10 sanningar om mej

1, Jag har varit beroende av nikotin, rökte ett paket om dagen och snusade 1 dosa om dagen. men vart nikotinfri i 2 år den 20 november.

2, Jag har haft ett alvarligt självskade beteende

3, Jag har aldrig velat ha barn innan ja vart med Yrla

4, Jag har vunnit rätt mycket pengar på poker online och va rätt bra när ja spelade aktivt

5, Jag är bisexuell

6, Jag har st 41 i skor

7, Jag är beroende av kolsyrat vatten

8, Jag har 6 st tatueringar å ja vill ha massa flera

9, ja har haft 14 percingar allt som allt på olika delar av kroppen

10, Jag har svårt att visa känslor, jag skäms när ja gråter!

Det va 10 sanna saker om mej, nu utmanar jag ER att göra samma sak skriv gärna en komentar om ni antagit utmaningen :)

min torsdag

Idag skulle ja som sagt ha vart på fkassan å hämtat papper men så klart så va de stängt på torsdagar bara för ja skulle dit. va e de för jävla sätt?? skit säger ja så ja får åka ner imorgon.
Sen träffade ja ju bästaste Sara vi snackade å fikade å åt kebab :) Älskar att umgås med henne synd bara att de händer så sällan.
sen åkte ja hem runt kl 15 å registrerade mej på Buzzador så nu hoppas ja att ja får erbjudande :) mammatillyrla heter ja där :)

sen tog ja ett litet spa i min ensamhet, la mej i ett hett skumbad med en badbomb tända ljus å skön musi, använda alla dessa produkter ja fick av Martins Farmor när ja fyllde år så nu känner ja mej som en ny människa, filade även fötterna osv :) skönt va de.

nu har ja även kollat på teen mom på mtv å ja e så trött skulle kunna sova nu men så blir de ju inte. Saknar Martin som knappt e hemma saknar min underbara dotter som e hos Mamma. Sen ikväll ska ja kolla Idol sen blir de nog sängen, va inget roligt på tvn efter de. måste ju upp tidigt imorgon då vi ska va på Ultra redan kl 8 :) å va ja längtar efter att få se mitt älskade lilla knyte :)

så de va min dag, hur va eran?

Fkassan

ska iväg till fkassan å hämta papper sen, gud så kul :S men sen ska ja träffa min vän Sara på stan de ska bli kul därimot :) va länge sen ja träffa henne. Y ska va hos mormor å sova där eftersom de är Ultra imorgon :) men nu ska ja göra mej i årdning, ha de gött!

tv

Halv 8 hos mej blir de nu å bubbelvatten, sen Idol å sen vet ja inte, kanske sova, är dyng trött.
vet inte när Martin ska komma hem heller. Ja har packat väskan till Yrla då hon ska sova hos mormor imorgon för man får ju inte ta med sej barn på Ultraljud här, å de är kl 8 å Y går inte på dagis på fredagar. aja nu ska ja krypa ner i soffan ha de gött folket

Å en sak till så kallade Sarah/anonym Ja är dyslektiker!

Mitt kvällsfika med äppelkaka och vaniljsås

29092010515 (MMS)

Mitt kvällsfika med äppelkaka och vaniljsås


phu

så va hemmet städat dammsugat överallt å fläskpannkakan står i ugnen, den är klar när som, ska bli TOK gott, sen ska ja baka en sockerkaka med äpplen å kanel i undrar om de blir gott? Ja har ingen migrän idag så de är skönt!

