om möblering

Ja har ju som sagt möblerat om ungarnas rum idag, ja vart nöjd, e bara lite kort som ska upp på Noels sida.
Han har nämligen fått flytta in i barnkammaren nu :)

Före


Efter

Egenskapat LCHF recept på körsbärspaj och Äpplepaj

Körsbärspaj

Ta 125 gram smör, rumsvarmt, 2 dl pofiber 1 dl soja mjöl, 5 msk sötningsmedel och rör ihop ja använd emej av elvisp

rensa körsbären å lägg dom i botten på pajformen
klicka ut "degen" som vart av dom ingrdidenserna ja skrev om här över, över körsbären, häll över lite kokos å grochackad mandel å in i ugnen på 200 grader tills den blir gyllenbrun!

Äppelpaj:

ta 1,5 dl sojamjöl, 1,5 dl pofiber 1 dl kokos 1 dl grovhackad mandel, 3 msk sötningsmedel
100 gram smör och rör ihop, ja tog elvisp även här

Ta riktigt med äpplen annars finns risken att den blir torr.
skala äpplena å skör dom i tunna skivor häll på lite kanel och sötningsmedel
klicka ut "smeten" över äpplena in i ugnen på 200 grader tills den blir jyllenbrun!

Hoppas de ska smaka å provar ni recepten säg gärna va ni tyckte :)


Lekt ihop

Nu har ja lekt ihop en recept ala LCHF på en körsbärs paj, jar inte smakat dne än men ska de snart, har även en äppel paj ALA LCHF i ugnen som ja med lekt ihop, kan ju va kul om de funkar :)

nu sk aja göra pizza deg ala LCHF :) alla recept kommer sen, om de blir ätbart haha

Wuhu

Noel sover å Yrla har myror i rumpan så nu passar vi på! Vi tar å Möblerar om Ungarnas rum!
Adjöken

Anders och Sofie Mys del 2

Sen kom äntligen Grabbarna hem med Yrla å hunden Bitzi, Till Yrlas stora glädje skulle vi ju stanna ett bra tag till hos Anders och Sofie så hon fick leka med Bitzi å Mata Bitzi. Tyvärr hade Sanna åkt hem för hon skulle jobba dagen efter.

Sen började äntligen Grabbarna Grus med middagen! vi va verkligen vrål hungriga!!

Medans dom laga mat så lekte ja lite fotomodell för att visa upp mitt hår när de va helt klart och tort! Är riktigt nöjd faktiskt! Tack så jätte mycket för hjälpen Sofie! Och tack Sanna för du passade Noel!

Sen fick vi vänta, å vänta, å vänta å vänta på Maten....

Ja tröttnade på att vänta så ja gick å plockade äpplen och körsbär som ja ska göra paj på idag lr imorgon! Medans ja va ute å plockade bär å Martin var grillmästare så lekte Ungarna med Anders

Sen fick vi äntligen MAT! De va himelskt gott! Grillat med potatis i ugn (palsternacka för mej då ja redan fuskat innan med en glass å en maxbox) Grekisk sallad och tzatziki och bea sås, till de drack ja ramlösa vattenmelon! Himelskt god är den!

När vi hade ätit glodde vi lite på tv å mös lite i soffan, Yrla ville ha Nino (danonino) hon e banne mej beroende av de, så de fick hon så hon kunde sova i bilen på väg hem å hon åt inte sä-rskilt mycket mat men sen blev hon mätt!
Anders skulle mata Yrla så hon inte spillde så dant överallt....
Haha jaja ni ser ju hur de gick

Sen åkte vi hem, vi va väl hemma runt kl 00 igår så vart verkligen en dag/kväll!
Tack så jätte mycket för igår alla inblandade, de va fantastiskt mysigt å roligt för både barnen å mej å Martin! hoppas vi kan göra om de snart!

Anders och Sofie Mys del 1

Anders och sofie mys Hade vi igår! vi åkte till dom i deras nya fina hus, Älskar att umgås med Sofie, hon ger mej så mycket energi å så mycket glädje :) Ja har verkligen roligt med henne! Sanna va ju även där så vi fick mysa med henne med :)
Berit å Oskar va oxå där.
När vi först kom så vart de lite kub spel för grabbarn och Yrla Ja Sanna och Sofie myste med Noel på gräset



Sen tog grabbarna fram dom riktiga leksakerna å Yrla fick inte va med ;)

Sen hade vi lite kvalitets tid innan mamma saras stooora förvandling skulle ske ;)

Medans Sofie fixade mitt hår å Sanna myste med Nolle så drog grabbarna och Yrla iväg för att hämta hem vovven å handla till grillningen

När ja fick håret fixat Somnade Noel en liten stund sen lekte han med sin nya kompis den Oranga Apan

Sen när mitt hår va uttvättat å de skulle torka vart de mamma och Noel mys :) å självklart skulle ju Apan va med

tävling

ja med å tävlar

Tävla om en presentkod på 500:- från Sovtex. Sovtex är en intressant butik där man kan köpa allt från fina överkast, sköna sängkläder och coola hissgardiner till vackra gardiner.

SMS-inlägg

img_4901 (MMS)


SMS-inlägg

img_0641 (MMS)


Resultatet efter slingningen

img_2532 (MMS)

Resultatet efter slingningen


Sexy mamma ;)

img_6674 (MMS)

Sexy mamma ;)


Nu ska ja börja med den här

Nån som har läst den? säg gärna va ni tycker om den i så fall



Den femåriga flickan Dana och hennes syster Heather hamnar i händerna på Skottlands värsta pedofilring genom tiderna. Det är deras biologiska mamma och styvpappa som introducerar dem och de blir gång på gång våldtagna, slagna och utsatta för extrema övergrepp och våld av ett flertal pedofiler.

I vuxen ålder bestämmer sig Dana, med stöd av sin make, för att berätta vad som hänt henne och försöka sätta dit förövarna. Det slutar med att många av gärningsmännen, inklusive modern som inte bara möjliggjort övergreppen utan dessutom aktivt deltagit i dem, blir dömda och får avtjäna långa fängelsestraff. Det här är berättelsen om en ung kvinnas kamp för att komma tillbaka till ett normalt liv efter år av övergrepp från såväl främlingar som från familjemedlemmar, och från modern som borde varit den som skyddade henne mest.


info och bild taget från cdon

När man kan själv är man bra mallig

Helt plötsligt så kunde han bara i långa långa stunder, å titta så mallig å kaxig han är då han kan själv!
Älskade unge va du ska ha brottom med allt!
Noel är idag 4 månader!

Älskade busfrö

Min fina fina prinsessa nu i morse i sin nya tröja hon av sin farmor och farfar fick när hon fylde år!

Yrla och ja tar en diskution


Stora killen som helt plötsligt kan själv

Helt plötsligt kan Noel sitta :´) tänk vad tiden går fort

Godmorgon

Ja har en sån där jätte mysig migrän idag, helt underbart att vakna med de :S
Men iallafall Idag ska vi till Herr å fru Bajs! alltså Anders och Sofie, de ska bli sååå skönt, trivs så bra i sofies sällskap!
Ja har tagit en migräntablett nu så hoppas den gör sitt jobb.
Aja men nu ska ja ladda upp lite filmer på youtube som ni ska få se

titta mamma va ja kan!


Svar till Sanna

sanna om boken
Det kan väl bara dom som varit med själv om läsa?? :/ eller? för du skriver att du känner exakt :(

svar:
det ja menar är att hon har sånt talande språk i sin bok, så bra skrivet att de känns som man är med henne, å man går igenom samma sak, ja va helt inne i boken. Den är så bra skriven å de tycker ja en bok ska va. Man ska kunna känna med personen som skriver boken om de är en sann historia.
Så jo man kan känna med henne fast man inte blivit våldtagen av sin bror

Mammas febriga kille

img_6141 (MMS)

Mammas febriga kille


En fråga

hur många av mina läsare har en Iphone?

boken

Ja har ju nu läst boken i de tysta, och ja kunde inte lägga ifrån mej den. Den är skit bra skrivet och ja känner i hela kroppen vad "Vicky" kände när allt hände när ja läser boken. Ja rekomenderar den, men dom som är känsliga ska inte läsa den.


När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.

Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.


(info och bild taget från cdon)

Lchf Frukost

vart ju nästan en lyx frukost lr inte ;) ja orkade inte göra nått speciellt bara för de va fredag så blev 1,5 kokt ägg med aromat, en kopp kaffe med vispgrädde, lite keso med citronpeppar och några ost skivor. men ja blev ju mätt ändå så :)

Fyndat

denna fina har ja fyndat till Yrla i strl 104 för 124 kr med frakt :)

Mina små badnissar


Det regnade lite idag kan man säga


Lite tand snack

Yrla har ju ätit skit dåligt rent ut sagt tills för ett par dagar sen, nu äter hon som en häst. Är som hon måste äta igen de hon har missat, å de är ju inte så konstigt! upptäkte hennes 17de tand idag, å de är ju dom 4 sista i väntar på, så självklart har hon haft ont å därför hon har varit så "jobbig" de har vart gnäll, matvägran å många fingrar i munnen å biter i alla å i allt.

Noel fick ju sin första tand på sin dop dag ca 3,5 månad gammal, killen som har brottom med precis allt, men den har inte kommit upp så mycket utan e som en liten prick bara. Hans andra tand kommer vilken dag som helst å är den högra nedre tanden. så snart bits han med! Han hade feber idag å de beror väl på tänderna, han har bokstavligen hela näven i munnen 22 av 24 timmar, han tycker de är jätte skönt då ja gnuggar hans tandkött. min lilla gosrumpa.

