2åring som opererade bort ett födelsemärke tror ja å vart helt gråtfärdig. alltså ja gråter för ingenting.

Är de nån mer som känner så? Lr har ni kännt så å de har gått över? lr kanske nån som har äldre barn som kännt så här hur lång tid tog de för er att bli av med de överkänsliga? känns som i början av graviditenen ibland att man får värsta humörs svängningarna. skit skumt!
hoppas ni kan hjälpa mej med de här. ja tycker de är skitjobbigt!

Mor och Dotter

försökte fördriva lite tid genom att fota mej och Yrla vilket inte gick så bra för Yrla ser mäst drogad ut på korten, lr så vill hon inte alls va med :P men ni kan få se ett par ändå :P


mat

så va fransyskan i grytan! blir ju stek idag. passar även på att ta en bit av den å kokar till Yrla så ja kan fixa barnmat :) läste nån stans att man kunde krydda med lite vitlök å timjan så de gjorde ja :) hoppas hon kommer gilla de :) hoppas ja kommer tycka de blir gott :D så den e väl klar om en 4-5 timmar

Mammas söta kanin!


Godmorgon

Yrla har precis fått sin morgon gröt å hela portionen åt hon upp :D glad ja blir när hon e duktig med maten. själv drack ja bara ett glas mjölk, har grymt ont i huvet! ska ta två ibumetin strax å se om de går över sen ska ja ta en lr två koppar kaffe... blir nog fler än de :P har lagt en fransyska på tining så hoppas den hinner tina i lagom tid så man inte behöver äta den inatt! aja vi hörs sen tjipp

en före å en efter bild

kanske ja ska lägga ut så ni ser förvandlingen :)

detta är då före

Å de här är ja efter


dagens äventyr

först så vaknade jag å Yrla kl 9 av att Irene ringde å medela att hon kom om en timme så va ju bara att stiga upp :)
Yrla fick sin morgon gröt å hon hela portionen hon ä inge förtjust i gröt annars så va ju jätte duktigt! sen kom Irene å vi snackade å lekte lite med Yrla. hon tyckteYrl a hade blivit så stooor inte sätt henne på 3 veckor ju :) å hon tykte hon va jätte söt i sin dinosaurie dräkt. 
sen åkte Irene igen vid 11.30 å ja å Yrla tog bussen till stan kl 11.50. vi mötte upp mamma/mormor å tog en kaffe på weynes (stavas?) sen gick hon å mötte min lillebror å tog Yrla med sej för ja skulle ju till frissan. väl hos frissan började vi med min helrenovering. de tog 3,5 timme allt som allt. är svin nöjd! mamma passa på å klipte sej oxå då ewelina hade en lucka (hon som klipte mej) mamma vart oxå toknöjd!

sen gick vi å glodde lite i affärerna, köpte en kanindräktr till yrla som hon ska ha på sej imorgon :D sen käkade vi mat! ja åt grillad kyckling å grönsallad! sen va klockan ca 18.30 så vi tog bussen å åkte hem. väl hemma fick Yrla gröt å mumsa i sej hela portionen! duktig tjeja har ja! sen busa vi lite å nu smälde hon i sej 200 ml nattvälling å är ap trött så ska stax lägga min älskling. sen ska ja slänga mej på soffan efter en lugn men tröttsam dag då ja har tagit in säkert 10000 för många intryk än va ja klarar av så huvudet bankar nu.
kanske trycker upp lite bilder sen när Yrla åt gröt, för vart inte mycket kort tagna idag då ja glömdekameran hemma! trevlig helg på er puss

bak och från sidan

så här ser ja ut bak i nacken å i från sidan med den nya frisyren :)
sexy mamma

redan fredag

ja dagarna går fort nu herre gud. nu kommer strax Irene å ja sitter i pyamas O_o aja fåpr snabba mej på. ska till frissan sen vi hörs kommer bild sen på hur ja blev om ja blir nöjd hahaha ha de gött puss

längtar

tills imorgon. hoppas ja somnar tidigt idag :D vill så gärna klippa mej å färga mitt hår weehu. hoppas de blir snyggt å att ja blir nöjd!!!