Yrla sitter å leker på WII fit brädan å har jätte kul, sen när man frågar henne "vart är Yrlas navel" så leatar hon å letar på magen men hittar den inte för hon har boddy på sej hehe, dumma mamma som frågar så ;)

nej nu ska ja kolla maten ha de gött

ska strax iväg

å hämta lilla Y mår bättre idag tur de, tur man har älskade MArtin som lämnar henne om mårnarna, aja vi hörs sen

Just nu

28092010507 (MMS)

Just nu


Anonym

du som e anonym å ställer så jävla dumma frågor lr är enbart dryg, skriv vem du e istället, annars behöver du inte komentera i min blogg!
Å JO JAG SKULLE ÄLSKA BARNET ÄVEN OM DE HADE EN UTVÄKLINGSTÖRNING men de kan ju va bra att va förberädd ja skulle ALDRIG ta bort de de är mitt barn, så nu kan du ge dej!

Kvälls fika

27092010502 (MMS)

Kvälls fika


kvällsfika

ikväll kommer bestå av en kopp jordgubbs Thé å äggmackor :) ska bli gott här i min ensamhet :) ska tända lite ljus å kolla på Idol. mysigt som bara den å gott :)

Nya napparna vi hämtade idag

27092010501 (MMS)

Nya napparna vi hämtade idag


V 12

27092010500 (MMS)

V 12


Måndag

så idag är de måndag å ja ska till BM å ta blodprov eftersom ja ska göra NUPP test på fredag, menat att vi ska kolla på ultra då å kolla om de kan va så att bebis kanske har nån form av utväklingstörning. ja gjorde lika med Yrla. å de beror på all medicin ja äter då ja inte är gravid.
Så på fredag ska vi göra ett till ultra :) de ska bli kul å se den lilla :D längtar :)

Migränen min har inte släppt, de blir bara värre å värre, men ja måste ju försöka att göra de vanliga, Martin jobbar ju så ja får ta de tunga nu, men tur så har vi lagat extra mat så de finns matlåder till några dagar :)
aja nu ska ja glo lite på fb sen väcka lillfis

Migrän

migränen slog till igen på mej så ja mår skit, Martin har tagit ut Y till afären hon har vart as jobbig idag å hon snorar oxå. kanske börjar hon blir sjuk? hoppas inte de. aja blir mer blogg imorgon om migränen har försvunnit då, ska iväg till bm imorgon å ta blodprov! vi hörs!

mätt som en gödgris

asså ja rullar fram, satan va mätt ja är!!! vi svulla riktigt husmankost idag å så gott de va, stekt fläsk med löksås och kokt potatis å rårivna morätter. asså ja va i himlen å tillbaka den promenaden från köksbordet till soffan hahaha. aja bebis e nöjd då de är mat i magen. Har jätte svårt att äta nu då ja e gravid, illamåendet tar ut sin rätt så att säga.

Idag har vi först vart hos svärfar å svärmor å hämtat lilla Y, där va även Martins farmor å "farfar" vi berättade den goda nyheten om att vi väntar barn å dom vart jätte glada :)
Dom va även glada över att vi köpt lägenheten :)

Sen efter de åkte vill till Bauhuse lr hur de stavas å kollade tapeter, vi hittade bara en vi fastnade för å de är den vi ska ha i sovrummet å de är samma som Y har i sitt sovrum nu. Blå liljor ja älskar dom.
Sen va vi på Bolagrat å kolla lite på inredningsgrejer ja vart ju total såld så klart, sen vart de Chilli store å där hitta vi en matgrupp vi antagligen kommer att köpa. vi behöver antagligen köpa en ny soffa oxå för den här blir lite liten till nya lyan men vi får se :)

sen har vi inte gjort så mycket mer, Y ska snart i säng å vi "vuxna" ska kolla på gårdagens avsnitt av Idol eftersom vi va på bio när de gick, sen missa vi de nya humor programet i onsdags så vi ska se de med :) sen blir de nog bara att slagga :)

aja de va allt från Norrköping klart slut ;)

SMS-inlägg

24092010495 (MMS)