Östra Rehab

Va ju på rehab idag, ska gå dit 1 gång i veckan å träna upp min rygg samt få hemläxor att göra. Idag fick ja en nack övning å en magövning som ja ska göra minst en gång varje dag, Martin ska göra den med mej för han behöver oxå stabilisera sina muskler, å ett plus i kanten är ju att magövningen ger platt mage ;) så den ska ja verkligen göra ofta så ja blir smal å fin tills ja får min anya bröst ;)
Men skönt att de med ryggen kommit igång då ja haft sånna problem med den i många många år.
sen att ja är överröslig i alla leder som finns gör ju inte saken bättre, ja har jätte långa muskler tydligen :S
De gör ju oxå att ja får ont.
Så när ungarna sover ska ja å martin göra dom övningarna. ja ska även be om masage å sen be han sätta sen på mina ben så ja får träna ryggen lite!

Lite kort sen idag

Vi han ju som sagt va i lekparken en stund idag innan himlen öppnade sej

Dagens LCHF Middag Vitlökskyckling

Vitlökskyckling med wockgrönsaker och keso. till de ett glas sodastream vatten


Ta bort skinnet på Kycklingen, häll lite olivolja över kycklingen
Pressa en vitlöksklyfta över varje kycklinglår/klubba/filé
Salta och peppra, häll sen över massa ost över kycklingen, ja tog riven mozzarella
häll i vispgrädde ca 2 dl å en kycklingbuljong tärning
in i ugnen på 200 grader tills kycklingen är genomstekt

Himlen öppnade sej och feber

Vi gick ut i lekparken för att Yrla skulle få leka å kanske att Noel kunde få sova i vagnen, Yrla lekte på som bara den, men Noel va bra kinkig. Efter ett tag började de svartna på himlen så ja sa vi går in och lagar mat, så vi plockade ihop sandsakerna å gick in. så fort vi hade stängt ytterdörren så öppnade himlen sej! de bara öser ner nu. Helt sjukt.

Noel hade nästan precis somnat när vi kom in så skulle bära över han till sängen å känner att han e jätte varm.
Ja bytte blöja å tog tempen å mycket riktigt, lilla kraken har 38,6 i temp :( dumma tänder!!
Inte konstigt att han vart kinkig.
Så han fick alvedon å nu sover han.

Ja har slängt in middagen i ugnen å de blir vitlökskyckling. svin gott! Till de blir de wockgrönsaker och keso.
Yrla har hjälpt mej plocka ur å i diskmaskinen, bra de där med barnarbete ;)
(ett skämt för er som  e dumma nog att inte fatta)

Ja e vrålhungrig så ja vill ha mat nu! Ja har varit dålig på att äta idag då ja har vart i väg på Rehab å fixat med min rygg osv. Men mer om de sen, nu ska ja mysa med min prinsessa
adjöken

Puss och Kram Mamma

Min fina lilla stora Yrla bara bablar på här hemma. för ca 1 vecka sen bara kom de massa ord, å 3 ords meningar, jag blev helt stäld, men ack så stolt.
Puss är ett ord som hon säger ofta här hemma.
Hon springer fram till Noel å skriker Puss och ger han en puss på munnen.
Sen är de Puss Mamma hon ropar å springer fram och ger mej en Puss och sen får man ju inte glömma Pappa.
Puss Pappa ropar hon å springer till Martin.

Lite nya ord som kommit fram nu är, icka (dricka), aktor (traktor), Kram (kram), Puss (puss), Tutte (napp)
kra kra (fågel) dada (bada)

Händer mycket nu med min fina prinsessa!

Vinn ett valfritt Iphone skal



Jag är med och tävlar om ett valfritt Iphoneskal hos Mammatillyrla i sammarbete med Erikas Garderob
Va med och tävla du med. HÄR hittar du tävlingen
För 1 lott gör detta:

Gå in på www.runns.se och välja ut det Iphone skal du vill vinna, "gilla" den och sedan lägga en länk till den i en kommentar till mej

Gilla runns webshop på facebook - http://www.facebook.com/Runnswebshop

För 5 Lotter gör detta:


Gör det som krävs för 1 lott och Kopiera bilden och den kursiva texten som står under och lägg upp det i din blogg. Kopiera sen adressen till ditt inlägg och lämna i en kommentar.

För 7 Lotter gör detta:
Gör de som krävs för 1 och 5 lotter
Lägg sedan upp tävlingen i din Facebook Logg


(var noga med att skriv hur många lotter du tävlar med)
 
Tävlingen avslutas 19/8-11

Snyggaste sovstilen


Just nu

img_9826 (MMS)

Just nu


Ni glömmer väl inte?


tryck på bilden för att komma till tävlingen!

Hurtiga Sara



Så har vi vart på morgonpromenix i stekande sol! Inte illa de, massa uppförsbackar har ja besegrat så svätten rann om mej. Gick med tvillingvagnen, den e ju inte världens smidigaste så skapligt trött i armar å rygg, men gud så skönt de känns!
Va även inne på ICA för att köpa frukost till Yrla då hennes Danonino tog slut idag.

Iallafall så känns de gött att ja kom iväg på en promenad även om den inte blev så lång, nästan 3 km, men de gör sitt att gå med en tvillingvagn!
Ska se om ja kan ta en promenad ikväll med.
Tog en kortis igår med Martin och ungarna, gjorde av med 105 kalorier då iallafall. Noel vart hungrig mitt i allt så bara att vända hemåt.



Morgon promenad

img_0258 (MMS)

Morgon promenad


Natten va inte okej

Noel vaknade 2.15 inatt å vägrade somna om, han bara skrek å skrek, inte okej :(
Dessa tänder som spökar! vi upptäkte ju Noels första tand för ett par dagar sen, samma dag som han döptes faktisk, å de är den bredvid framtänderna i nederkäken som kommit. Men nu är de båda framtänderna i nederkäken som spökar.

Men ja har ju då världens bästa Karl som gick upp å tog Noel å runt kl 3 tog han ut han i bilen sen åkte dom hela natten natten lång, så ja å Yrla kunde få sova.
Ja skulle ju igentligen ha gått upp kl 6 å gått morgon prominix men eftersom att Martin ska få sova direkt när han kommer hem så sov ja så länge ja kunde!

Ja ska strax ta å klä på barnen för att ta en morgon promenad. skönt!
Sen i eftermiddag ska vi till sjukhuset å hämta min medicin!

Ja de är väl de som e inplanerat idag!

Frukost ala LCHF


Va å hämtade ett paket på kiosken förut

Å de här va vad som låg i de

De va bra erbjudande på CDON så ja passade på, köpte man en vara fick man välja en för bara 19 kr. sen va de fraktfritt då ja beställde.
Men vilken ska ja börja läsa?? nån som läst dom här böckerna? vad tycker ni? är dom bra?

Dagens LCHF Middag Moussaka

Moussaka ala LCHF

ta å skiva 2 st Auberginer och stek dom i olja så dom får får färg,
Skiva 1 gul lök och låt den svättas i stekpannan, ta ca 400 g köttfärs och låt den brynas med löken.
häll i 2 msk tomatpuré och ca 1,5 dl grädde med köttfärsen och löken.
låt de puttra ihop ett tag.
Ta en ungsfast form och lägg hälften av auberginskivorna omlott.
lägg på köttfärsröran. Ta sen resten av Auberginen å lägg omlott på köttfärsröran.

ta sen 2 ägg och vispa upp, häll i 1 dl majonäs med äggen och 3 dl riven ost, blanda ihop allt
och häll på allt på sista lagret med Auberginerna. In i ugnen på 225 grader tills de blir gyllenbrunt

(krydda köttfärsen med dom kryddorna tycker om. Ja tog även 3 vitlöksklyftor å hade in å kryddade med salt, peppar och oregano)

Dagens LCHF lunch

vart enkel å snabb! en burk mackrill i tomatsås.. svin gott!
Pallade inte fixa nått annat till mej då vi sov middag i 2,5 timme! guud så skönt

Ja tycker de är så roligt

Att ja har fått så många nya läsare :) och de kommer komma nya fina tävlingar i bloggen oxå.
Om ni ska slippa missa nått av alla fina erbjudande samt vilka som vunnit tävlingarna så är ju en idé att lägga till mej på Bloglovin!
bara att ni trycker på den rosa iconen så lägger ni till mej! Och ni som är nya, lr stammisar lr bara ramla in av slump, släng gärna in en komentar vad ni tycker om bloggen, och hur ni hittade hit :)

bloglovin

Vinnaren av Eilas hudvårdsprodukter


Du har blivit kontaktad via Mail

Dagens frukost vart

1 kokt ägg med aromat på, 1 hel avocado med citronpeppar och en kopp kaffe med vispgrädde i.
Yrla fick en Danonino, 1 ägg och några vindruvor, får se hur mycket hon äter av de :)

Morn Morn

Godmorgon mitt herskap!
Bara ja å Noel vakna, lr ja Martin är ju och jobbar.
Yrla har även sovit hela natten i sin egna säng :) duktig tjej :)
Ja ska strax gå å väcka henne så vi får i oss lite frukost. Sen blir de nog en Morgon promenix tror ja.
Jag å Martin å ungarna tog en kvälls promenad igår oxå på ca 3 km, inte i nått vidare tempo men de va skönt att va ute å gå med ungarna i den svala luften och prata lite.
Vi va även iväg och handlade igår på citygross så ja kan baka LCHF bröd å lite annat!

Nej nu ska ja väcka min älskade dotter!
på återseende

Bästa vänner


Avslutad

tävlingen i sammarbete med Eilas hudvård är nu avslutad vinnaren presenteras imorgon

Dagens LCHF Middag

Baconinlindad Halloumiost, sallad, kall sås och kött



Skär Halloumiosten i stavar och linda baconen runt den.
In i ugnen på ca 200 grader tills baconen är knaperstekta.

