hemma igen

så har vi då vart å hälsat på Jenny på hennes jobb :D de va trevligt hon hjälpte mej även med lite saker som skulle skickas in ang min dator som lilla klåfinger har förstört.
sen gick vi å käkade lunch :D

sen åkte ja in till city för att leta efter snygga strumpbyxor. letade å letade å letade men fanns ju ingenstans förutom på twilfit å dom ja ville ha fanns inte i min storlek :( men hittade 2 andra fina :) sen köpte ja 3 par trosor på lindex :D fina i spets :)

sen handlad eja även en leksaks mobil till yrla som man kan spela in sej själv på. sen även en sån där brio bitboll med taggar på som jaletat halv ihjäl mej efter å äntligen hittade ja den :D nu blir de lite mys innan de är dax för lite mat i magen för Yrla :)

Kommentarer
Postat av: micaela-mamma till måns

Jobbigt när man letar efter saker och inte hittar det, och sen när man väl hittar finns det intye i ens stl, Hopplöst...



Låter som ni haft en toppen dag =)



kram

2010-02-11 @ 16:43:20
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Cecca

Åh, du måste pröva lösögonfransar, det gör sån otroligt skillnad :) Men ja, det är lite krångligt att få dit dom om man aldrig har gjort det tidigare, så jag föreslår att du köper ett par och tränar hemma. Där emot är dom lättare att ta loss om du inte ha råkat limma fast dom i dina riktiga ögonfransar, då kan det göra lite ont, men med ljummet vatten och lite tvål brukar dom lossna ganska lätt :) Kram!

2010-02-11 @ 16:48:37
URL: http://blackened.blogg.se/
Postat av: Cecca

Ja men visst :) Men som sagt öva först, för det är inge kul om man ska ta på sig dom första gången när man ska gå ut och så jävlas det bara och så förstörs hela sminkningen bara för det :/ Kram!

2010-02-11 @ 16:52:52
URL: http://blackened.blogg.se/
Postat av: Cecca

Jo det kan man om man ser till så att man får bort allt gammalt limm och eventuellt smuts så att man inte får in det i ögonen nästa gång, då kan ögona bli väldigt iriterade. Men gör man det så kan man använda dom flera ggr. :) Kram!

2010-02-11 @ 17:05:41
URL: http://blackened.blogg.se/
Postat av: micaela ♥måns09♥

Måns tackar så mycket för den fian kommentaren =)=)



Kankse man får se bilder på dina inköp??? haha



kram

2010-02-11 @ 17:15:47
URL: http://majjssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0