V 12

Idag går ja in i V 12, UNDERBART


Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan.
Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar.
Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något.
Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är cirka sex centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Idag

har vi inte gjort så mycket, vi tog en promenix sen hem å sova middag för Y ja trodde jakunde hålla mej vaken men ikke ja somnade även en timme, sen kom M hem så lagade jamat, Ärtsoppa å pannkaka de va riktigt gott!
Y åt en stor portion soppa å en pannkaka med gammelfarmors hemmagjorde jordgubbs sylt :) å en klick grädde :)
Nu ligger Y för natten å "pappa" M försöker söva då hon e lite ledsen å antagligen för alla dessa dumma tänder.
Aja ikväll blir de Idol sen resident evil 3 för imorgon ska vi kolla på nya resident evil i 3D på bio :) Y ska till farmor å farfar :)

är en riktigt PMS kärring

just nu, fast inte för ja har PMS utan för ja är ricktigt jävla FÖRBANNAD!!!!
Jag hatar lögnare å "vänner" som  själ från en! assås hade ja IDIOTEN här nu så hade ja nog brutit fingrarna av han! fan så förbannad ja är, Hur fan kan man tro att man kan få byta bort nån annas bil å sno stereon å slutsteget i den, asså IDIOTEN HAr bytt bort Martins ena bil UTAN att säga nå till han å sen snott slutsteget å stereeon, å ja blir så jävla förbannad!!!!!! tur för han att han har gått under jorden! hoppas han får sitt snart för så här har han ju gjort fler ggr. med fy fan för han! nån dag kanske nån slår ihjäl fan skapet! man kan ju alltid hoppas, ja skulle fan skämmas om ja hade en unge som han

1 timmes promenix

har de blivit :) till dagis å hem från dagis :) skönt i detta vackra höstväder :)

yes

vägde mej i morse å vågen visade nästan - 2 kilo! jippi å allt för att ja har börjat äta efter tallriksmodellen å går mycket promenader, lr ja int enär ja har vart sjuk då för då har ja bara legat! så nu känner man sej taggad att fortsätta med promenaderna till å från dagis :)

traderat

vann 3 nya Trumpett strumpor :D passar perfekt till den lilla ballerinan vi hare hemma :)
31 kr + frakt 12 kr = 43 kr


vunnen aktion

2 st pyjamaser i st  56
pris 10 kr+frakt 45 = 55 kr

vunnen aktion

vunnen aktion smurf set i st 56
60 kr + 24 kr i frakt = 80

julstök

så har ja beställt julgardiner å lite annat julpyssel från jotex till nya lyan :) kommer bli så fint :)
Fast Martin gillar ju inte att ja beställer lite här å där xD men är de jul så är de, antingen firar man med julgardiner å allt lr så firar man inte alls, så tycker ja iallafall

Traderar

fast i tradera tresket nu igen xD hittar massa söta bebis kläder till liten i magen :P vet att de är tidigt men lika bra att passa på om man hittar fint å till en billig peng :)

Rödspätta potatis och dillsås va dagens mi...

22092010493 (MMS)

Rödspätta potatis och dillsås va dagens middag


den här dagen som började så bra

asså ja blir så jävla less!!! är de normalt att fkassan skickar ut papper att ja måste skicka in nya senast den 20 okt med läkarutlåtande NU smidigt lixom de är typ 6 månaders väntetid att få en läkartid! IDIOTER

Traderat

bettade hem ett par till vinter skor till damen i st 23 utifall fötterna växer så de knakar ;)
Billigt å bäst :D nästan gratis :)

as liten bild ja vet! men dessa skönheter kommer hem för en billig peng
21 kr + 48 kr frakt= 69 kr :)

Namnnappen

gjort en beställning på namnnappen å klickat hem 6 st nya nappar till lilla Y hoppas hon blir glad :)

wuhu

vann vinterskorna till min lilla tjej :D 31 kr (36 i frakt) Alltså 67 kr :D billigt å bra!

väntar

på att en traderaktion ska ta slut, har bettat på ett vinterskor i st 22 till Y de är rosa pax vinterskor :)

SMS-inlägg

21092010492 (MMS)