Salladen e gjord på Avocado, rödlök, coktail tomater och gurka
Hällde även över lite färskpressad citron juice, vitvinsvinäger, olivolja och salladskrydda och blandade.

Den kalla såsen är gjord på creamfraich, majonäs, salt och vitlök

Dagens LCHF lunch


Hallonsmootie
Ta lite Hallon, turkisk yougurt och en skvätt mjölk
Häll allt i bländern/mixern och tryck igång.
Drick och njut, snabbt, enkelt och gott

Skynda fynda

om ni vill fynda fina och asbilliga barnkläder så in HÄR och plocka på er allt ni kan, för butiken byter ägare så de är sista chansen nu :)

Sista tävlingsdagen

Idag är sista dagen att tävla om hudvårdsprodukter från Eilas så passa på. Klicka dej in på tävlingskategorin så står de där hur du ska göra, tävlingen avslutas ikväll kl 19

rosa trikåer?

200 kalorier fattigare gled ja in här hemma som en vacker sommardröm.... lr inte, svättig å jävligt i mina allra finaste trikåer, förliten å åtsittandes mintgrön tröja å trasiga hälsenor.
Skorna ja går i har ja haft sen Yrla låg i magen så kanske dax att köpa nya?
Men i vilket fall, solen va framme då vi gick så de vart varmt och vi höll ett rätt så högt tempo, de va skönt!
Lite skitsnack å en vättskepaus på 5 sek här å där å en sväng in på ica för att Sandra skulle kunna köpa dricka å de som hon ska ha på tåget hem igen.
Tråkigt att hons ka fara hem, blir alltid så tomt utan henne.

Ja hade ju lite funderingar där då ja gick, kanske skulle ja köpa mej ett par rosa trikåer, lr varför inte ett par gröna?
Filma hela fadirullan då ja går å lägga upp på youtube under namnet sara på cirkus? lr varför inte, en mänsklig valross på promenad?
Ja de va lite funderingar.... kanske kan bli en hitt? en best seller?

Ja vem vet, men lite skoj får man nog ha åt sej själv, annars vore ju livet jävligt trist!
Man måste kunna ha humor i sitt liv å åt sej själv om sej själv, annars kommer man nog ingen stans skulle ja tro!

Ja men de ja ville säga från början inna ja börja vimsa så dant här i bloggen va att de va skönt att va ute å gå helt enkelt å de va skönt att dessa 200 kalorier lämnade min kropp!


LCHF

Alex ville ja skulel ha en egen kategori för LCHF så nu e de fixat :) Ska lägga upp så mycket ja kan där :) så hoppas ja ni blir nöjda med de :)

Lyssnar på Kate Buch och fundilerar

Ja fundilerar å fundilerar, ska ja lr ska ja inte?
Ja pratar om nått som en gång i tiden fick mej att få bort min ångest, å fick mej att må bra för en stund...
Ja menar mitt måleri....
Ska ja ta upp de igen?
ska ja försöka mej på att måla igen?
För er som inte vet så gick ja 3 hela år i bildklass på högstadiet och sen 1,5 år på estet bild och form.
Ja har haft mitt måleri som en hobby...
ska ja lr ska ja inte, vet inte om ja vågar, tänk om ja blir så besviken på mej själv för ja inser att ja inte kan måla :O? prestig ångest, lr kanske bara en släng av ångest för ja inte tycker de blir bra?
ja kanske får slänga in en nypa av självironi i måleriet om ja tar upp de så ja kan skratta åt mina "tavlor"

Ja inte sjutton vet ja, men en sak vet ja, å de är att nu ska ja ta på mej mina allra tajtaste trikåer å ge mej ut på en välbehövd bränna fettet runda med sandra å ungarna piff å puff!
Sen ska de planeras för en sån där typisk "jag vill ha när ja blir rik" lista ;)
Lite små förvarings burkar å sånt så kanske de slipper va tokfullt i skåpen, man riskerar ju nästan ett dödligt slag mot huvudet då man öppnar skafferiet å 5 kilos säck med ris ligger å vaggar på kanten! farligt farligt!

Men är ju lite roligt då man varje gång öppnar skafferidörren att man tittar upp å ser hur oredan skriker, men ändå suckar man bara å stängen dörren igen.... vart finner man den där energin till att få arslet ur vagnen å faktiskt ta en stol å ställa sej på å putta in rissöcken så man inte riskerar livet varje gång man öppnar dörren?
Lr just den energin att kanske slå ihop dom där två burkarna med bakpulver (ett exempel) den ena är nästan slut å den andra halvfull. Ja de tåls ju att fundera på! men nu ska ja minsan ut i mina vackraste tajtaste trikåer för att ge grannarna nått att titta på, inte alla som trycker ner sin 100 kgs kropp i ett par sånna för att ge sej ut å vicka lite extra på röva! allt för roa grannskapet!
Adjöken!

Frukost ala LCHF 2 skivor ost, ett kokt äg...

img_6058 (MMS)

Frukost ala LCHF 2 skivor ost, ett kokt ägg, en halv avocado med citronpeppar och en kopp kaffe med grädde


Favorit i färg


Mammas mat är bäst

Noel har ju börjat med gröt å nu lite smått med matpurér så idag har ja gjort mat till han för en vecka, 2 burkar med blomkål, 2 med morot och 3 stora med palsternacka/morot!
Palsternacka/morot tycker han verkligen om, även potatis/palsternacka.
Så imorgon ska ja nog ta å köpa hem lite potatis å göra en sats av.
Han tycker även om mosad banan, tänkte försöka mej på att ge han lite avocado imorgon å se om han tycker de är gott :)
Gröt älskar han så inte är han kräsen av sej, och vatten dricker han utan problem!
Känns så skönt att ja har en matglad kille, hoppas han blir lika förtjust i grönsaker och frukt och nyttig mat som sin storasyster!
Hon e ju så himla duktig på att äta grönsaker och frukt, hon äter hällre de än tex pommes å mcdonalds.
Hon väljer ju hällre vattenmelon å frysta vindruvor än godis å de känns skönt, men vill hon ha gotta på en lördag får hon de, eftersom är de helg så är de, men vill hon inte ha så vill hon inte!

När vi ändå snackar mat så börjar ja med LCHF imorgon igen :D så ja ska iväg å handla massa avocado för imorgon blir de avocado å kokt ägg till frukost!
Nu e ja peppad, nu ska ja bli snygg, tills ja ska få mina nya bröst!

Åskväder i Norrköping


4 favoriter x 2


Dop del 4


Dop del 3


2 favoriter


Dop del 2


Dop del 1


Raderat

Jag har raderat min facebook så blir d einga missförstånd om att ja har tagit bort folk lr så. Ja raderade den i morse av olika anledningar, och av privata själ!

2 stolta föräldrar


kan bjuda på några bilder

Från Dopet men kommer ta ett par dagar innan alla kort kommer upp då de vart typ 1000 bilder tagna, så ha tålamod, men gud så fina bilder vi fick! Tack älskade Denise och Sofie för att ni agerade press fotografer!


Noel Karl Peter

Har våran son fått som namn! Han skötte sej så bra i kyrkan, skrek inget de ända väsen han gjorde av sej va när han rapade i mikrofonen haha, Yrla skötte sej perfekt, visst sprang hon runt å roa sej där men hon störde ingen :)
De va bara så vaaaarmt, men annars jätte fint å presten gillade ja så mycket. Fikat efter va jätte bra å massa fina presenter fick Noel :) Å även Yrla fick paket :)

SMS-inlägg

img_8651 (MMS)


Håret

img_8341 (MMS)

Håret


Dopfin mamma

img_2964 (MMS)

Dopfin mamma


Dopfin mamma

img_2497 (MMS)

Dopfin mamma


Utan nät

Ja som dom flesta vet så va de ju ett jäkla oväder igår å de blixtrade å åskade! 3000 blixtrar har registrerats i östergötland! helt sinnesjukt mycket. Så åskan har slagit ner i en av leverantörerna från comhem så vi kommer inte ha nått nät fören imorgon eftermiddag å ingen digitaltv heller.
Men om ja flörtar rätt fint med min älskade Sandra så kanske ja kan få låna hennes mbila ikväll å uppdatera lite!


Ni glömmer väl inte tävlingarna? Den från Eilas hudvårdsprodukter avslutas på måndag så passa på nu!
Tävlingarna hittar ni under Tävlingar/sammarbeten i menyn till höger!

Dagen i ord

Tydligen har de åskar som fn inatt sa sandra när vi vaknade imorse haha, ja å Martin har sovit som grisar å inte hört nått fast vi sovit med balkongdörren öppen!
Måste vara för vi vet att Sandra tar Noel å Yrla när dom vaknar om dom vaknar på natten.
Vi vet ju att ungarna e i trygga händer så vi kan slappna av.
Det är ju Sandra själv som ber om att ungarna ska sova hos henne haha hon e galen.
Men tydligen hade Yrla vaknat å vart rädd för åskan så hon kröp ner hos Sandra å Noel sov ända till 7 imorse :O å han somnade runt kl 21 igår, duktig kille!

Imorse så gjorde ju ja tårtorna till dopet som är imorgon, sen finulade vi lite å mös oss i soffan eftersom de va skit väder på förmiddagen, framåt eftermiddagen så va vi ute å lekte i lekparken som ni såg på inläggen nedanför, de va mysigt Å Noel tykte de va mys att få sand mellan tårna.

Sen for vi och badade i klarsjön, men tyvärr inga bilder för ja glömde den.
Sen åt vi as godmat å Noel fick bada å slumra sen kl 20.30 men han vaknar nog snart för han fick bara en sån där bägare med frukt innan han somnade.

