Vattkoppor?

Hur vet man om en barn har vattkoppor? Yrla e prickig över hela kroppen små röd prickig, men vid låren har lite större blämmor. tog inga kort så kan tyvärr inte visa. Men vad är de som gör att man vet att de är koppor i tidigt stadie? märks imorgon om hon e mer prickig eller inte!

Kommentarer
Postat av: Liten Kicki

Jag trodde Dexter hade det för en månad sen. Ringde Vc och de sa att vattkoppor är som röda prickar i början och efter en dag eller två blir de vätskefyllda DÅ börjar klådan. Vissa barn har knappt inga andra har MASSOR! Dexter hade en prick på vardera ben och sen fick han en prick på handen och på armen. Men de försvann efter ett par dagar och blev aldrig vätskefyllda så det var nog inga koppor. Alla bran får inte feber heller sa VC till mig. Men jag måste ju säga att det känns nästan som Yrla fått det. Har det gått på Dagis? Har hon kliat sig mycket i huvudet? (enligt VC är det ett vanligt ställe där det börjar och på överkroppen). mvh Kicki

2011-11-29 @ 20:37:34
Postat av: Sandra P

Kolla sidan under. Men oftast kommer koppor först på överkroppen.



"Symtom

De första symtomen på vattkoppor brukar vara att man får feber, huvudvärk och känner sig trött. Efter ett par dagar kommer röda utslag på överkroppen som sprider sig till ansiktet, hårbotten, armarna och benen. Utslagen blir efter någon dag till blåsor med klar genomskinlig vätska."



http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Vattkoppor/

2011-11-29 @ 23:11:55
URL: http://sandra-omsandrasliv.blogspot.com/
Postat av: Pappan Anders

Om de blir vätska i dom inom 24h e de troligen vattkoppor.

Ha De!

2011-11-29 @ 23:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0