boken

Ja har ju nu läst boken i de tysta, och ja kunde inte lägga ifrån mej den. Den är skit bra skrivet och ja känner i hela kroppen vad "Vicky" kände när allt hände när ja läser boken. Ja rekomenderar den, men dom som är känsliga ska inte läsa den.


När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.

Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.


(info och bild taget från cdon)

Kommentarer
Postat av: sanna

Det kan väl bara dom som varit med själv om läsa?? :/ eller? för du skriver att du känner exakt :(

2011-07-29 @ 15:02:58
Postat av: Cecilia

Jag har också läst den boken. Väldigt "bra" (om man kan säga så..) och väldigt väl skriven. Jag kunde känna igen mig lite grann i boken. En hemsk historia och hemska saker hon har behövts vara med om. Usch usch!

2011-07-29 @ 16:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0