Yrla fick mysa lite i soffan med oss innan hon fick sova. Å nu ska ja mysa ner mej med min fina fina Sandra å min Älskade blivande man i soffan, med mitt infekterade öra som e dubbelt så stort som de ska va

Dagen i bilder del 2


Dagen i bilder del 1


Så god mat ja lagat idag :)

Bacon inlindad kycklingfilé med wockgrönsaker och fetaost, avocado och kall vitlökssås.

Bryn den tinade kycklingen i olja linda sen in den i kyckling å in i ugnen på 200 grader i ca 1 timme.
Gröpa ur avocadon å häll på citronpeppar,
Vitlökssåsen gr du änkelt med lite creamfraich 4 vitlöksklyftor lite salt å svartpeppar samt lite olivolja och citronpeppar i.
Wockgrönsakerna slänger du i stekpannan lr wockpannan å steker i olivolja tills dom e klara!
färdigt att servera, en riktig LCHF middag


20 kr st

4 bodys i strl 68 knapt använda, de gröna till höger ingår inte de råkade bara komma med på bilden!

Tårt bak

Nu har ja gjort tårtorna till Noels dop som e imorgon, ja missade lite så fick göra om å fixa å trixsa så tyvärr så gick ju marsipanen lite sönder men dom vart helt ok ändå, de är ju som sagt första ggn ja gör mej en prinsess/prinstårta aldeles själv! Jag hade i blå grädde eftersom de inte fanns blå marsipanlock att köpa!
Vad tycker ni? e dom godkända?



Östra Rehab

Har ja varit på idag, dom gick igenom ryggen, kände å klämde å fråga å fråga å fråga, ja fick börja mej hit å dit å fick en ny tid på torsdag kl 8.
Då ska vi väl kolla vad vi kan göra för att få ryggen att bli bättre! så skönt, snart kanske ja kan få bli människa igen!

Jag vill operera min bröst

Min högsta dröm är att operera mina bröst! ja ska nu få remiss i sep nån gång å så kanske om ja har tur så får ja operera mej efter jul!
Tänk va snyggt de kommer bli! å va skönt de kommer bli för min rygg att få förminska dom! Då kanske ja slipper ha strl H å kan få nöja mej med en liten D, då man kan köpa snygga BHar på tex H&M lr på lindex! Å kanske , kanske, kanske kan ja få ordning på min rygg!
Gud vad ja längtar!!!

Har nån av mina läsare gjort en bröstförstoring lr bröstförminskning? Kan ni berätta för mej om eftertiden, tog de lång tid att läka? vart de stora ärr?

EKG å massa blodprover

Ja som sagt ja va ju iväg till vårdcentralen idag å tog puls å blodtryck. Pulsen va för hög men blodtrycket va ok. Så ja fick göra ett EKG men hjärtat såg bra ut, dom tog blodvärde de va bra låg på 138, sen tog dom ämnesomsättningsprov som ja ska få reda på vart efter. Hon såg direkt att ryggen inte är som den ska, hon såg att den va svullen fast ja hade tröja på mej....
Å de är därför min migrän är så ihärdig så ja fick till rehab imorgon!
Så mellan kl 10-11.30 ska ja va där å dom får kolla på min rygg å känna å ha sej, så får vi hoppas de blir bättre!
Ja hoppas att dom ger mej en tid till en kotknäckare så ryggen kan få bli rak så kanske de går att röra sej normalt!

Bloglovin

Sätt att de trillat in en hel del nya läsare :) skriv gärna vilka ni är så ja kan besöka era bloggar, å följ mej jätte gärna med bloglovin! iconen hittar du där-----> till höger i menyn

Om Sara själv får välja Igen

Så skulle dessa komma hem till Yrla på Dirren
Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - TunikaLindex Shop Online - TunikaLindex Shop Online - Jump inLindex Shop Online - TunikaLindex Shop Online - LeggingsLindex Shop Online - PyjamasLindex Shop Online - 2-pack sockor

Om Sara själv får välja

så skulle ja genast köpa detta till Noel!
Lindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - BodyLindex Shop Online - T-shirtLindex Shop Online - JumpsuitLindex Shop Online - JoggingbyxaLindex Shop Online - 2-pack sockor

Vad är de för fel på mej?

Mår verkligen inte bra, hjärtat rusar ovanligt mycket, migränen bankar och ryggen tar död på mej, kan ju knappt gå innan ja blir svimfärdig för att de dunkar så dant i bröstkorgen.
Ja känner mej som ja vore grymt bakis efter att ja festat i ca 1 vecka.
Jaja jag har ringt vårdcentralen nu iallafall och domn ska ringa upp vid kl 12, så får ja väl komma dit å göra blodprover å dom mäter hjärtats rytm som dom gjort förut. Återkommer med info!
Adjöken

En fråga

Jag har en fråga lr ja fler som ja vill ha svar på å de är ju bara ni som läser min blogg som kan svara på de :)
Vad tycker ni om bloggen? är de för mycket lr för lite inlägg per dag? Är den interesant att läsa? handlar den för mycket om mina barn?
Vad vill ni att ja ska blogga mer lr mindre om?
Vill ni ha mer recept kanske i bloggen?
Kom igen nu å skriv vad ni tycker! kommer absolut inte ta illa upp, å i slutändan e du ju ja som skriver vad ja vill, de vet ja :) men kan ju va kul å veta vad och hur andra uppfattar min blogg :)

kvällspromenad


Det här är min superhjälte

Det finns ingen för mej som ställt upp lika mycket å som har kämpat lika mycket för mej som min farfar har gjort! Han har slitit å åkt fram å tillbaka både till hälsingland å karlstad för att ja har mått dåligt lr för att ja ska flytta osv. han har hjälpt mej ekonomiskt å han dyrkar marken mina barn går på. ALLA skulle behöva en sån människa i sitt liv! Han tar alltid alla andra före sej själv, Han har suttit å pratat vett med läkare för min skull, skrikit på hjälp å sätt till att ja fått de, Utan honom hade ja inte levt idag. Jag är skyldig dej mitt liv, Varje gång ja träffar dej så blir ja så varm i hjärtat å ja är så otroligt glad att ja har dej, å att du finns i mitt liv och framför allt att ja har turen att få ha just dej som min farfar!

Jag älskar dej min underbara farfar

Finaste finaste lillprins


Tjejen med humör

Så här arg blir man då man inte får som man vill!

Är de semester så är de


Som plåster på såren

Som dom flästa vet så köpte ja ju en systemkamera för inte så länge sen, En Nikon D3100 som ja e sjukt nöjd med, å valde till ett större objektiv. Men iallafall efter som ja då valde till ett större objektiv så kostade ju kameran betydligt mycket mer så på köpet skulle ja få med en Kamera väska å ett minneskort på 2 GB
När vi kom hem så va de inget minnseskort på 2 GB utan bara de ja själv hade köpt till på 16 GB
De va inte heller nån sladd med mellan dator å kamera.
Så ja ringde då till Expert där ja köpte kameran å sa som de va.
Då visade de sej att de inte skulle va med nån sladd mellan kamera å dator för de hade Nikon slutat men.
(stört enligt min mening för de är ju inte alla som har kortläsare på datorn)
Men som tur va hade ja ju de.
Men inget minneskort så dom sa att dom skulle skicka ett dagen efter.
De är nu 3 veckor sen ja ringde å inte fick ja nått minneskort på posten.
Rätt ska va rätt anser ja då ja faktiskt gav en rejäl slant för kameran så idag fort ja dit å snacka med säljchefen som beklagade att de hade blivit som de blivit, han gick å hämta en stor kartong, knappa lite på datorn å sa kort å gott
: Som plåster på såren, sen gick han!
Haha ja han gav mej alltså en väska till plus minneskortet, en badboll och en putsduk till linsen!


:´(

Ja har så ont i ryggen så ja kan knapt gå, å de strålar upp från svanken (där dom stack mej 9 ggr för ja skulle få EDA) å upp till nacken som gör att ja får sån sjuk migrän. vi va å handlade idag, på willys de sista till dopet å sen till räkmackorna vi ska äta ikväll. nu kan ja knapt röra mej så ont har ja.
Jag ska nog lägga mej å läsa de sista i boken : Varför gråter inte Emma, sen ska ja kolla i nya H&M kattalogen å drömma bort va ja skulle vilja köpa å va fin i om ja både va smal å hade pengar!
Adjöken!

Vart är Noel?

Noel försökte gömma sej för pappa imorse, men tillsist ville han allt komma fram å få frukost!

Gudfar David

och hans flickvän/fäsmö Denise har varit här idag å hälsat på! Yrla vart tog glad för hon fick ju en födelsedagspresent! En sån där hund som kan skälla å gå. så nu har vi blivit med leksakshund!
Dom hade prinsesstårta med sej, mumsigt! men en onyttig frukost!
vi snackade lite om hur dopet skulle gå till osv.
Snacka om att Noel ser ut som värsta mini bebisen i davids famn haha
lr va säger ni ?? ;)


Nån som är sugen?


Tryggare kan ingen vara

Idag har prästen vart här för dopmötet, det gick bra :) Vi ska sjunga Glöm inte bort att du är värdefull och Tryggare kan ingen vara.
Yrla ska få hälla upp vattnet i dopfundet å även få tända hennes dopljus med Noels ljus :)
Sandra ska bära in Noel och David ska bära in de stora korset.
Yrla ska även få en ängel från israel precis som Noel som ska hänga i kyrkan till februari då man får hämta dom å va med på fika för alla som döptes under året 2011.

Sen efter blir de dopfika, med kaffe, läsk, saft, bullar, kakor å prinstårtor :) glass å chokladsås å maränger för den som vill ha de :)
Tror de kommer bli kanon :)

Nu ska ja se om Nolle Bolle spystolle kan ta å sova så j akan få läsa ut boken som ja börja med idag! ja har sträckt läst den, ja kan inte lägga ifrån mej dej!

