Godnatt för idag

Vi har gjort massor idag jag å ungarna. Vart ute några timmar i lekparken å byggt slott. Noel har slickat i sej sand som en hund, Yrla har lärt sej massa nya ord som ja ska berätta mer om imorgon :)
Vi har lekt här hemma och bisat :) Noel har stått själv med stöd i flera minuter och Yrla har vart blöjfri nästan hela dagen :)

Vet inte hur mycket sömn de blir för ungarna inatt då dom har fest i lokalen som e under oss, dom spelar skit musik å sjunger haha.

Imorgon ska Yrla till Mormor och sova där, dom ska ha mys time, å Yrla för väl göra precis som hon vill som vanligt ;) Snacka om att bli bortskämd då man e hos mormor haha.

Vi andra ska ut till Landet å hjälpa till (läs Martin då min rygg är total förstörd) De ska lastas ved å grejer, så de har lånats traktor osv.

Är lite saker som hänt så självklart ställer man upp å hjälper till! Även om ja inte kan bära å lyfta så kanske ja kan göra nått annat. Så som hela Martins släkt ställt upp på oss så ska man ju självklart ställa upp tillbaka.

Ja de va väl de ja hade att säga. Bilder från dagens utelek kommer imorgon ;) sen ska de SJÄLVKLART fotas på landet kan ja lova! Älskar att fota där, de är så vackert.


aja men nu ska ja ta mej ett glas rött å krype ner bredvid min älskling å kolla vidare på Idol!
Hoppas ni får en underbar kväll!
Kollar ni på idol? Vem e i så fall eran favorit?


Å ja visst ja, vinnarna i dom 2 avslutade tävlingarna presenteras på söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0