Anders och Sofie Mys del 2

Sen kom äntligen Grabbarna hem med Yrla å hunden Bitzi, Till Yrlas stora glädje skulle vi ju stanna ett bra tag till hos Anders och Sofie så hon fick leka med Bitzi å Mata Bitzi. Tyvärr hade Sanna åkt hem för hon skulle jobba dagen efter.

Sen började äntligen Grabbarna Grus med middagen! vi va verkligen vrål hungriga!!

Medans dom laga mat så lekte ja lite fotomodell för att visa upp mitt hår när de va helt klart och tort! Är riktigt nöjd faktiskt! Tack så jätte mycket för hjälpen Sofie! Och tack Sanna för du passade Noel!

Sen fick vi vänta, å vänta, å vänta å vänta på Maten....

Ja tröttnade på att vänta så ja gick å plockade äpplen och körsbär som ja ska göra paj på idag lr imorgon! Medans ja va ute å plockade bär å Martin var grillmästare så lekte Ungarna med Anders

Sen fick vi äntligen MAT! De va himelskt gott! Grillat med potatis i ugn (palsternacka för mej då ja redan fuskat innan med en glass å en maxbox) Grekisk sallad och tzatziki och bea sås, till de drack ja ramlösa vattenmelon! Himelskt god är den!

När vi hade ätit glodde vi lite på tv å mös lite i soffan, Yrla ville ha Nino (danonino) hon e banne mej beroende av de, så de fick hon så hon kunde sova i bilen på väg hem å hon åt inte sä-rskilt mycket mat men sen blev hon mätt!
Anders skulle mata Yrla så hon inte spillde så dant överallt....
Haha jaja ni ser ju hur de gick

Sen åkte vi hem, vi va väl hemma runt kl 00 igår så vart verkligen en dag/kväll!
Tack så jätte mycket för igår alla inblandade, de va fantastiskt mysigt å roligt för både barnen å mej å Martin! hoppas vi kan göra om de snart!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Vilken massa härliga bilder, ni verkar haft det toppen!

2011-07-31 @ 12:43:05
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0