Freeeeeeeeeeeeeedag tjohoo

Idag har vart en förbaskat kass dag, Noel e feberfri men han är ju tyvärr fortfarande i sitt underbara 2 års trots! han har vi fått för våra synder. 30 min låg han å gallskrek i hallen för han inte fick slå på mina symaskiner....
 
aja idag har ja iallafall beställt BOKEN med stort B! Fick grym rabatt tack vare snöggingen Aina som gav mej en rabatt kod så ja betala endast 50 kr för den å dne kostar annars 275 kr!! Så 75 kr med frakt är ju som hittat!
Det är ju självklart boken Sy! Från hood till skjortklänning
Det är en synörds bibel å en självklarhet för mej som e sytokig!
 
När lilleman idag sov lite middag passade ja på att sy några beställningar :) så en del är klara å imorgon då barnen ska iväg till farfar å farmor ska ja passa på att skära ut dom sista beställningarna ja har nu. Senb på kvällen ska ja å Martin på bio.
 
Måste hinna klart med beställningarna ja har så får planera väl imorgon för ja kommer ha beställningsstopp från å med nästa onsdag å till å med den 3 april som de ser ut nu, MEN de kan förlängas till den 14. de beror på för vi ska inte va hemma från den 7-14april så får se om ja kan få med mej symaskinerna dit vi ska :)
 
Aja nu ska ja ta mej en dusch sen en öl å sen krypa ner bredvid min fina fina Martin :)
 
Ha en bra helg raringar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0