jahop

ska försöka klottra ihop ett litet inlägg om dom här dagarna som varit... Ja har ju som ni kanske förstår mått pyton. Dödsfall är aldrig roligt, de skär i mej varje gång ja tänker på att ja aldrig mer kommer få se han :(
Yrla har typ gnällt konstant pga tänderna som typ aldrig vill komma?! drygt som bara den, hon ätit dåligt men de kan ju bero på hennes feber oxå. men nu är hon feberfri och aktiv igen. idag har hon ätit upp 2 stora burkar mat och nästan en hel portion gröt. hon e tillbaka mitt lilla matmonster.

igår umgicks ja med Lina de va skönt, saknat henne. hoppas på att vi får träffas flera ggr rätt så snart så de inte drar iväg å vi inte ses på flera månader igen :)

Ja sitter och väntar på M han kommer väl snart, han har precis slutat jobba, längtar efter han. vill bara krypa tätt intill han å känna hans värme och kärlek och glömma allt de jobbiga för en stund.

nästa vecka kommer bli ASJOBBIG! måndag är de begravning och på onsdag ska ja till läkaren, fått remisstid då. ska bli skönt att få de gjort.

de va väl typ de ja hade att säga, ha de

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du finns i mina tankar, så du vet det =) Kramisar

2010-03-23 @ 22:08:06
URL: http://sandra-omsandrasliv.blogspot.com/
Postat av: micaela-mamma till Måns

Hej tjejen!!!

vi skulle ju ev ses nästa vecka.. men vi kan väl ta det när du mår bra igen och när det lugnat ner oss dig???massa styrke kramar från oss..

2010-03-24 @ 07:38:03
URL: http://majjssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0