Veckans meny

Måndag: Lasagne

Tisdag: Korvstroganoff och ris

Onsdag: Rödspätta och potatis

Torsdag: PAnnkakor och Ärtsoppa

Fredag: Fläsk, potatis och löksås

Lördag: Fläskytterfilé och potatisgratäng

Söndag: Chililax och färsk spenat pasta

Nu ska ja strax

ge mej iväg å hämta Y på dagis! ja har migrän å MÅR SKIT!!!! har spytt hela morgonen, piss dag

sorg

ja känner enbart sorg i hjärtat då ja ser hur sveriges befolkning har röstat.... alla har vi rätt till våra åsikter å våra röster.. men ja förstår inte vart sverige är påväg :( de va inte så här ja ville att mina barn skulle växa upp

Spännande

ja ser fram emot valvakan ikväll/natt ja hoppas så innerligt att röd/grönt vinner! annars får de åt helvete för oss som e sjuka. Ja ska fira med en flaska vitt vin (alkoholfritt så klart eftersom ja e gravid) lr så sörjer ja för de blir blå regering!

men ja håller alla fingrar å tår att de blir ett mänskligare sverige med RÖD regering!!

Lagar mat

Idag ska vi äta het red chiki wock självklart hemma gjord! Ska bli riktigt jäkla gott!
ja är ap hungrig å bara går å drömmer om att maten ska va klar ;)

vad ska ni äta idag?

sjuk

jaha då har min feber kommit tillbaka gud va roligt! ja blir totlat deckad av feber då ja har så låg normal temp på 35,8 så så fort miunb temp stiger över 37 ligger ja å nu har ja väl runt en 38,5 så har sovit mest hela eftermiddagen!

hoppas ja kommer sova inatt nu bara. aja så blir nog inte mycket skrivet då ja mår piss

ska försöka

bli bättre på bloggandet, är svårt då man konstant mår illa å har vart sjuk å bara vill sova typ :p men ska försöka som sagt å ska bli bättre på bilder! men nu ska ja strax se idol med mina 2 hjärtan !

Fredags mys

17092010489 (MMS)

Fredags mys


v 11

går ja in i idag :) underbart!

men gud va trött ja är hela tiden, orkar knappt nånting, de är jobbigt. men men de går väl över!

Fredag

så ska vi strax åka å lämna lilla Y på dagis sen ska ja å M åka å handla så skönt! sen ska vi storhandla på apoteket då typ allt är slut efter våra 2 veckor som sjuklingar!

sen ska vi börja röja här hemma då mäklaren kommer på Måndag å ska värdera å sen ska den ut på marknaden! så vill ni ha en fin 2a på 64 kvm i vilbergen som e helt nyrenoverad ska ni hålla ögonen öppna :)

Kvälls mys med grönsaker och dipp

16092010488 (MMS)

Kvälls mys med grönsaker och dipp


Yrla hon bara knatar på :)

sen ja skrev sist har hon gått massor :) hon går ca 4 steg i taget sen sätter hon sej ner å kryper lite sen upp igen å går ett par steg :) snart spinger nog jäntan min :) mammas finaste lilla fisgris ♥

ett steg i taget

kör min lilla tjej med :) hon går ett par steg sen sätter sej ner osv. blir mer å mer för varje dag :) duktig e hon så snart e de nog spåring i benen :)

Idag har vi skrivit på köpe kontraktet så nu äger vi en ny lya :) Handpeningen e oxå överförd! känns underbart!

Så dagen kan inte bli bättre! Jo imorgon e martin ledig oxå eftersom ja inte e riktigt frisk å vi får pengar imorgon :D stoooor handling på schemat medans Y är på dagis! UNDERBART både kyl å frys skriker!

Idag ska vi ha en tradiotonel torsdag med pankaka å ärtsoppe!

kanske uppdaterar ikväll hoppas på att bli frisk snart så man har ork till nått! pözz

Godmorgon

Idag vaknade ja kl 6, Yrla sover fortfarande å nu sparkade ja upp Martin ur sängen:P han ska med Yrla till dagis idag då ja fortfarande e sjuk. Idag ska vi skriva på köpe kontraktet för vår nya lägenhet :) :D underbart!