Yrla sover hon somnade runt kl 20. hoppas hon sover för natten nu. Idag har hon som sagt ätit bra, hon åt bra med gröt nu på kvällen å sen 160 ml nattvälling.
Kanske beror på att den andra tanden kommit fram nu!? hoppas på de så hon kan äta igen för inge kul när hon e så där super grinig å kinkig å vägrar äta. vill ju ha min glada älskling :) missförstå mej inte ja älskar henne även om hon är grinig å kinkig men kan bli lite jobbigt i längden då INGET duger.
Men idag har hon som sagt vart en ängel. å helt otroligt att man fick damsuga oxå!

Nej nu ska ja glo lite på FaceBook sen kolla msn å snacka lite där sen ska ja glo på tv, är the brakeup (stavas!?) ikväll på kanal 3 tror ja?! kl 21. den filmen är bra tycker ja :)
här kommer lite kort när lillfisan äter2 små klipp när Yrla får mellis

här äter hon frukt puré


Här äter Yrla smörgåsrån... Lr försöker iallafall

städat

Mitt badrum idag från tak till golv :) äntligen, de behövdes verklign. ja fick till å med damsuga utan att Yrla vart hysterisk :) ett framsteg! ska dra på damsugaren en stund imorgon oxå så hon vänjer sej mer vid ljuden. hon har ju inte vart så här känslig jämt, vet inte varför hon blev de helt plöttsligt :(
men är skit nöjd med resultatet av mitt badrum! här kommer lite bilder så får ni seom ni gillar de :)
tand nr 2

e nu framme på min älsklings tjej ♥ tyvärr har ja inte kunnat ta kort då hon kniper igen munnen när ja e där å ska ta kort :P men såg den andra idag då vi bprta hennes tand hehe. sötfisa min, mammas allt!

så glad

Yrla fick sin morgon gröt vid 9.30 som hon brukar. sen lekte vi ju lite sen vart hon trött runt 11.30 så ja la mej med henne så somnade vi båda två vaknade runt 13.30 å då tänkte ja testa ge henne lite mat, å hon ville äta min snuppa. hon åt nästan en halv stor burk med köttfärsås å spagetti :) sen musade hon i sej lite efterätt oxå :) så skönt att hon ville äta. hon kanske va jätte hungrig så va som hälst dög hehehe. sen hade hon ju självklart ätit med hela kroppen så hon fick ta sej ett bad :) hon fick bada själv för första ggn, de va jätte kul tyckte hon :) ja passade på att slänga in en tvätt å började städa badrummet lite smått. men ville inte att hon skulle bada för länge så får fortsätta med städandet där sen om ja får för lilla damen. annars får ja göra de när hon somnat för kvällen :)
zzzzzz

ja e så sjukt trött så de känns som om ja inte klarar av att ha ögonen öppna. ja kunde inte sova inatt. ja va skit trött men ja låg å vände å vred på mej somnade kanske runt 5?
åså va ju så trött imorse att ja inte vaknade när ja skulle ta min medicin så självklart så är ja ju aptrött idag. Yrla vaknade kil 9 så tog medicinen då... 3 timmar sent... suck. de tar ca 2 timmar innan medicinen "kickar" igång så kommer va död tills ca 11-12.
för er som inte vet. ja har ADHD å äter medicin mot de!

Yrla matvägrade igår med. köttfärsås å spagetti gik inte ens hem. testade smörgåsrån med leverpastej nej fy å usch. inget dög. lite gröt sen bara välling. hon va tok grinig hela dagen. de är hon idag med. kanske hon oxå är i en utveklingsfas? 

Ja hoppas hon börjar äta snart, hon kanske gnäller för hon är hungrig fast hon inte vill äta nått, hon kanske har ont i munnen?! man blir så frustrerad å ledsen när man inte vet varför dom bara gnäller å inte vill äta osv. feber har hon inte. skönt de iallafall. men hon kan verkligen inte va själv. ja måste va med henne 24/7 filten duger i kanske 5 min. gåstolen e de som funkar bäst men vill inte ha henne där förlänge. hoppas detta går över snart. ja blir så ledsen.

