Godmorgon

så va de onsdag å halva veckan har redan gått, så sjukt. Igår va ja å kollade på Avatar med Marie, vi skratta som bara den som vanligt åt ALLT å ingenting. Stackars martin som va i sällskap med oss när vi käkade hahaha.
Allt hade gått jätte bra här hemma med lilla Yrla :) skönt de!

Idag är hon inte lika snorig vilket är väldans skönt, hoppas hon blir frisk snart! Igår så köpte ja å martin 2 filmer som vi ska glo på idag å de va bröllopsfotografen och luftslottet som sprängdes :D så vi ska ha de myspys ikväll!
han skulle komma direkt efter jobbet så skulle han å Yrla kolla på lejonkunden medans ja lagade mat, Lasagne har mannen i huset beställt! passar ju bra då ja faktiskt tycker om att laga mat :D

imorse så hade ja bett Martin att vecka mej när han skulle till jobbet vid kl 6 men ja orkade inte gå upp, ja va så trött. ja har sovit apdåligt inatt då ja drömt massa sjuka saker. så ja vaknade vid kl 9 av Yrla som låg å prata med sina gosedjur! hon e allt bra söt hon! sen blev de fruckost för oss, Yrla nästan en hel portion gröt och lite kiwi/päron puré, och mamma Sara så vart de yougurt osötad självklart och ett ägg å 2 stora glas med kaffe och mjölk! som de brukar se ut här hemma :)

Nu sitter Yrla och leker å ja ska leta upp ett nummer till VC angående mej själv! ha de gött folket pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0