Förmiddags mys med fika på balkongen


rör inte min napp


Att bada med mamma e både mys och roligt


Det bara lyser bus om henne


När Anders och Sofie och Bitzi va här igår


Noel försöker "fly"

Noel låg i sitt babygym å slog på djuren men efter ca 5 minuter hittade ja min busunge så här

Kvällsmys


Yrlas vackra lockar


Svar på tal

Sandra & Novalie om Tjockis Tjockis Tjockis:
Snällt att kalla sitt barn för tjockis :S

SVAR:
Helt seriöst Sandra börjar ja tröttna på att du alltid har nått att klaga på, om de nu är så hämskt att Martin sa ordet tjockis å Noel skrattade åt de så va fan kollar du på de för då? Han sa INTE Noel du är en tjockis.
Utan ORDET TJOCKIS. Å ja tycker defentivt INTE att du är rätt person att Yttra dej i den här frågan, då du själv har sagt både de ena å de andra "förr" i tiden.
Så om du bara ska klaga kan du lika gärna låta bli! För ja e inte ett dugg intreserad av vad du tycker!

Mums

img_8047 (MMS)

Mums


Tjockis Tjockis Tjockis


svar på tal

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Svar:
Tack jo jag har designat den själv :) kul att du gillade den :)

Grattis

till mej själv å alla andra som heter Sara idag :) Fruntimmersveckan är härmed invigd ;)

Dop på lördag

På lördag ska världens finaste Noel döpas så idag har ja handlat hem allt som ja ska ha för att göra mina egna Prinstårtor (prinsesstårta)
Dom kommer bli vita med blå text å sen socker figurer på :)
sen bjuds de på massa hemma bakade bullar, båda kanel å dom vit choklad och kokos, å småkakor :)
Har även skickat iväg några kort för framkallning idag å hoppas dom kommer i veckan så vi har nått foto vi kan ha på present bordet.
Ska även bli glass till Hampus som inte tål mjöl å ägg, å till dom barnen som inte vill ha tårta.
Tänk att min Prins ska döpas :´)
Det här dopet tror ja kommer bli perfekt :)
Å de INGEN som bråkar med mej på detta dop, utan alla kommer dit för Noels skull å firar hans dag å glädjs åt han!
Önskar att även Yrla hade fått ett sånt dop, men men Hon kommer ju va med på de här med :)
å komme rju få hälla vattnet i dopfundet :)

Andninslarmet gick i morse

Ja flög upp kan ja lova, för ja visste ju att Noel låg i sån säng å ja å Yrla sov på soffan, >Martin kom ut å gjorde oss sälskap imorse, antagligen för att han skulle få sova, Men nån gång kl 8 där så går larmet i Noels säng, ja lovar mitt hjärta stannade för en stund, ja rusar in å skriker till Martin fan Larmet går ju å Ungen ligger i sängen!
Ja lovar så många tankar som gick runt, är han blå i ansiktet, är han död? kan ja få liv i han osv.
När ja har psrungit in i sovrummet ser ja en glad å nöjd sparkandes kille nere vid fotändan på sängen...
Han har ju då "krypigt" ner dit å lagt sej, han va alltså utanför sina plattor som då är andningslarmet i sängen.

Jäkla unge å skrämma livet ur mej så där!!

Nu ligger han i babygymmet å flaxar å vänder sej om vart annat, å hör å hämpa, ungen tar sej framåt, de är inte snabbt men sakta å säkert. han ställer sej på knä å skjuter i från med fötterna, händerna har han inte fattat att han ska använda än, men de kommer väl, så nu e de slut på friden! 3 månader och 18 dagar å ungen har smått börjat "krypa" åla , ja du säger då de, sådan fader sådan son!

Sara ♥ Vallby del 3


Sara ♥ Vallby del 2


Sara ♥ Vallby del 1


Semester i Vallby del 4


Semester i Vallby del 3


Semester i Vallby del 2


Semester i Vallby del 1


SMS-inlägg

img_9275 (MMS)


Semestern i Humpa

Första 1,5 dagen tillbringade vi i storhumpa med min farmor och farfar, Dom har en jätte mysig stuga där ute som dom haft sen 85, sen har han byggt ut i små stugor som familjen och släkten kan bo i. vi bodde i en av sidostugorna.
Vi hade de as mysigt å vart så bortskämda, fick allt serverat å Farfar va så glad över att få tillbringa så mycket tid med sina barnbarns barn! han värkligen dyrkar marken dom går( ålar) sej på.

Det vart massa god mat, sen grillade vi korv på kvällen, vi hälsade på fåren och va å badade nere vid bon å bryggan.
Vi njöt av sällskapet å framför allt varandra, att få vara en familj, att göra något tillsammans allihop. Jag å Martin behövde de, vi behövde rå om varandra, speciellt med dom dåliga nyheterna som kom i veckan, men samtidigt känns de skönt, för nu blir de ordentligt gjort!

Aja vi har iallafall haft en helt underbar semester å bilder från semestern i Vallby kommer imorgon! För strax ska ja börja med Kantarell mackorna å mysa å njuta av lite lugn å ro med mannen i mitt liv ♥

Sara ♥ Humpa




Semester i Humpa del 3


Semester i Humpa del 2


Semester i Humpa del 1


borta bra men hemma bäst...

Nja de vet ja inte om de stämmer för de har varit sjukt skönt å va borta å vart en familj tillsammans osv, men visst är min säng skönast å ja har ju saknat att blogga :) men annars har de vart helt underbart att varit borta!
Nu ska ja försöka jobba ifatt lite å mysa i min egna soffa framför vm finalen!
Ja njuter av ett glas rött och sen ska vi göra smörgås med kantarell macka. Vi har fått färska kantareller idag av min fina svärmor, så de ska ju bli svinigt gott! Men nu sätta mej å gå igenom typ dom 2000 bilderna jahar tagit!

Mamma och Nolle mys

img_7277 (MMS)

Mamma och Nolle mys


SMS-inlägg

img_6905 (MMS)


Det färdiga resultatet

img_9895 (MMS)

Det färdiga resultatet


Gungställnings bygge och självklart är de ...

img_0655 (MMS)

Gungställnings bygge och självklart är de Yrla som tar komandot


Skickar en nattlig hälsning från landet, s...

Skickar en nattlig hälsning från landet, så trevligt vi har haft de idag, jag å Martin och båda barnen har varit på långpromenad med båda barnen, sätt svenska damerna ta brons i fotbolls vm, ätit god grillad mat samt potatisgratäng som jag å Martin fixade. Druckit gott och skrattat mycket. Ja har fångat den ståtliga solnedgången på kort samt fullmånen. Nu ska ja strax krypa ner bredvid mannen i mitt liv och sova gott. Båda barnen sover och har varit så duktiga idag! God natt kära läsare och va rädda om er å ta hand om er


På väg hem till Norpat en sväng för att hä...

På väg hem till Norpat en sväng för att hämta lite saker, sen ut till älskade landet igen, ska se om ja kan få låna lite nät sen så ja kan lägga upp lite bilder :)


En liten hälsning från landet. Vi har haft...

En liten hälsning från landet. Vi har haft de så sjukt underbart i humpa, å nu sitter vi i bilen på väg till andra landet! Massa kort har vi tagit så de kommer bli massa bloggande då ja kommer hem! Ha de gött folket, kram från oss


Tävlingarna

Jag har två tävlingar uppe så glöm inte att tävla.
Tryck på bilden för att komma till tävlingen


Idag far vi!

så kommer väl inte bli så mycket bloggande i helgen tyvärr, men den som väntar på nått gott?! väntar aldrig för länge!

Skogen





Paj recept


Ta 1dl socker och 1,5dl mjöl och blanda samman
Ta 150 gram rumstempurerat smör lr margarin
och skär de i bitar å ha ner i mjölet och sockret,
knåda ihop de lite lätt, gör absolut inget om de fortfarande
e lite smörklumpar, blir bara gott.
ta 1dl havregryn å häll i å vänd runt i det andra.
smörj pajformen i med bären och på med degen.
in i ugnen på 200 grader tills den e gyllenbrun ca 20 min

Yrla idag i skogen :)


Bad i klarsjön


Tänk vad man kan hinna med när man går upp strax efter kl 6

Idag har vi hunnit med en massa, vilket resulterar i en trött mamma, vilket ja tycker är skönt! kanske kan ja somna i tid?
Iallafall i morse åt/drack vi frukost och kaffe, ja matade 2 ongar Martin fick lite sovmorgon!
Martin gick ner i tvättstugan å slängde in 4 maskiner tvätt, Efter de drog vi å badade runt 10.30 snåret?!
Det va skönt i vattnen men kyligt uppe på land. Yrla vart vansinnig då vi skulle gå upp, som vanligt, ungen älskar att bada!
När vi sen kommit hem så la sej Yrla för att sova middag även Noel slumra en stund, Jag gjorde en blåbär/smultron paj å fixa lunch vilket vart äggröra och bacon! gött

Ja efter de så svara ja på några mail osv.

Sen bestämde sej jag å Yrla för att gå ut i skogen och fotografera samt plocka lite bär. vi va ute i ca 1h 10 min.
Vi hade vart ute längre om inte alla vidriga mygg hade börjat äta så förbannat på oss :S
Men vi fick med oss lite smultron, hallon och blåbär hem, de verkligen KRYLLAR av bär i skogen vi har här, vilket är underbart för ja älskar att strosa i skogen å plocka bär och svamp. Men nästa gång ska jag å Yrla bada i myggmedel innan.

Nu e vi hemma å ja ska fixa lite bilder vi har tait idag, samt fixa lindas design då ja absolut INTE vart nöjd med den förra ja gjorde åt hon.