Sitter med 4de koppen kaffe redan. känner mej som värsta vraket. men imorgon blir de ändring på de :) eftersom ja har gått ner så mycket i vikt så har ja beslutat mej för att belöna mej själv :) ja ska gå å klippa mej och färga mitt hår :) ja har nya kläder å "ny" kropp så då vill ja gärna ändre mitt utseende lite :) sen har ja inte klippt mej sen Yrla låg i magen. ska bli så skönt å så kul :) hoppas de blir fint :) Yrla ska va med sin mormor då när ja är hos frissan :) tror dom skulle iväg å träffa nån bekant till mamma.

hade så gärna velat städa undan här hemma, rensat bort allt onödigt skit. skurat från golv till tak osv. men orken ska finnas oxå. pluss att de blir grymt mycket svårare när man ständigt får bära på tösabiten. de går ju inte å damsuga lr använda nån köksmaskin här hemma innan Yrla sätte rigång å vråltjuter. igår skulle ja göra Jouice i min maskin, hon skrek i ca 30 min?! ja måste ju kunna få damsuga. är ju inget som kan ha henne så ja får städa lixom. nåns om har nå bra tipps hur ja ska få de att sluta att hon e så rädd för alla ljud? kan de va för hon utväcdklas? för hon får tänder? skulle bli så tacksam för tips!

nej nu ska ja slurpa mitt kaffe och slänga in en maskin tvätt! på återseende!

Dagens LCHF

vart blomkål och kassler gratäng :)
de va mums du behöver:
3 dl grädde 40 %
3 dl cream fraiche 37%
ost nån fet sort
½ kilo fryst blomkål
kassler
svartpeppar

tärna kasslern
rörihop grädden å cream fraichen till en jämn konstitens blanda i svartpeppar
sätt ugnen på 200 grader
lägg kaslern i botten på ungsformen lägg på blomkålen häll över grädden och cream fraichen sen toppa med osten in i ungen i ca 1 timme sen ät och njut :)


mammas dinosaurie

Kärlek


Godmorgon Onsdag

så då sitter ja med mitt morgonkaffe och njuter! 3dje koppen nu tror ja att de är. Yrla åt skapligt med gröt idag faktiskt. försökte se hur mycket tanden har vuxit men hon börjar bara gråta då ja komme rinärheten med mina fingrar så ja tror hon har ont :(
Nu ligger hon på filten å rullar runt gofisa där. Idag måste ja få nått gjort alltså! är så grymt trött på denna förbannade röra som aj lever i. saker överallt känns de som. ja vill ha upp mina tavlor å göra fint. men de är ju grymt svårt då man konstant måste bära på Yrla. hon kan högst ligg aå leka själv i ca 10 min sen måste man bära. Yrla är ju ingen som sover middag heller, de existerar lixom inte om inte ja ligger bredvid å så fort ja flyttar på mej vaknar hon. Skulle oxå behöva handla men de är så förbannat snorkallt ute så vill inte släpa ut henne idag. är värre än igår. å igår vart hon så himla röd om nosen när vi va ute så vill inte ta ut henne idag. kanske att Malin skulle kunna va här med henne en stund om ja fick springa till ica ??!! ska fråga henne sen. men nu ska ja dra på spotify å winnerbäck å njuta av mitt kaffe bredvid Yrla på filten som har börjat gnälla!


håller mina tummar och tår

för mina vänner S och N som har de jobbigt nu! Ni kommer fixa de här de vet ja! ja å Yrla älskar er puss å kram i massor


en som vägrare "sitta" i babysittern på rätt vis

Min lilla dam är väldigt mycket för att sitta själv nu. som i vagnen vill hon inte ligga då skriker hon. å på filten vill hon sitta men då måste ja ju sitt aprecis bredvid hela tiden å passa henne, så ja tänkte ja sätter henne i babysittern så kanske hon nöjer sej. hahaha ja han knappt sätta ner henne innan de såg ut så här *S*


mys på filten

vi myste på filten innan kvällen men Yrla vart trött nästan direkt sötnosa min ♥


det går undan

för Yrla, ja la henne på filten å tog ett kort, sen började hon rulla igen å på mindre än en minut så va hon på andra sidan filten :O min duktiga finaste tjej. tog kort när hon va på andra sidan oxå!