Nu är vi ägare till en 3a vart dyrt men de...

Nu är vi ägare till en 3a vart dyrt men de va de värt!


kan inte tiden gå lite fortare

vill ju veta om lägenheten är våran lr inte!!! gaaaa hoppas hoppas hoppas att ingen annan lägger bud! å ja skulle bli så glad :) ett stort problem mindre i världen då :)

idag vet vi

om vi blir ägare till nya lyan :) gud va nervös å spänd ja är!! haha martin e för rolig, han sa igår att blir lägenheten våran börjar ja packa redan idag så ja får bort skiten här hemma hahaha, nån som ser fram emot flytten ;) håll tummarna för oss att vi får den billigare än vi är villiga att gå!

blogg award

fick den här söta awarden av min vän sen mååånga år tillbaka Stinuzzz tack finaste du :)
de är en blogg värd att besöka hon skriver mycket roligt om sin son Liam å massa annat mycket bak å mycket bilder :)


ja vill ge den här Awarden till min vän Kicki som ja har känt sen vi gick i gymnasiet tillsammans :) Hon bloggar om de mästa å har en ursöt son som heter Dexet :) vi va även beräknade samma dag men Yrla kom före å Dexter efter :)

Min andra Award går till Cecca Hon e mamma till två söta busiga Tvilling flickor :) Hon skriver om de mästa från recept , barn och mode. hennes blogg är en av dom första ja började följa :) värd att läsa :)

Min sista Awards går till chickmommy, en väldigt läsvärd blogg som ja älskar att följa :) Hon skriver om allt å är alltid jätte fina bilder :) hon har en ursöt son som heter Ajdin å vi bor i samma stad :)

imorgon

kanske vi är ägare till en ny lägenhet :) pratade med mäklaren idag ingen hade bjudit över än, men dom skulle ha en till visning för 3 par idag men ja hoppas hoppas hoppas att vi blir ägare snart till en 3a :)

Älskade barn

13092010487 (MMS)

Älskade barn


väntar

på att nån mer ska lägga bud.. ingen som lagt efter oss, kank efår vi de billigt? man kan ju hoppas :)

Budgivning

nu e budgivningen igång iallfall! väldigt skönt! vi la första budet så nu får vi se va de slutar på

SMS-inlägg

13092010481 (MMS)


JAAAAAAAA

VI FICK LÅNELÖFTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

väntar och väntar

på  att telefonen ska ringa å hon tjejen från banken ska ge oss deras dom! ja vill veta NU

strepsil och otrevin menthol

är absolut mina bästa vänner nu! har fortfarande NADA röst å näsan rinner! Strepsilen lindrar faktiskt lite grann, ja får ju inte äta zyx då ja e gravid så tur att dessa hjälper lite :) näsprayet otrevin menthol hjälper alltid, de bränner till så de känns som hjärnan ska explodera haha men man kan banne mej andas efteråt :)

satan i gatan va ja nyser! hela familjen e sjuk så blir inget dagis på imorgon heller å tvivlar på att de blir de på tisdag heller, å är hon så sjuk som hon e nu å ja med för den delen så blir de inget fenix heller på tisdag!

