Ja må hon leva uti 100 de år

Så har dagen lidit mot sitt slut. Ja har varit på möte idag, å där fick ja födelsedags fika. Va uppdukat med bröd, kaffe med mjöl, apelsin klyftor och vindruvor. Åt å drack upp allt utom brödet!
Noel roade sej med att stå på alla fyra å gunga fram å tillbaka, rulla runt i en hisklig fart och spy lite då och då!
Han satt även å lekte men slängde sej bakåt så han ramla ju omkull. tur han va på en madrass så han inte slog i huvudet.
På mötet pratade vi om de tråkiga som komma skall. Men den ja pratade med tyckte absolut att ja hade rätt i de ja sa å hoppas även att de blir så de blir.
Mer om de kan ja inte gå in på nu.

Sen for ja å Noel hem lr ja vi fick vänta på en buss i 30 min för de va 2 som uteblev, där när ja skulle gå på bussen blir jag ( Läs jag med barnvagn som då Noel sov i ) bort knuffade å intryckta i bussdörren av en egosentrisk förbannad pensionär. Hon bara lala indirekt från fiket. Tog ingen hänsyn till att ja hade en bäbis i vagnen lr att alla hade stått å väntat. In trycker hon sej iallafall. sätter sej på de nedfällbara sätet som e störst å parkerar rullatorn framför sej. Hon ensam tar alltså upp halva plattsen som finns för barnvagnar å rulatorer.
Sen kom de en barnvagn till, men kärringen vägra flytta på sej. Sen kom de en rulator å en gammal gammal tant till men den här ego kärringen vägra flytta på sej så den mycket äldre tanten fick sätta sej längst bak i bussen å parkera rullatorn framför dörren....

Asså sånna jävla människor blir ja så otroligt arg på! Bara för man e pensionär å har rulator betyder de fan inte att dom får göra som dom vill!!
Sen åkte den här sötsaken 2 hela hållplatser å tröck sej ut å sket i dom andra som skulle gå ut, hon bara meja på. Ja höll på att vräka ur mej till tanten att för fan lugna ner dej, är du rädd för att dö innan du hinner hem?
Suck för sånt folk!

Sen kom Min största lillebror hit å sa grattis men åkte direkt igen för han va tvungen att plugga. Efter de gick ja å Nolle å hämta Yrla på dagis. Sen hade vi frukstund å mys i soffan. Sen matlagning å chokladtårts ätning plus att dom sjöng för mej :)

Sen badade ungarna ( läs lekte hela havet stormar i badkaret ) å Nu ligger Yrla för natten, Noel underhåller sin pappa, han pratar som bara den.

Ja ska strax lägga mej är gristrött.

De va min födelsedag de :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0