Sen ska ja packa våra väskor, är ju en del man ska ha med när man har två barn å ska va borta 4 dagar :)
GUUUD så skönt de ska bli. Så blir väl tyvärr inget bloggande om ja inte kan få låna Martins mormor och morfars internet, återstår att se!

Ni glömmer väl inte mina tävlingar?

är en tävling om hudvårdsprodukter till ett värde av 200 kr från Eilas.se

Och sen en om ett valfritt namnnappen kit från namnnappen.se

klicka er in på dom genom att klicka på kategorin tävlingar/sammarbeten där till höger, så står all info :)

Onsdag

Idag är de onsdag å ja va vaken kl 6 med Noel, skönt att va uppe tidigt men inte om man inte somnar fören efter kl 02 :S
Men så är livet när man har sömnsvårigheter.
Idag ser de minsan ut att bli fint väder :) Helt underbart! Då blir de bad för hela slanten!
Vi åker en Gång på förmiddagen å en gång på eftermiddagen, där imellan ska vi packa, packa å åter packa :)

Vi ska nämligen ha en mini semester på Landet! Först åker vi på torsdag ut till min farfar i Humpa å stannar en natt, sen på fredag åker vi till Landet å stannar där till söndag!

Fatta va underbar sköönt! Inga måsten, å massa bus å lek för Yrla å massa gos med farfar och farmor, gammel farfar och gammel farmor å gammelmormor å gammel morfar för båda barnen :)
Å inte att förglömma, massa vilande å rå om varandra tid för föräldrarna :)

Å MASSOR av fotografering så klart!
Behöver jag säga att ja ser fram emot helgen?!

Men mitt i allt ska ja baka en smultron/blåbärs paj på bären vi plockade igår! ska bli MUMS!

Vad ska ni göra i idag? och i helgen?

Svar på Tal

Från Charlotta
Jag körde ju på GI men började ju från början med fas 1,väldigt jobbigt tyckte jag,jobbigast va ju å veta vad man ska äta till frukost.Ägg ägg å ägg va väl typ det man åt. Men jag gick ju ner 3,1kg på 4 dagar. Å under fas 1 får man ju enbart äta 20 gram kolhydrater/dag! Å du skulle väl hoppa på fas 2. Då är det ju fortfarande väldigt minimalt med kolhydrater å som sagt bara 1 frukt/dag, å då helst inte typ banan å melon. Det är sååååå fruktansvärt svårt å veta vad man ska göra å vad man ska "följa"! Det är ju en hel djungel! Men jag tror fortfarande på att man ska kunna äta vad man vill fast med måtta,men då måsta man ju även röra på sig! Usch för dessa extra kilon man bär på alltså! Är MArtin villig att va med på det du ska göra med lr? Blir ju lite lättare då! =) Men lycka till med vad du än börjar med!

Svar: jo ja har ju kört LCHF förut de är ju som fas 1, å de med frukosten va inte så svårt för mej, ja tyckte de va svårare då man skulle äta ute. Ja brukade köra rätt mycket olika frukostar som tex: Måndag Ägg och bacon,
Tisdag smootie, Onsdag opsis med philadelphia ost å salami, Torsdag naturell yougurt med nötter å hallon,
Fredag Omellet osv
Sen ska man ju hitta tiden när man har barn å ställa sej å göra all den frukosten, så i slutet vart de bara smooties.

Martin vill verkligen köra på nått av de här, han sköter pulvret bättre än mej, så ja hoppas att vi kommer på hur vi ska göra.
Men kör du inte längre på GI? kör du på nått annat? får nog köpa kroom tabletter så mitt enorma sötsug försvinner

Mitt kvälls gotta

img_5328 (MMS)

Mitt kvälls gotta


Helt ny Design

ja har nu för andra ggn i mitt liv gjort en helt egen design inte bara header! va tycker ni?
Jag är iallafall så sjukt nöjd! ser ni den inte tryck F5


En dag i skogen del 2






En dag i skogen del 1





845 kalorier

Har ja gjort av med hitils! vi har nämligen gått 2,5 timme i skogen! Jag Sofie, Yrla, Noel å hunden Bitzi!
Vi har plockat bär å fotograferat!
En helt underbar dag med andra ord å vi e alla trötta. Yrla har dessutom gått hela tiden aldeles själv å i stort sätt utan gnäll! Va lite på slutet då hon gnällde då vi hade typ 500 m kvar till vi va hemma.
Noel har sovit som en gris i vagnen. Underbara skogsluften tror ja de beror på. Vi har även sätt lite djur i skogen, men de va nog roligast att äta alla bär :)

Ska slänga in lite kort sen på våran skogspromenad :)

Det här med vikten

Har ju vart grymt mycket tankar om min vikt nu på sista tiden, Jag mår sjukt dåligt av att se på mej själv osv. Så ja går ju på pulver nu MEN ja går ner i veckan sen är de kalas på helgerna så har ja gått upp allt igen :S
Så ja funderar på att börja med LCHF å sen gå över till GI fas 2 efter några månader.
Men ja vet inte, ja har fan svårt att bestämma mej :(

Vad tycker ni? De som e jobbigast med LCHF/GI är ju att man inte får äta frukt, å ja älskar frukt.
Ja vet ju av erfarenhet att LCHF tar ju bort ens godis sug efter nån vecka lr två man ska bara hålla ut. Medans pulvrena inte gör de :S GAAAA gud va jobbigt de blev med allt! aja ja får väl ta å kika lite på de å samtidigt prata med min sambo

Vinn ett valfritt paket NAMNNAPPAR


Jag är med och tävlar om ett valfritt paket med Namnnappar från namnnappen.se
Hos mammatillyrla.blogg.se
Va med du med! HÄÄR hittar du tävlingen!



För att va med och tävla gör följade saker:

För 1 Lott: Kopiera bilden och den kursiva texten här ovanför (kolla så att länkarna funkar)
Samt gå in på Namnnappens hemsida och välj ut vilka nappar du skulle vilja vinna.
Lämna sen en kommentar i det här inlägget med adressen där ja kan hitta ditt tävlingsbidrag.

För 3 Lotter: Gör de ovanför och gå sen in och gilla mammatillyrla på Facebook, det gör du HÄÄR!

Har du ingen blogg? Maila då 3 vänner och berätta om tävlingen och länka till detta inlägg!

Lycka till nu!

(Va noga med att skriva hur många lotter du tävlar med)

En dag på landet är kärlek för själen






Sara ♥ Landet




Bild bomb sen helgen del 2




Bild bomb sen helgen del 1



små grodorna


Så va de måndag å vädret suger :(

Men Martin e hemma idag så nått ska vi väl göra, kanske blir de landet, så ungarna får leka med farmor och farfar.
Yrla äter vattenmelon till frukost, de är typ de ända som går ner i henne nu.
Men bättre än inget, å nyttigt är de ju.
Noel ligger här bredvid mej å sover, å Martin sköter tvättstugan.
Ja har världens hjärtklappning vilket S U G E R å darrar gör ja, så antingen börjar ja bli sjuk lr så är de för de goda vinet som intogs i de fina norrländska sällskapet igår!

Idag ska ja iallafall försöka mej på att designa en hel blogg på blogg.se :O ja herre gud :P
Ja de är linda som bett mej så de ska ja försöka fixa :)

Men nu ska ja fixa lite som ska ja göras ;) Bjuder ju på en överraskning sen ;)

Tjingaling

idag har de verkligen hänt en hel del roliga saker :) Min älskade moser kom ju då hit med Elisabet från norrland samt min kusin maja å hennes vän michel. vi har ätit god mat å druckig gott vin. Ungarna har verkligen trivts å ja har fått må bra å inte tänkt på allt som skall komma.
i vilket fall, kort e tagn amen de kommer upp imorgon :D samt en över raskning ;) visst e ni bra nyfikna nu ;)

Det är så här man klar upp sej när man kommer från Norrland


säga vad man vill om Måns men den här gör han klockrent


Dagens middag

img_0580 (MMS)

Dagens middag


Nu jävlar

har vi bestämt oss för att kämpa, kämpa som in i *pip* nu ska vi fixa detta! det ska ju va vi för alltid!

min fb status

Sara har gått från singel till förlovad

Noel berättar hur kul de va att bada


Jag och Noel sjunger klappa händerna


Bad i klarsjön



Världens finaste Noel


Världens finaste Yrla


Far och son


Nu alla brudar ska ni få höra... Vad man m...

Nu alla brudar ska ni få höra... Vad man med en hårfön kan göra... Sätt den för muffen och suselidus.​.. SÃ¥ vips har du fÃ¥tt dig en fladdermus​...


Badat i klarsjön

img_1197 (MMS)

Badat i klarsjön


Bada

vi ska strax fara å bada i klarsjön, ja ska packa matsäck som består av bubbelvatten, vattenmelon och äpplen!
Sen ska vi ha en familjedag, Martin ska nämligen med.
Sen ska vi åka direkt å möta moster Åsa och Kusin Maja!
Hoppas ni får en underbar lördag! För de ska ja ha!

HJÄLP!!

Jag behöver eran hjälp :O ja tappar ofantligt mycket med hår! när ja vaknar på morgonen så ligger de en halv peruk på kudden, har ja suttit i soffan så är de oxå en halv peruk på ryggstödet :(
ja tror seröst att ja kommer bli flint! Sist ja tappa så här mycket hår va när ja kamma ut mina dreads!
Har ni några tips? Kan man äta nått kosttillskott? Finns de nått shampoo kanske? Nån mat lr grönsak som e bra? Snälla hjälp mej!