önska oss lycka till

med banken imorgon! hoppas hoppas hoppas :D vill så gärna ha lägenheten, älskar den :) perfekt för oss 4a blir de :) men min smak av tapeter å allt så kommer de bli perfekt!

ingen röst för min del

ja har tappat rösten låter bokstavligen som en kråka :( men skönt man har Martin hemma då. fick frukost på sängen Te å smörgås sen kom han med varm kakao till mej med grädde :) MUMS :D hoppas rösten kommer tillbaka tilsl imorgon då ja ska till banken annars e de svårt att få lån :P

sjuk

jahar 39 graders feber med alvedon i kroppen halsen gör så ont så de känns som om ja har taggtråd i den, huvet bultar å hela kroppen ömmar så blir nog inte så mycket bloggande på ett par dagar, men så fort ja mår bättre så återkommer ja :)

jag älskar dej min busunge


inte så kul

att ha så här ont i halsen som ja har :( men hoppas de går över tills imorgon för ja vill på medeltids marknaden i slörpet!

idag har vi som sagt vart å kollat på lyan å den gillades :) mäklaren hade även ringt till banken så vi får komma redan på måndag :D håll tummarna för oss att vi får lånelöfte :) vill så gärna ha denna här lägenheten :) skulle bli perfekt för kommande familjen Aronsson :)

vi har ätit god mat idag, ja ställde mej å fixa pomme, ryggbiff å egengjord kantarellsås :) nu sk aja krypa ner i sängen ha de gött folket :D

wuhu

Martin gillade lägenheten så vi kommer lägga ett bud om vi får lånelöfte från banken :)

Fredag

Å hela familjen e samlad :) Martin fick snällt stanna hemma då ja mår som ja mår å Yrla e sjuk å liten i magen spökar med mitt illamående å min Yrsel samt trötthet. Idag ska vi på visning på samma lägenhet eftersom martin inte sätt den, men idag är de bara ja å Martin inte massa andra människor att trängas med! så sköönt.

Idag åt vi mys frukost rostat bröd med ost på å varm choklad med vispgrädde! såå gott kan ja lova!

NAtten har gått bra faktiskt fast Yrla har vart as snorig, hon har bara vaknat 2 ggr men vi har inte behövt gå in till henne. Snoret rinner som bara den på min lilla prinsessa men febern är borta vilket e väldigt skönt, va orolig att de skulle va lunginflammation igen :S
Men sen visade de sej att lillsmurf har 3 tänder på gång samtidigt igen så kan ju va därför hon hade feber å snorar som bara den, samt att man får byta massa B blöjor stup i kvarten!

Å en annan rolig sak :) idag går ja in i vecka 10 :)

SMS-inlägg

09092010479 (MMS)


BLÄ

vi e sjuka nu har även Yrla feber å e snorig :( ja känner mej mer död än levande :( ja skulle bli så glad om Martin kunde va hemma å hjälpa mej, bebis tar ju all energi i vanliga fall å när man e sjuk blir de ju inte bättre :(

SMS-inlägg

08092010475 (MMS)


inge dagis idag

för jag är sjuk, har massa feber å ont i hela kroppen, tröttsamt, ja orkar ingenting, å martin kan inte va ledig :(

Lägenheten

lägenheten va som ja trodde :) är en del att göra behöver tapetseras om men annars älskade ja den :) lagom stort för oss 4 :) två nyrenoverade toaletter å stor balkong/uteplatts :) köket va en dröm!! å där kasn ja se mej själv laga mat :)
ska ring atill mäklaren imorgon å få en till tid för visning med Martin så han med får kolla på den :) sen skulle mäklaren fixa en tidigare tid för lånelöfte :) blir kul :) men vi ska nog lägga ett bud!

snart kommer mamma/mormor

hon ska följa med på visningen på lägenheten eftersom att Martin inte får ledigt. Ska bli kul å se om den e fin :) vill ju så gärna ha en större på nedrebotten, orkar lixom inte gå upp för alla dessa trappor gravidd å sen en unge på armen, lr sen 2 ungar på vardera arm. den här lägenheten vi ska kolla på är 22 kvm större å dubbla balkonger :) 2 toaletter as stort kök så ja skulle trivas i de stora köket :) aja men återkommer sen om hur den va :)

Fiskgratäng är mums.

