barnmat

då har ja gjort egen barnmat idag, fråga mejinte hur ja orkar med 39 graders feber å en konstant rinnande näsa. men man måste ju göra nånting om dagarna! de fick mej ialfall att sluta tänka på allt skit med Yrla för en stund. Gjorde kyckling och ris med morötter och brocoli :) hoppas de kommer gå ner. Gjorde alal Yrlas smakportioner själv å de gillades å ja tycker att ja e en rätt duktig kock själv så ;) ja älskar ju att laga mat!

Yrla somnade kl 18.45 efter 150 ml ersätning så hon har ju fått i sej en del idag vilket är jätteskönt.
Tittade i hennes mun förut å man ser nu att tandköttet buktar ut längst ner vid vänstra huggtanden så tror nog den kommer snart :) hon har gnagt som en galnin gidag på en bitring ja la i frysen, de har aldrig gått bra med en frusen förut men antar hon har så ont i munnen nu så de kler bra.

så imorgon blir de att gå upp tidigt då vi ska till läkaren! hoppas på att somna i skaplig tid idag vilket ja antagligen inte kommer göra, för de gör ja aldrig när ja är sjuk, ska vänta på att diskmaskinen är klar så ska ja plocka ur den å sen i med massa igen å köra igång den igen, då ja trodde de va rent i den när ja skulle plocka i den men där hade ja fel så blir att köra den 2 ggr idag :) skönt man har diskmaskin så man slipper diska så mycket :P
nu ska ja ta å slänga mej på soffan å knapra strepsil mot halsen, i jordgubbssmak, rätt goa faktiskt, dom hjälper vid halsont iallafall!

ha de gött alla å återkomme rimorgon efter läkaren!

Kommentarer
Postat av: malin - mamma till nova ♥

hoppas det går bra hos läkaren

2010-01-19 @ 20:47:26
URL: http://malinnpeterson.blogg.se/
Postat av: Anna

Fin blogg, o söt tjej du har! Ville bara tala om att man inte ska lägga bitringen i frysen, det kan ge köldskador på tandköttet. Man ska lägga den i kylen. fråga din bvc. Ha det bra!

2010-01-20 @ 14:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0