HEEELG

wuhu så va de helg satan i gatan så nice :D
Får se om de bara blir mys fredag lr om M är för trött för att festa, han ska ju jobba på lördag oxå haha Inventering the lux lixom så jävla tråkigt!
Rätt åt han tycker ja ;) nä nu va ja elak.
Annars blir de väl familje mys om inte karln orkar ut på party.

Ja har en liten busunge här som bara ska dra å slita i allt hon inte får slita i. rislampan min finns snart inte kvar för hon sliter av delar av den så fort man vänder bort huvet. klättrar på allt gör hon haha. så söt är min lilla prinsessa :) de är inte roligt i "leka" med leksakerna längre utan de är roligast att kasta dom i golvet för då låter de högt haha.

Igår när vi va på Fenix så fick yrla testa åka sån där Bobcar lr va de heter sån där liten röd bil som man kan styra osv. hon tykte de va skit kul har nog aldrig sätt sånt stort leende på henne som då när martin sprang bakom henne å gav henne fart :D mina finaste de. så en sån ska vi köpa nån dag när vi får råd. hoppas på att hitta en begagnad :) nån som har en till salu? (A)

Nu ska ja strax käka frukost å ge damen sin morgon gröt. sen blir de väl några koppar java med grädde mums. så vi hörs katjing

Kommentarer
Postat av: Karin

Om inte albin lekte så mycket med sin skulle ni kunna få våran. Alla barn borde ha rätt till en bobbycar =) det är albins bästa... Våran är nog ungefär 20 år gammal och begagnad, men funkar toppen så försök hitta på blocket eller tradera. Lycka till =)

2010-04-16 @ 10:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0