Söndag

så va de söndag å denna helgen är slut, Igår va vi på Ikea som sagt å de va trevligt :D tur man har världens bästa karl som ställer upp på sånt där med IKEA ;) kanske kan lura med han till ullared oxå?! ;)

Yrla skötte sej utmärkt på IKEA å i bilen, gnällde inte ett dugg satt bara å prata i vagnen DADA sägs de mycket nu :P å ibland kommer de ett hej :P igår va de även ett BLÄBLÄ som kom ut ur munnen :)

Våran dag började kl 8.30 men gröt för lillsnuppan, vi låg å mös i ca 1 timme innan vi gick upp 8.30 sen vart lilltösen trött nästan direkt så nu har hon sovit i en kanske 45 min?!
M har åkt hem då de va tvättdag för han, å så skulle han väl städa sin lya.
står städ för hela slanten för oss med, sen måste ja verkligen handla så ja hoppas de kan sluta snöa snart så man kommer ut med vagnen!

ska se om ja hittar några kort som passar alla ramar ja köpte igår lr om ja måste beställa hem nya kort i nya format, sen ska de även tvättas till en förbannelse å sen fundilerar ja på att mublera om i sovrummet så vi får platts med alal Yrlas leksaker å grejer. men vi får se hur mycket ja orkar med. Nu ska ja se om ja ens har nå hemma ja kan äta idag =/ hoppas på de

ha de gött folket

Kommentarer
Postat av: Diana

låter ju som ett härligt veckoslut!!



vilken lyx-karl du har! min kommer bara med till ikea med grym mutning..

lägg gärna upp bilder på hur fint d blir..



kram på dej gumman!! du (& yrla) är värd allt bra o mer därtill!! <3

2010-02-21 @ 12:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0