händelserik dag blir de :)

Godmorgon Tisdag :) Är inte allt för trött idag faktiskt för vi sov rätt ok trotts att Yrla hostar som en bäng å låter som om hon har massa slem i halsen, men får ju int ege henne nått mot de då hon e för liten. hon e inte lika snorig idag vilket är jätte skönt, de rinner lixom inte stup i ett så kanske är förkylningen på väg bort. ja hoppas på de!

Igår trodde vi ju att Yrla somnat för natten runt kl 19, men ikke sa nicke, hon vaknade runt kl 20 å kunde knapt andas för hon va så snorig :( så hon fick sitta uppe ett tag, sen somnade hon men vakn aigen av att hon hostade så dant så hon fick va uppe med oss till vi gick å la oss runt kl 23. sen somnade hon efter många om å men.

så nu har vi ätit frukost ja å Yrla, å ja dricker mitt morgon kaffe nu :)
M gick upp kl 5.30 som vanligt och är på jobbet nu. han skulle meka ihop nån traktor lr va de va :P kul för han lixom ;) M är mekaniker för er som inte vet :P

Ja har slängt in en maskin tvätt som ja väntar på att få hänga å då ska även en omgång tvätt till in i maskinen, tycker inte ja gör annat än att tvättar, tar de aldrig slut? sen ska ja byta sängkläder i sängen :) älskar att krypa ner i rentvättade sängkläder! byter nog sängkläder 1 gång i veckan hahaha

sen ikväll blir de bio med Marie vi ska se Avatar i 3D å innan de ska vi äta mat! ska bli himlans kul, vi har känt varandra sen vi va 5 år så i 22 år då :) inte illa de. men inte sätts så mycket på sista tiden så de ska bli kanon kul!

vad ska ni göra idag?

Kommentarer
Postat av: Sandra & Novalie

Kul med bio, men vem ska ha yrla? =)

2010-03-09 @ 09:58:50
URL: http://www.mammasandraa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0