07092010470 (MMS)

Fiskgratäng är mums.


tidig morgon

ja e inte van att gå upp så här tidigt :P lr asså ja har ju vart vaken sen kl 7 ville ha lite egentid innan ja väkte Yrla. hon sov så hårt när ja väkte henne å kan de bero på att hon fick för sej att vi skulle gå upp kl 2,30 inatt?

ja har käkat frukost, 1 tallrik lättfil med start samt en smörgås!
Yrla åt gröt å en halvsmörgås. Nu ska vi strax ge oss iväg på en promenad :) uppdatering kommer ikväll :) å samt uppdatering om lägenheten ja ska på visning på :D

tävling


”Jag tävlar om en present till bebis hos Carolina. Vinnaren vinner ett presentkort på 400 kr hos DarlingExpress.com

de syns redan

att ja e gravid :P men de syntes jätte tidigt på mej med Yrla med, fick försöka att dölja då ja firades då martins mormor å farmor inte vet om de för vi vill vänta tills efter v 12.
men här får ni en magbild från v 9 :P va inte så här stor med Yrla i v9 men nästan

bry er inte om mitt fula nylle


v8+2

dagen

Yrla stor trivdes på dagis, ja han knappt få av henne skorna å jackan så va hon inne å lekte med dom andra barnen så ja tror att de kommer gå kalas :) vi va där från 10-11 idag å personalen värkade jätte bra :)
Av olika anledningar skriver jainte ut vart hon går lr vilka tider hon ska va där.
imorgon ska vi vara där 1,5 timme :)

Ringde som sagt banken idag å mäklaren, vi ska på visning imorgon kväll spännande som bara den, lr vi å vi de blir nog bara ja eftersomn Martin antagligen inte får ledigt SUCK sen ska vi på möte på banken den 14 å se hur mycket vi får lånelöfte på, vi får ju ut en hacka från min lägenhet oxå när ja säljer den :) så vi har lite bollar i luften på gång nu :) uppdatering kommer vart efter :)

Ikväll har ja WIIat svinkul är glad att ja köpte de :) boxades i 24 min å gud så svätt ja vart, så lite motion har ja fått idag :) samt 80 mins promenad ca :D bravos sara :O)

smörgåstårtan

va as god å så här blev den!

Yrla i helgen när ja firades

så här såg min finaste tjej ut då mamma fylde år :) en jätte fin siden klänning från Thailand hade hon på sej :)dagens middag

pannbiff med lök, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker, äter efter tallriksmodellen :)
till de 2 glad lättmjölk!

Födelsedag

Idag är de faktiskt min födelsedag :) så grattis till mej :)

Dagis

idag ska vi på första inskolningsdagen, ja e as nervös! hoppas de går bra för min lilla tjeja :) vi ska ju bara va där en timme idag :P ska gå härifrån runt 9.15 då de tar ett tag att gå dit! uppdatering kommer ikväll!

ska även ringa mäklaren och banken idag :) vi har lite planer på gång :)

vill tatuera mej IGEN

ja hare 6 st gaddar 1 på vardera handled som står yrlas namn på ena å sen födelsedatat på andra, en på magen/revbenen som ja e mäst stolt över å en på vaden en på skuldran å en på armen, ja gjorde min första gadd när ja va 14 år å de är den på skuldran.

här kommer en bild på den ja e mäst stolt över

dålig uppdatering

ja vet, har haft sjukt mycket att göra idag, först va de ju folk här, min farfar och farmor å mamma å hennes kille å min lillebror, ja fyller ju år på måndag så ja firades!

mamma har ju redan gett mej min present trodde ja, å de va ju min klippning och färgning, men vet ni vad :D ja fick min ÄLSKADE jetsett klocka ja har velat ha så mycket :) är så glad :) skit snygg rosa med massa bling!

sen fick ja pengar av min farfar å farmor å Yrla fick med de i efterskot. hennes pengar åker in på banken å mina åkte vi å köpte eett WII för :D fick 2 spel med å sen köpte WII fit plus oxå med en sån där balas bräda :D
så nu har vi mycket att göra här hemma när de blir regn å rusk :)