Nolle och Pappa snackar skit


Moster Åsa och Kusin Maja

kommer till oss idag från hälsingland, Söderhamn för att va exakt. Sist ja träffa dom va Nog förra sommaren när vi va uppe i hälsingland.
Vi skulle ju åkt dit imorgon men de vart inställt som ni säkert förstår...

Ska bli himla kul iallafall att träffa dom, å dom ska få träffa Noel för första ggn, sen så kan dom ju inte va med på  hans Dop heller, så de är ju kul att vi kan ses så dom iallafall får träffa barnen :)

Nu e de fredagsmys

img_5752 (MMS)

Nu e de fredagsmys


Badat

Nu har vi alla varit å badat ikväll, Jag, Martin, Noel å Yrla. Yrla e galen hon hoppade från bryggan å dök å hade sej :) Lekte med sin hink å spade å gjorde sand kakaor som hon säger, Noel gillade med att bada :) dev va riktigt skönt faktiskt. Tyvärr tog vi inga bilder då min digitalkamera haka upp sej.

Sen åkte vi å handlade lite chips å dipp som vi ska svulla på samt till de ett glas vitt. Vi har precis ätit grönsaks och bacon paj toppat med mozzarella. Självklart egengjord!

Nej nu ska ja njuta av mina barn å sen ska ja å Martin faktiskt umgås med varandra och prata lite :)

liten blir stor

Noel utvecklas i raketfart! han ligger inte många sekunder på mage utan han vänder sej direkt till rygg, han försöker själv sätta sej upp då man har han halvliggandes mot mina ben.
Han pratar på som bara den. gräppar saker å för dom mot munnen. han tuggar på allt och han sover hela nätter.
Kollade i hans mun nyss å visst e de nått vitt precis under tandköttet. Han e så lik sin far på så vis, Martin va tidig med allt när han va liten. Kröp då han va 3 månader å tänder då med, gick då han va 7 månader osv.

Hittade lillprinsen utanför babygymmet förut, han hade sparkat sej där i från, han tar i med hälarna å skjuter ifrån. sällan man hittar han liggandes med huvudet på huvudkudden nu för tiden... han ligger med huvudet vid fötterna lr tvärsöver hehe.
Precis som sin syster.
Älskade lilla Noel ♥ och om 19 dagar döps du



Snubbla in på de här nyss

Personligt meddelande

Till den ganska stressade blonda kvinna i grön Volkswagen Golf, årsmodell 2004, som låg efter mig på Skälbyvägen mellan Hässelby och Barkarby och vidare mot Kista norr om Stockholm strax innan klockan 12 idag.

Jag förstår att du fann det här med att jag höll hastighetsgränsen på alla 30- och 50-sträckor oerhört provocerande. Du gjorde det ganska klart genom att köra uppskattningsvis 15 centimeter bakom min bil i närmare fyra kilometer, försöka köra om mig vid ett rödljus (innan du i sista sekund upptäckte den där Volvon och insåg att vi inte körde på en enkelriktad väg), för att sedan slutligen argt accelerera in till höger om mig när vi nådde en 70-väg och köra om mig på insidan. I drygt 100 kilometer i timmen. I bussfil.

Jag ska inte ta upp din tid i onödan, jag förstår att den är väldigt värdefull för dig. Så jag vill bara i all hast passa på att berätta för dig att för ett drygt år sedan blev jag pappa till en liten pojke. Han heter Nicholas. Han har stora bruna ögon och sin mammas ögonfransar. Han älskar bröd men är inte så förtjust i smultron. Han gömmer fjärrkontroller och tyglejon i facket under sätet på sin leksaksbil, och fnittrar så han kiknar när jag hittar dem. Det låter sådär som man tänker sig att champagnebubblor hade låtit om de fnittrat.

Jag vet ingen annan i hela världen som någonsin fått hans farfar att gråta offentligt. Eller garva så högt.

Han blir uttråkad när han inte får vara bland mycket människor, och älskar att stå i centrum. Jag antar att han har fått det förstnämnda från sin mamma, och det sistnämnda från mig. Han har hennes försiktigt mejslade kindben, och mina stora fötter. Han har fyra stora tänder i överkäken, och inte en enda i underkäken. När han blir ledsen trillar det tårar stora som pingisbollar nerför de där små kinderna.

vill ni läsa hela texten trycker ni HÄR

Bilder ja tog på Noels å min Picknik




Jag vill ha mer blåbär mamma


Syskonen bus

korten e tagna då ja inte hade nå nät så är ett par dagar sen


När Noel fick smaka gröt för första ggn

Å innan de blir massa härj om att ungen inte e 4 månader än så sa faktiskt våran BVC sköterska att vi skulle börja ge han lite gröt då han inte äter sej mätt på ersättningen, så vi ska inte övergöda han då de är lätt att han blir överviktig som äldre då. Så har vi rätt ut de direkt

just nu

svullar ja nått som e djävulskt gott! nämligen

Vinn produkter till ett värde av 200 kr!

Ni glömmer väl inte att tävla om hudvårdsprodukter till ett värde av 200 kr från Eilas.se??

HÄÄÄÄR tävlar ni!

Lekmer

Här får ni 50 kr att handla för, först till kvarn!

Uppge din personliga kampanjkod ankCAjJ26 i kassan när du handlar så får du 50 kr i rabatt på din order. Ingen rabatt ges på frakt- och fakturaavgifter. Rabattkoden är giltig en gång tom 110710.

Det svåraste är inte att älska utan att förstå

Ja rubriken säger väl allt... Ja tycker de mesta är skit nu. Känner mej så tom så ensam och maktlös. Ja kan inte göra nått åt min situation känns de som...
Ibland så vill man bara dra tecket över huvudet å va där, lr gräva när sej typ.

Jag älskar verkligen Martin, så in i helvete mycket, det är inte svårt att älska han, men att förstå honom...
Å han förstår inte mej heller. Är som vi lever i 2 helt olika världar, Vi pratar olika språk, vi vill så mycket men blir så fel.
Hur fixar man de?
Båda barnen älskar honom å han älskar dom, När han är med Barnen lyser dom upp, Yrla tjatar jämt om honom som tex igår, jag hade Martins shorts på mej å Yrla direkt, Pappas å pekar på dom.
Det är Pappa hit å de är Pappa dit, Hon saknar honom så mycket.
Tyvärr så har vi ju inte direkt nån kvalitetstid ihop vi i familjen, de är kanske de vi skulle behöva?

Kanske skulle jag å Martin behöva tid ensamna för att kunna prata, gråta, sörja, förklara, försöka förstå och älska?

Jag vet varken ut lr in, Inget är som de borde vara, Det va ju meningen att de skulle va jag och han för alltid....
Vart var de det gick så fel?
Jag, har i vanliga fall svårt att älska andra människor, känna empati å sånt där har ja svårt med, kanske för min bakgrund, kanske för ja aldrig fick lära mej hur? Jag vet inte. Så mång aår som ja själv tröck ner alla mina känslor för andra människor, Jag ansåg att ja inte va värd kärlek från andra.
Martin tillät ja älska mej, Jag tillät mej själv älska han, så just nu känns de förjävligt!

Är de meningen att de bara ska va slut så här? Ska de bara gå sönder?
Ja lovar ja har då aldrig haft så ont i hjärtat som ja haft dom här dagarna, När de vart offisiellt igår att vi skulle gå ifrån varandra så kände ja bokstavligen hur hela hjärtat mitt krossades.
Så ont ja fick, så många tårar de rann nerför mina kinder, sånna panikattacker ja fick.
Allt kändes som en ända stor jävla gröt.
Varför ekade de i skallen bara ett jävla massa varför...
Varför kan ja inte få va lycklig? Varför kan ja inte ge mina barn den stabiliteten å tryggheten ja vill med 2 föräldrar?
Varför går allt jämt åt helvete?
Varför har ja jämt den förmågan att förstöra?!

Jag älskar som sagt Martin av hela mitt hjärta å skulle igentligen kunna göra vad som helst för att de skulle funka å bli vi igen, men de är så fruktansvärt infekterat våran relation, vi förstår inte varandra, vi kan inte prata med varandra, å ja beter mej som en barnunge när vi ska försöka va vuxna å prata, för ja kan inte ta in de, jag vill inte, de är mitt försvar att bara gå därifrån, gråta å nästan lägga mej på golvet som en barnunge i trotsåldern som inte får sitt godis i affären.

Men kanske är de för de här är min största rädsla? Att va ensam igen som ja va med Yrla? att ta hand om 2 barn själv, kommer ja fixa de? kommer ja kunna uppfostra dom? kommer dom älska mej? kommer dom hata mej? kommer ja någonsin släppa in en annan människa bakom mina enorma murar?
Fan va mycket tankar, känslor och gråt ja har i mej...
Jag vill bara att vi ska backa tiden, till då allt va bra, då de spruta kärlek om oss, då vi båda bara kolla på varandra så sken vi upp, just för vi älskade varandra, å va varandras å ingen kunde ta de ifrån oss.
Då vi trodde de skulle va vi för alltid, då vi sa att vi skulle gifta oss med varandra, då vi höll om varandra, då du pilla mej i håret när ja va ledsen för du visste att ja älskade de, när höll varandra i handen då vi åkte bil långt, för vi va tvugna att röra vid varandra hela tiden, när vi va så där kära så ingen konde stoppa oss....

När de va vi mot världen, nu och för alltid


Picknink

Ja å Nolle tog oss en promenad i de fina vädret, å köpte MASSOR av frukt! Sen slog vi oss ner på en gräsplätt i skuggan å hade picknik :) men Noel tröttna rätt snart å sen började de blåsa, han e övertrött killen så va bara att gå hem, men ca 1 timme va vi ute iallafall :)

N kan ja mumsa MASSA frukt då ja har tagit bort mitt mål mat å bara kör pulver för ja inte har nån aptit då ja e depp ändå. Köpte 4 kilo vatten melon, två askar vindruvor som ja har lagt i frysen , en korg nektariner å sen 18 äpplen :P
Äpplena är även till Martin då han äter de som lunch till sitt pulver då han jobbar....

