hemma i Norrpan

då va vi hemma igen efter våran semester, vart en dag längre än vi hade tänkt men vi ville så gärna sticka en natt till Tobo igen till familjen underbar såMartin tog en extra dag semester. de har varit otroligt underbart bode i Tobo å söderham :) synd jainte han träffa alla ja ville men de blir fler ggr :)
ja har nu packat upp allt vi handlade innan vi fort hem, vi hade ju ingen mat hemma, å sen packat upp dom två stocka hockybagarna som vi hade med oss med saker/kläder samt kastat in en maskin tvätt. så ja svättas som en gris nu, ska ta mej en dusch då Yrla somnat, hoppas hon sover bättre inatt än hon gjort på semstern, då har hon vaknat 2-3 ggr per natt, anledningen- hon har fått sin vänstra kindtand å den högra är på väg, så hon har 9 tänder nu å den 10de på väg.
imorgon ska ja försöka att lägga upp kort från semestern, har en del att fixa men de ska nog finnas tid till de, imorgon återgår man ju till varadagen med jobbsökande, och martin jobbar. men tror han e hemma i helgen de är ju så dåligt väder :)

ha de bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0