mätt som en gödgris

asså ja rullar fram, satan va mätt ja är!!! vi svulla riktigt husmankost idag å så gott de va, stekt fläsk med löksås och kokt potatis å rårivna morätter. asså ja va i himlen å tillbaka den promenaden från köksbordet till soffan hahaha. aja bebis e nöjd då de är mat i magen. Har jätte svårt att äta nu då ja e gravid, illamåendet tar ut sin rätt så att säga.

Idag har vi först vart hos svärfar å svärmor å hämtat lilla Y, där va även Martins farmor å "farfar" vi berättade den goda nyheten om att vi väntar barn å dom vart jätte glada :)
Dom va även glada över att vi köpt lägenheten :)

Sen efter de åkte vill till Bauhuse lr hur de stavas å kollade tapeter, vi hittade bara en vi fastnade för å de är den vi ska ha i sovrummet å de är samma som Y har i sitt sovrum nu. Blå liljor ja älskar dom.
Sen va vi på Bolagrat å kolla lite på inredningsgrejer ja vart ju total såld så klart, sen vart de Chilli store å där hitta vi en matgrupp vi antagligen kommer att köpa. vi behöver antagligen köpa en ny soffa oxå för den här blir lite liten till nya lyan men vi får se :)

sen har vi inte gjort så mycket mer, Y ska snart i säng å vi "vuxna" ska kolla på gårdagens avsnitt av Idol eftersom vi va på bio när de gick, sen missa vi de nya humor programet i onsdags så vi ska se de med :) sen blir de nog bara att slagga :)

aja de va allt från Norrköping klart slut ;)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Å vad roligt med massa nytt.

2010-09-25 @ 20:14:38
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0