home sweet home

så va vi hemma å mätta å belåtna. vart en lång eftermiddag med marie :) svin trevligt som vanligt. vi fikade å kolladelite i affärer. å ja hittade lite till Yrla på rean som ja köpte i st 80 för de va en flees jacka så hon kan ha den på våren :) å sen en dinosaurie dräkt fast den va int epå rean :p
vi snackade gammla minnen å sånt. de va roligt :) har lite ont i fötterna nu då ja gick i nya skorna i ca 4,5 timme. de är klack på dom. ska visa ett kort då ja har dom på mej å min outefite idag :D
här kommer dagen i bilder

här väntar vi på mariesen vart de fika på fräcka frökensen somnade Yrla en sväng

sen posa ja å marie lite :P mina nya skor har ja påmej å bara nya kläder från Gina
Kesoplättar med fläsk

har ja lagat idag :) de va gott, smakade som raggmunk :)

du behöver

2 ägg
1 liten ask keso
1 msk fiberhusk
rimmaat fläsk

mixa ihop äggen, keson och fiberhusken till en jämn smet, låt de stå å svälla i ca 10 min
stek de på medel värme i rikligt med smör, låt plätten steka rätt länge på första sidan så den inte ramlar sönder.
stek fläsket sen är de bara att servera.
ja serverademed en klick lågkalori lingonsylt!suck

sitter och nördar på de mobila internetet igen då de fasta har pajjat. kunde ha de i en hel vecka wuhu innan de blev drivtstörningar som dom kära comhem fixar nu, men dom kan inte svara på hur länge de ska va paj! suck kan de negativa sluta hända mej nu??
minime vaknade tidigt för att va hon. kl 8 så nu e vi båda uppe å myser. ja dricker mitt morgon kaffe å Yrla ska strax få morgon gröt. måste vänta ett tag att ge henne de när hon vaknat annars äter hon inte.

Idag ska vi inte va hemma, (ovanligt va??!!) vi sk aiväg till sjukhuset först för att hämta min medicin sen ska vi träffa Marie som vi ska fika med :) ja å marie har kännt varandra i drygt.. håll i er nu... i 22 år :)
men de va ett tag sen vi umgicks blir ju lite så när den ena skaffar barn. sen va de ju inte så länge sen ja flytta tillbaka hit till norrköping från att ha bott i karlstad och söderhamn :)
men de ser vi fram emot att fika med henne :)

får se om drivtstörningarna fixas idag så ja slipper sitta på en halvkass laptop som yrla har lyckats hälla läsk på för inte alls länge sen. så den funkar lite när den själv känner för de. hoppas ja kan ladda upp bilder sen. ha de gött folket puss

inte vart hemma

på hela dagen va ovanligt va, haha känns om ja aldrig e hemma. har vart på stan hela dagen med min mamma alltså Yrlas mormor. å som de alltid blir när ja e med henne är att ja handlar en massa massa saker. men de va iallfall bra saker ja handlade :) så nu e mina julklapps pengar slut!
handlade 2 bh:ar, 1 par trosor, 1 par skor, 1 linne, 1 jeans kjol och balsam.
Eftersom man e jäkligt storbystad så kan man ju tyvärr inte handla sina bhar på HM lr Lindex vilket suger för de är så snor dyrt på special afärerna, men de va 50 % på ena å 30 % på andra :D så kom undan lite över 1000 lappen vilket typ en BH brukar kosta. men så är de. ansöka om att få göra en bröstförminskning!

går inte att ladda upp bilder på bloggen så får göra de imorgon godnatt

Trött??

