våran dag

har blivit dåligt med uppdaterande idag då vart å firat mamma.
först på morgonen så kom Irene hit som vanligt på fredagar. hon gullade lite med Yrla så ja kunde få göra mej i årdning. sen åkte vi ner till stan där ja träffade mamma/mormor. ja bjöd henn epå fika å gav Yrla mat.
hon åt en hel burk slotspuré sötnosen. å en halv fruktbägare :)
sen gick vi på stan å letade kläder åt mamma hon skulle ha på julfesten men hon hitta inget till en början. men ja därimot hittade 3 leggins i storlek (håll i er nu) L som ja KUNDE ha!! vart så otroligt glad :) har gått från XXL till L på 12 veckor! fy fan va stolt ja är över mej själv :)
sen hittade ja pyamas shorts å ett sov linne å sen trosor å strumpor å 2 tröjor :)
ja fick nämligen en julklapp av min mormor idag å de va pengar så nu har ja handlat upp dom:P Yrlas julklapp av hennes Gammelmormor pkte in på hennes konto :)

sen gick vi å åt mat på Olerys puben. ja tog plankstek å mamma gös. de va väl inte direkt värt pengarna men de slank ner.
sen gick vi en sväng till på stan för ja behöver ett par skog som inte sitter åt för tårna men de hittade vi inga. men mamma därimot hittade 2 tröjor till sist :)
sen kl 19 åkte hon hem å ja hem med Yrla å så kollade vi på idol :D å RÄTT person vann. Erik har en fantastisk röst!
Grattis Erik din skiva kommer gå varm här :)

nu till nått helt annat. ja fundilerar på att klippa av mej allt hår. svin kort funderar ja på att klippa mej. å sen färga de med henne färg så de blir orange :) har lixom tänkt mej svin kort i nacken å bak på huvet å sen luggen lång å slickad ner i snebena. svårt å förklara hur ja menar men ska försöka leta upp nån bild nån dag. men ja har inte bestämt mej än så vi får se.
nu ska ja kolla färdigt på Borat som går på Tv4100 så godnatt på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0