Kokos och mandel tårta på LCHF vis

Du behöver:
75 g smör
100 g mandel
3 ägg
200 g kokosflingor
hacka mandeln för hand eller i en mixer, de ska inte va mjöl utan i bitar/flingor
Smält smöret och höll i bunke tillsammasn med äggen, kokosen och mandeln.
Rör ihop till en smet.
Lägg smeten på ett bakplåtspapper å tryck ut den så den blir ca 1 cm tjock
in i ugnen på 175 grader tills den blir gyllenbrun och hård.
Bred på grädde och lägg på några hallon eller blåbär, toppa med hackad hasselnöt
Kommentarer
Postat av: Marielle Sjögren
Det där ska jag verkligen prova att göra! Jätte roligt att du la ut bild o recept ihop. Mer sockerfria/sötningsmedelsfria alternativ:). Jag ger ju inte mina barn socker alls och inte heller sötningsmedel så jag blev toppenglad för denna:).
Trackback