Sjukt barn

Idag ringde dagis å sa att Y hade massa feber å att dom inte fick tag i Martin så de va bara för mej att klä på mej å gå å hämta barn. Innan ja kommer ut kom ja på att vagnen låg i bilen :S så fick konka på syskonvagnen å de va inte de roligaste i 40 mins promenad med halka på vägarna. hämta en febrig å ledsen dotter, klädde på henne satte henne i vagnen å knata hem. Ja kan ju säga att de vart en lååång promenad ja hade sånna känningar i magen usch. ja som inte ska gå längre promenader... men så går de när man inte får tag på pappa Martin.
Aja hemma har hon mäst sovit, ätit välling och tagit alvedon. hon har suttit väldigt mycket still vilket visar att de är mycket feber i kroppen.

De är bivärkningarna av 1,5 års vaccinet tror ja å sen är ena hörntanden på väg hennes 17 de tand som aldrig vill ploppa ut men hon e jätte svullen där den ska komma.
Nu sover hon iallfall min fina prinsessa å hoppas hon sover hela natten, annars får hon väl sova mellan mej å Martin men de är så oskönt att sova mellan henne för hon slåss å vänder å vrider på sej i sömnen.

här är lite kort på min sjuka prinsessa innan sängen


Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

hoppas hon kryar på sig snart!

jag kommer på fika date direkt ser allt gott du bakat ;)

2011-02-03 @ 10:32:16
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0