Idag lagade även martin maten, vart lövbiff potatisklyftor bea sås å stekta färska champinjoner å grekisksallad. ja gjorde vinigreten till salladen då ja e bäst på de ;)

har tagit lite kort på tårtan å på vårat mys med tända ljus till middagen men de får ni se imorgon då ja e sjukt trött å bara vill krypa ner bredvid min älskade å mysa för imorgon kommer Martins sida å ska fira mej :) å Sara och hennes dotter Oliwia kommer oxå :)

jag är så sjukt lycklig över allt ja har, en underbar familj en underbar vacker å helt tok mysig dotter (min värld) en till underbar unge på väg med världens bästa man <3 å hans familj e oxå underbar :) man kan nog inte va lyckligare än ja är nu :)

sov gott mina läsare å ha en underbar lördag de som återstår å en underbar natt, det vet ja att ja ska ha :) för ja kommer få sova på min älskades arm medans han håller om magen på mej :) (han vet nog inte om de men han gör de varje natt )

v9

går ja in i idag, va fort tiden går :) och ja kan inte fatta att de är hela 14 månader sen ja födde min älskade dotter <3 du betyder allt för mej min vackra skatt

Till Tilda

receptet på laxen är as lätt!

ta 4 laxfileér lägg i en ungssäker form, ta två chili/paprika lätt creamfraich burkar å blanda ut med lite mjölk så den blir lite flytande. ta citronpeppar på laxen häll över de blandade å in i ugnen på 200 grader i ca 30 min! sen klart!

Fikar med kladdkaka kex

03092010467 (MMS)

Fikar med kladdkaka kex


Smörgåstårta

ska ja göra idag! när min mamma kommer hit å tar hand om min busiga lilla terorist, ska göra en stor smörgåstårta för 16 pers eftersom de ska va kalas här lördag å söndag! ja blir ju nämligen gammal på måndag!

BVC

igår va vi på BVC Yrla hade inte gått upp så mycket i vikt men de berodde nog på lunginflamationen, iallafall så vägde hon 9930 å va 78 lång! stor tjejan min som idag bli 14 månader :)

:(

ingen bra dag för mej idag s¨å blir inget bloggande!

frukstund

framför tvn som vanligt till bones å NCIS :) Yrla älskar frukt! Idag bjöds de på persika och äpplesötnosa idag

idag hade min prinsessa toffsar i håret :) gulligt lr hur :)dagens middag

Chililax i ugn med kokt potatis och kokta grönsaker! supergott
till de ett glas multivitamin juice

trött

rött trött å åter trött, Yrla ligger för natten, ja har gjort 2 olika matlådor till Martin, plockat i diskmaskin, plockat ur diskmaskin å i diskmaskin igen, plockat alla leksaker, badat barn, dammsugat vardagsrummet efter Yrlas frukt kalas och nu orkar ja inte röra mej mer idag!


så stolt morsa

Yrla ställde sje just upp utan stöd mitt på golvet å tog två steg stanna klappa händerna å satte sej ner igen :) sen ställde hon sej upp å dansa å satte sej ner igen :) ja e så stolt älskade barn :)

Läser max napp

01092010464 (MMS)

Läser max napp


1 september

Nu e hösten här :) ja tycker bara om hösten i början då alla fina färger kommer sen avskyr ja den, blir deppig av mörkret osv men nu har ja en känsla av att de kommer bli världens bästa höst :) Martin kommer va hemma mer å de kommer bli mys med tända ljus med mina två älsklingar samt känna bebis röra sej i magen :)
den här gången e ja ju inte själv :) så underbart!

Nu ska ja strax ringa och väcka min kära mor, vi ska träffas nere i centrum å gå lite på stan. ja ska handla lite vinter/höst saker till Yrla å de.

aja men nu ska ja käka klart min frulle! makrillsmacka å ett glas lättmjölk!

RSS 2.0