Yrla sov ju absolut ingenting på dagen igår, de är inte så ovanligt de händer rätt ofta, men framåt kvällen va hon jätte trött å gnällig, märktes att hon hade ont i munnen, den andra tanden spökar ju nu för henne. så gav henne lite alvedon, flytande den här ggn så ja kunde gnussa in lite på tandköttet. å vet ni, hon somnade pang bom efter natt vallingen som ja gav henne kl 19... ja hon somnade kl 19 hon vaknade en gång så ja fick ge henne nappen vid kl 20.30 å hon sov ända till kl 8.30 imorse. måste ha vart tröttsamt att springa på stan igår! Nu e hon jätte pigg å glad å ligger å leker på filten :) hon mumsade nyss i sej en hel portion gröt å lite efterätt. banan,päron och apelsin pure :) men nu e hon ju utvilad ialfall. kanske hon blev så trött för tänderna som spökar?? de händer ju mycket i kroppen när dom kommer..

älskade barn

Bilder sen imorseYrla röjer

i gåstolen de går fort nu när hon fått in snittsen min lilla tokdam :) gud va ja älskar henne

Lite bättre bilder

på de ja har handlat till mej själv idag! fast cardigansen är i brunt men fanns ingen bild på den eftersom den va på rean, men den ser lika ut fast brun som sagt!

En dag på stan

har ja å lilla Yrla haft idag :) vi åkte vid ca 12 å kom inte hem förens vid kl 17
då lagade ja mat, vart tacogratäng men en himla massa feferonie till :) de va svin gott vill ja lova!
Ja har hittat MASSOR med kläder till både mej å Yrla idag på stan :) är så himla glad för de! för sällan ja hittar saker som ja faller direkt för :) men här kommer lite bilder på när Yrla gled på stan å va vi har handlat!

Här är Yrla när vi glider på stan! va kallt ute så hon blev lite röd om nosen!de här handlade vi till Yrla :)
3 par byxor (2 i samma färg men olika storlekar)
1 bodysoute (den hon har på sej i förra inlägget)
2 pyamaser
3 par strumpor
1 hårband
1 par raggsockor


Det här handlade vi till mej :)
2 par svarta Leggins
2 st trekvart tuniker, en svart och vit randig å en helsvart
1 långärmad svart och vit tröja
3 st linnen, 1 svart, 1 vitt, 1 grått
1 vit lång tunika med stora knappar på
1 brun tunn koftaHandlade även 2 par örhängen å några hårspännen men de orkade ja inte ta kort på!

Grattis Yrla 6 månader

så vblir då min Prinsessa hela 6 månader idag. kan ni fatta ett helt halvår!? ja kan inte fatta de. det har gått för fort! min lilla tjej har blivit stooora damen ju!

Lek på golvet

Innan läggdax de tyckte Yrla va kul :) Å ja med sen fick hon nattvälling och nu sover hon förhoppningsvis för natten :)


matdax

idag när ja lagade mat så satt yrla å tittade på som hon alltid gör! så fick hon en majskrok å mumsa på, de tycker hon om :) dom mumsar hon i sej rekordfart!
min middag va skitgod! ryggbiff och grekisksallad utan majs, en klick cream fraiche och några feferonie å några stekta champinjoner! till de ett stort glas iskall mjölk!

de va ricktigt gott ja kan ja lova :)

här sitter Yrla å mumsar majskrok :)ett litet klipp

på min sötnos när hon busar på skötbordet!

Igår kväll efter badet

Igår så badade ja å Yrla helmysigt att bada med henne :) hon älskar de :) nu ska hon bara simma i badkaret :) hundsim hon e jätte duktig på de min lilla tjej!
här har ni lite kort efter badet i hennes fina morgonrock med spöken på :)
sen somna hon :)Lek lek lekvi måste ju provsitta leksakslådan

Yrlas första tand

har tittat fram idag :) en liten tag ser man å känner :) ska försöka ta kort nån dag framöver när man ser lite bättre! rolig första dag på nya året :) mammas lilla tjej har blivit stor nu

Morgon mys
2009

igår kväll, dom sista korten på år 2009
RSS 2.0