Nej nu ska ja försöka få tyst på min gaphals till son här å gå igenm bilderna ja tog idag, på världens finaste Noel

funderar

på om ja å Nolle bolle ska ge oss ut en sväng å hitta nån skuggig plats där vi kan ligga å glassa å ta massa kort... ska bara vänta på att den andra maskinen tvätt ska bli klar så ja kan hänga den! gå å köpa massa god frukt kanske? mysa å ta med en flaska till lilleman. Jo men de kan va skönt å komma hemmifrån så man slipper se allt som påminner om Martin :(

Ny igen

pilla ihop en ny header igen haha, de är ju kul nu när man på ett ungefär :) va tycks?


Ny header igen

körde ihop en lite snabbt då ja tycker de är onödigt att bilden på mej å martin är med så här blev den... va tycks?


Nu har de ju ändå kommit ut

på Fejjan å där sprider ju sej nyheterna fortare än kvickt, så här kommer de....
Jag är singel, Jag å Martin har gått skilda vägar å vart så ett tag, ja försökte tro in i de sista att de skulle fixa sej, men tydligen gör de inte de, så finns inget annat att göra än att sörja, sörja, å åter sörja!

det är många tårar, å ja känner ett enormt svek, sen att folk e så sjukt jävla nyfikna å tycker dom ska prata m ed mej nu när allt e som de är som inte kan prata med mej annars gör mej så förbannad!!!!

men nån gång i framtiden kanske de fixar sej, vem vet

Så mycket som händer

De är helt sjukt vilket Kaos de är just nu i mitt liv, ja skulle så gärna vilja berätta allt för er, men ja vet att oxå att är de fel personer som läser så går de åt helvete.
Men kan ju säga så mycket att ja e väldigt ledsen person just nu, Allt skit kommer tydligen samtidigt, som vanligt, men man får väl inte mer än man tål?

Men nu börjar ja undra om de inte är så att ja får mer än va ja tål, hur mycket ska en ensam människa klara? Vart e dom där goda Nyheterna? bara massa lögner å skit nu tycker ja, å på de blir ja oerhört sårad.

Så många tårar som fäldes igår va de nog länge sen de kom, om de någonsin kommit så många förut.

Just nu går allt emot mej känns de som, å de suger verkligen, de är ju tur att ja har mina 2 underbara barn! för dom älskar ja verkligen å skulle göra allt för dom.

Så eftersom ja e så ledsen just nu så fick Yrla åka till mormor så hon slipper se mej rödgråten hela tidden, Hon får passa på att ha jätte skoj med mormor nu :) de vet ja ju att hon får :)

Ja vad ska ja göra? Jag ska ta itu med tvättberget, gå igenom saker, packa ner saker, slänga saker å sen kommer ja väl tjuta lite till! SUCK! aja nu ska ja hänga en tvätt å slänga i en ny

Ny header

slängde ihop en ny header förut när ungarna sov, va tycks?



IM BACK

har ni saknat mej? klart ni har ;) hehe ja har nät igen :D ja e överlycklig!
Å va roligt att de är så många som e med å tävlar i tävlingen från Eilas oxå!
Ni e underbara mina kära blogg läsare :)

I mitten/slutet

Av juli kommer de komma en STOR överraskning!!! så om ni inte vill missa den så lägg till mej på bloglovin! finns en icon där till höger! --->

Tack

För idag älskade Camilla + barn idag! Behövdes verkligen muntras upp idag å de gjorde ni verkligen :)
tack tack tack

Bildebomb från Yrlas födelsedag del 2



Bildebomb från Yrlas födelsedag del 1



Lånar nät

av min fina vän Camilla som kom hit med hennes mobila bredband då vi haft playdate!!
Kul för ungarna att leka av sej men Våra huvuden exploderar nog snart! 5 ungar i våran 3a de hörs kan ja lova!
Nu har dom fått käk iallafall alla barnen å ja ska passa på att ladda ner lite penslar å lite annat skit!

Va tycker ni om min livs första Header ja har gjort till min egna blogg då? Ja är nöjd för att va första ggn :P

En sorgens dag, fy fan va livet e oretvist...

En sorgens dag, fy fan va livet e oretvist. Vi är så många som älskade dej å som saknar dej. Gud vad mina tårar rinner, du har gett mej så många skratt och tröstat mej när de va jobbigt. Fina fina du, du togs bort från oss alldeles för tidigt. Men du slipper du lida <3 jävla canser! Fina fina Micha, tänker på dina nära och kära, 24 år är ingen ålder att lämna, livet är sjukt orättvist. Men tack för ja fick lära känna dej


Godmorgon

img_2949 (MMS)

Godmorgon


De här va i paketet!! Tack snälla!! De ska...

img_5384 (MMS)

De här va i paketet!! Tack snälla!! De ska bli jätte kul att prova!! Betyg kommer sen ;)


Ni som vann tandkräm från brilliantsmile e...

Ni som vann tandkräm från brilliantsmile era vinster är på väg, har precis postat dom!


Har vart å hämtat ut paket! Undrar vad de ...

img_0143 (MMS)

Har vart å hämtat ut paket! Undrar vad de kan va ;)


jag har lite bloggabstinens!!! hoppas mode...

jag har lite bloggabstinens!!! hoppas modemet kommer snart!!har grymt mycket kort ja vill lägga upp osv! till er som väntar på era vinster dom kommer skickas iväg så fort ja får modemet då ja kan se era adresser i mailen!!hoppas ni kan vänta å inte blir allt för besvikna på mej


Grattis på din 2 års dag älskade unge!!!

img_8598 (MMS)

Grattis på din 2 års dag älskade unge!!!


Tyvärr har vårat modem gått sönder så ja k...

Tyvärr har vårat modem gått sönder så ja kan inte blogga förens i slutet av nästa vecka!! Men håll ut ;)


Film mys med hela familjen! Bra avslutning...

img_2134 (MMS)

Film mys med hela familjen! Bra avslutning på en kanondag


Roligaste presenten va ballongerna :)


förberedelse

här va vi uppe kl 5.30 dels för att Noel ville de å se för att ja å Martin ska förbereda Ys kalas.
Vi har gjort choklad mouse å vaniljvisp till tårtan hängt upp balonger å slagit in paket osv.
Ska börja med glasyren till mina muffins oxå.
Ja massor att göra är de.
Vi ska även ge Yrla frukost på sängen med en bulle med 2 ljus i :D å självklart ska ju tondöva mamma sjunga ja må hon leva!
Stackars barn att få börja sin födelsedag med att de skär i öronen på henne, men fyller man år så gör man ;)

Fotomodellen Noel





har mått pyton idag

har kännt mej svimmfärdig å haft hjärtklappning som fn så har inte hunnit med nått som ja skulle göra idag :S
så ja kommer få stressa hjärnet imorgon innan folket kommer :(

Världens vackraste Noel


Yrla mumsar i sej kycklingssallad


Dagens Middag


Mina grabbar


Yrla vs Flugorna


Stolt som tuppen

Yrla har nämligen gjort nr 2 på pottan nyss :D hon e så duktig min älskade prinsessa :)

Bloglovin

kommer ju komma en hel del roliga överraskningar framöver så om ni inte vill missa de så lägg gärna till mej på bloglovin! ----> finns de en icon, tryck på den så följer ni mej :)

Nått gott, svalkande OCH Nyttigt i sommarsolen?

När de är så här sjuukt varmt ute så vill man ju gärna äta nått kallt som svalkar, å vill man samtidigt va nyttig så har ja värsta bra tipset! Nämligen FRYST Vattenmelon!
de är as gott å nyttigt å svalkande! blir som isglass med melonsmak :) Fast utan socker å tillsatser :)
Prova vetja även Frysta vindruvor är gott å de håller ditt blodsocker jämt oxå, ja brukar äta de då ja är sjukt godis sugen!
Om ni provat va tycker ni? gillade ni de?
Hiss lr Diss lixom?

Vinn produkter till ett värde av 200 kr!



Jag är med och tävlar om Eilas hudvårdsprodukter till ett värde av 200 kr hos Mammatillyrla.blogg.se
Va med och tävla du med! HÄR hittar du tävlingen!


Nu drar ja igång en tävling till. Nu i Sammarbete med Eilas hudvårdsprodukter. Ni kan vinna Produkter till ett värde av 200 kr!


För 1 lott : Gå in på Eilas sida och välj ut vad du skulle vilja ha för Produkter om du vann och skriv de här samt kopiera bilden och texten under Bilden (kolla så att länken funkar) Skriv sen här hur många lotter du tävlar om samt skriv dit länken där ja hittar ditt inlägg!

Har du ingen blogg? Maila 3 vänner och berätta om tävlingen samt länka till tävlingen. Skriv sen här när du gjort de!

För 2 lotter : Gilla Mammatillyrla.blogg.se på facebook! det gör du HÄÄÄR!



Lycka till!


Tävlingen avslutas 25/7-11


Hela natten har vart underbar

Båda barnen har sovit HELA NATTEN i sina egna sängar! Ja känner mej som människa idag :)
Noel sov från kl 22- 06.30 Yrla la ja in i hennes säng kl 23 ca å hon sover ännu! helt underbart!
Noel har fortfarande feber med ca 38,6 så han fick en supp! nu ska ja tvinga Martin dra på kaffe åt mej å komma med en fruckost shake

Idag får ni hålla extra koll på bloggen ;) ja har en fin fin överraskning åt er kära läsare!!

RSS 2.0