Just nu

Tänk att nu hade värkarna kommit igång ordentligt å ja mådde så illa av lustgasen :/ Edan väntades sättas, och ja kände inte ett skit förutom att de kliade på hela kroppen. Vart hög av Edan och hoppa å skutta i korridoren så de skulle gå fortare. Sen runt kl 13 började de göra ont som fan, krystvärkar kom men ingen bebis, för hon satt fast. kämpade å tröck så varenda blodkärl i ansiktet typ sprack men ingen Yrla kom. Hon satt fast å rörde sej inte en millimeter.
 Runt kl 15 började de bli lite oroligt då hon fortfarande inte gled ner nått och ja va total slut, hade bästa mamma vid min sida som badda pannan på mej och höll mej i handen. Å eftersom de är mamma som va med så kom de så där smarta kommentarer som bara hon kan säga " kom igen nu Sara du måste ta i" " Sara pressa NERÅT"
Men hon va bäst där vid min sida. runt kl 15.30 vart de lite bråttom och dom börja plocka fram massa konstiga verktyg men sa inget, gick å prata med en doktor.
kl närmade sej 16 och dom började hjälpa till å höjde droppet till högsta och sa att nu måste bebis ut för hon mår inte bra.

Kl 16.19 kom hon, helt lila och andades inte. Jag fick inte se henne, men mamma sa att hon trodde de va en tjej. Hon sprang ut å titta till henne där dom försökte få igång hennes andning.

Va dom längsta minuterna i mitt liv, ja visste inte om min Yrla levde. Mamma kom in å sa att de va en tjej å hon andas å att hon va den sötaste lilla mongolojd hon sett. Yrla va ju väldigt utdragen i ansiktet då hon satt fast så länge.
Efter ca 10 min fick ja hålla henne i 30 sek å ja va kär, min finaste lilla skatt. 2950 g och 49 lång <3 sen tog dom henne å sprang till Neo med henne.
 
Älskade barn, det jobbigaste men absolut bästa jag varit med om. Tänk att jag fick gåvan att va din mamma! Du är de bästa som hänt mej skrutt fia! Jag älskar dej så mycket så de gör ont i mej.

Jag Är så oerhört stolt över dej för varje framsteg du tar, och är så tacksam att jag ständigt får stå vid din sida och hjälpa dej på traven! Att se dej le och höra dej skratta för hela min själ och mitt hjärta att skutta till. Att höra dej gråta och skrika hugger i mej, men de är så det ska vara, för du är en del av mej, du är de vackraste jag skapat. Du och din bror! Världens bästa storasyster och vackraste flicka världen har skapat! Min stolthet och kärlek. MIN YRLA ABRA ELISABETH SVENSK!
Grattis älskade Barn på din 4 års dag!

Du gjorde mej frisk och fick mej att vilja kämpa! Du gjorde mej till den människan jag är idag! Det är tack vare dej jag idag lever! Du räddade mitt liv och för de är jag dej evigt tacksam! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0